Instalirah pomenutu igru i imam par problema.Nemogu da igram na joypadu jer izgleda ne podrzava ovaj sto ja imam (hama),vec samo na tastaturi.Video sekvence nemogu da se prekinu i iskljuce.... Dali postoji neko resenje da se natera igra da prepozna yojpad? Kako stvari stoje sa dirt3,dali je isto,vredi li nabavljati ili ima nesto bolje od toga za pc?
Ok su Dirt2 i Dirt3 kao vožnja ali ne i kao reli. Predlažem da odigraš oba, a probaj i WRC svakako. Nema veze što ti igra ne prepoznaje joypad, uvek je tu stari dobri JoyToKey! .) Samo ime mu kaže čemu služi. Evo ti i link: http://goo.gl/LiRC Živ bio!!!
zar je toliki problem da se igra preko tastature...
:: Instalirah pomenutu igru i imam par problema.Nemogu da igram na joypadu jer izgleda ne podrzava ovaj sto ja imam (hama),vec samo na tastaturi.Video sekvence nemogu da se prekinu i iskljuce... :: Dali postoji neko resenje da se natera igra da prepozna yojpad ::
nije nikakav problem igrati preko tastature al voznja mi je zgodnija na joypedu.Vise me u dirt2 nervira besomucno smarajuce video sekvence koje je nemoguce prekinuti.Jos zahteva online prijavu profila da bi radilo snimanje setovanja komandi i ostalog... Izvesno je da cu da probam fia wrc i dirt3 a dvojka ide sigurno sa kompa...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.