Negde sam procitao pre par meseci ( nisam siguran koliko ) da treba novi Heroji da izadju? E sad posto ih dugo nisam igrao, poslednji je bio IV ili V, nisam siguran, koji je poslednji deo koji je izasao? Ako moze pun naziv pa da skinem sa torrenta negde, hvala. :) NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
Ne mogu da se cimam po jedan Gb da skidam i klikcem svaki put kad skine 1Gb. Javljam utiske. :) NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: Hoce li neko da igra Heroje 3 u multiplajeru :: :: Do 3 igraca, mala ili srednja mapa, random naravno :: :: Koristim HOMM 3 Compleate, onaj sto sad original na zelenoj pijaci mozes kupiti za 600din ::
Nije to bio 3-ći level već alternativni drugi s malo pretumbanim statistikama i garderobom druge boje, inventivno do moga. S peticom toliko toga ne valja da ne zna čovek gde bi počeo, čak mi se četvorka više dopala na duže staze.
:: Prvenstveno magije, i upgrade jedinica koje si mogao u V na 3ci level :: :: Antec 90 :: Creative X-Fi Xtrem :: Seasonic X850K :: Intel i7 950 + Meg :: ASUS x58 SABERTOOT :: Patriot 4x2 Gb 1600 MH :: WD320 + Seagate250 + WD640 + SamsungF3 1,5T :: MSI GTX560Ti Twin Frozr III HAWK :: :: ::
Izvodjenje magija je 20puta lepse u 5ici. Skill tree je isto bolji, ovo je smesno. Ima naravno i V svojih nedostataka. Ali pametnije im je bilo da su to ispravili nego da su iz korena sve promenili. Moje misljenje...
:: Nije to bio 3-ći level već alternativni drugi s malo pretumbanim statistikama i garderobom druge boje, inventivno do moga. S peticom toliko toga ne valja da ne zna čovek gde bi počeo, čak mi se četvorka više dopala na duže staze :: :: :: Prvenstveno magije, i upgrade jedinica koje si mogao u V na 3ci level :: :: :: :: Antec 90 :: :: Creative X-Fi Xtrem :: :: Seasonic X850K :: :: Intel i7 950 + Meg :: :: ASUS x58 SABERTOOT :: :: Patriot 4x2 Gb 1600 MH :: :: WD320 + Seagate250 + WD640 + SamsungF3 1,5T :: :: MSI GTX560Ti Twin Frozr III HAWK :: :: :: :: :: ::
Skill tree mi osobito ne pominji, ja ne znam na čemu je bio onaj ko je smislio da svaka klasa heroja ima svoj ulitmate ability ali da dosta njih uopšte ne može da dođe do njega zbog loše odabranih početnih skilova, retardirano. A jebeš lepotu gradova, magija i ostalog kad su balans i veći deo mehanike retardirani i kampanja smor.
:: Izvodjenje magija je 20puta lepse u 5ici. Skill tree je isto bolji, ovo je smesno. Ima naravno i V svojih nedostataka. Ali pametnije im je bilo da su to ispravili nego da su iz korena sve promenili. Moje misljenje.. :: :: Antec 90 :: Creative X-Fi Xtrem :: Seasonic X850K :: Intel i7 950 + Meg :: ASUS x58 SABERTOOT :: Patriot 4x2 Gb 1600 MH :: WD320 + Seagate250 + WD640 + SamsungF3 1,5T :: MSI GTX560Ti Twin Frozr III HAWK :: :: :: :: Nije to bio 3-ći level već alternativni drugi s malo pretumbanim statistikama i garderobom druge boje, inventivno do moga. S peticom toliko toga ne valja da ne zna čovek gde bi počeo, čak mi se četvorka više dopala na duže staze :: :: :: :: :: Prvenstveno magije, i upgrade jedinica koje si mogao u V na 3ci level :: :: :: :: :: :: Antec 90 :: :: :: Creative X-Fi Xtrem :: :: :: Seasonic X850K :: :: :: Intel i7 950 + Meg :: :: :: ASUS x58 SABERTOOT :: :: :: Patriot 4x2 Gb 1600 MH :: :: :: WD320 + Seagate250 + WD640 + SamsungF3 1,5T :: :: :: MSI GTX560Ti Twin Frozr III HAWK :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.