`kupio` od proizvođača liberty (ne znam dal ima još neki, nešto nisam viđao), instaliram, ispratim uputstva, i kad kliknem da se pokrene, krene update i izbaci ovo The patch `pc-game-hdfiles\StarCraft II Editor.exe` could not be applied. (MD5 mismatch: expected 0x6E21EE5A7B1D755819D09B2B7505896D, actual 0x128F1DE5D104660FE604E0F8DC6B44B5.)(PTCApply_BSDiff failed.) If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (BNupdate::PTCApply
skinem taj patch fajl, i pokušam ručno, ne preko launchera, on opet isto kaže... a imam taj fajl koji treba kopiran tamo gde treba, al se nešto ne vidi sa igrom... neki hint??
Nemoj dzaba da se mucis da juris nove prodavce, reinstaliraj igru i nemoj da joj dajes lek nego prvo odradi update (gresku koju ti javlja je pogresan exe fajl tj nije zdrav vec je sa antibiotikom na sebi zato se buni), posle mu stavi lek.
:: `kupio` od proizvođača liberty (ne znam dal ima još neki, nešto nisam viđao), instaliram, ispratim uputstva, i kad kliknem da se pokrene, krene update i izbaci ov :: The patch `pc-game-hdfiles\StarCraft II Editor.exe` could not be applied. (MD5 mismatch: expected 0x6E21EE5A7B1D755819D09B2B7505896D, actual 0x128F1DE5D104660FE604E0F8DC6B44B5.)(PTCApply_BSDiff failed.) If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (BNupdate::PTCApply :: :: skinem taj patch fajl, i pokušam ručno, ne preko launchera, on opet isto kaže... a imam taj fajl koji treba kopiran tamo gde treba, al se nešto ne vidi sa igrom... neki hint? :: :: :: I AM the God of war.. Nothing defies me!!
instalirao, updateovao, i ako kliknem da igram, ono krene, ali treba account... kad updateujem i krekujem, isto vnugo izbacuje... kako se ovo koji krasni tera u pogon?!
ovo se nakako pokreće.. fora je IZGLEDA da se kopira samo onaj patch fajl, a da se ne dira startni exe fajl ftw?? e sad, jel imala neka fora da se sa starter edition pređe na full, da se dobiju one dodatne misije, ili je tu mućak dok se novci ne izvade??
60 e :), mada pre je neki lik prodavao na rur-u za 4000 acc-ove, to cim je izasla igra.
Pozdrav!
:: ovo se nakako pokreće.. fora je IZGLEDA da se kopira samo onaj patch fajl, a da se ne dira startni exe faj :: ftw? :: e sad, jel imala neka fora da se sa starter edition pređe na full, da se dobiju one dodatne misije, ili je tu mućak dok se novci ne izvade? :: :: :: :: I AM the God of war.. Nothing defies me!! :: ::
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: ovo se nakako pokreće.. fora je IZGLEDA da se kopira samo onaj patch fajl, a da se ne dira startni exe faj :: ftw? :: e sad, jel imala neka fora da se sa starter edition pređe na full, da se dobiju one dodatne misije, ili je tu mućak dok se novci ne izvade? :: :: :: :: I AM the God of war.. Nothing defies me!! :: ::
Mozes da igras sve misije, ali samo ako se neko uloguje kod tebe na kompu :). Odes na play offline i imas celu campaign-u :).
Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.