Re: Čekaj prvo da preživimo 21. decembar 2012 pa ćemo lako za GTA V
26.10.2011. 18:04
status: user broj poruka: 4698
Mojega dobar, jeste dobar GTA IV ali na tome samo ostaje, mnogo je neoptimizovana bila igra, ne svidja mi se sto sve izbacise sto je bilo zanimljivo kao u GTA SA, sa ovim V delom cemo videti hoce li biti zanimljivije i optimizovanije nadam se..... obicno izlaze na oko 3 4 godine....
:: Šalu na stranu, to se dalo očekivati, tu imaju oni svoj interval, par godina između svake igre :: :: Naravno u kvalitet ne sumnjam jer je uvek bio dobar :: :: League of Legends refferal lin :: :: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c5816991079017 :: ::
GTA serijal igram od starih 2d pticija perspektiva, do svih koji su izasli posle 2d, i mogu da kazem da je mi je poslednji gta IV najgori do sada, sem grafike koja je inace nista posebno u odnosu sta trazi od masine nema sta da ponudi...
Misije su jednolicne, uzmi auto odvezi se negde pobi njih 50 i odvezi se negde, malo da promesaju pa ubace juri te milicija na kraju ili te ne juri...
Nema letelica helikoptera brodova motora itd...Nikakvih misija u tom fazonu.
Postao je dosadna i obicna pucacina iz treceg lica.
Jedini veliki plus je odlicna muzika i fenomenalni humor u igri(radio stanice) ali to je vec i bio slucaj u svakom prethodnom GTA.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Nadam se da ce da nastave tamo gde su stali sa san andreasom u smislu velicine mape, raznolikosti vozila i slobode kretanja ali cisto sumnjam jer gaming industrija ide u drugom pravcu (zatupljivanja).
Bas tako zatupljivanje, ciljna grupa klinci od 13-14 godina...
gta IV jednolican , prekratak ,kao jedna trecina san andreasa, novac nebitan-ne sluzi nicemu, niti zabavan kao bilo koji prethodni deo...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Nadam se da ce da nastave tamo gde su stali sa san andreasom u smislu velicine mape, raznolikosti vozila i slobode kretanja ali cisto sumnjam jer gaming industrija ide u drugom pravcu (zatupljivanja). :: ::
Kad sam presao san andreas jos dugo sam ga igrao, istraziovao mapu i vozila, zezao se, isprobavao razne skokove, vozikao i slusao muzku i sta sve ne, jednostavno sloboda koju je davao je bila ogromna i mogao si da izmislis sebi zanimaciju u njemu, pa je posle izasao multiplayer mod i tek onda je zabava pocela, a gta4 sam presao (uz ogromno nerviranje jer ne vidim gde idem kada skrecem kolima) obrisao i zaboravio na njega...
Jos jedna fransiza koja je polako pocela da ide dodjavola
02.11.2011. 18:11
status: user broj poruka: 3007
Ili ja pocinjem da budem sve ogorceniji. :)
U svakom slucaju GTA je uvek bio over-the-top, situacije koje su malo verovatne, jednostavno nesto u sta mozes da se utopis i zaboravis na real-world na par sati.
San Andreas je u tome bio odlican. Gta III takodje. Kec je bio nesto sto sam nekada davno igrao kao nenormalan, prvo neku shareware verziju koja istekne posle 15-20 minuta i posle sam propisno gulio CD.
Cetvorka je vec pocela da ulazi u neke poluozbiljne vode, depresiju i jednostavno igra je dosta mracnija, pogotovo kraj. Iako se meni svidela, vec je prestajala da bude onaj gta za koji sam nekada znao.
Po ovom trejleru deluje kao da su nastavili u tom smeru, i jos malo razvodnili ono sto gta cini gta. Stekao sam utisak da su krenuli putem nekog letnjeg krimi blokbastera koji se zaboravi posle par dana a napravljen ne tako da bude zaista dobar, nego jednostavno mlak kako bi se mogao dopasti sto siroj publici.
Ali opet, tako mi samo deluje iz ovih minut ipo, misljenje o igri cu da formiram tek kada je predjem. Mada ne verujem da ce biti losa, ali to vise nije gta kao sto je nekada bio. :)
http://i52.tinypic.com/1o64b8.jpg Sapphire 5770 Flex Da li je ova graficka neka osakacena verzija? -Jeste, to je bio 5870 jednog dana, ali je onda dobio strelu u koleno...
Ja sam bio u strašnom tripu igrajući Vice Sity.Vozim auto i kupim sve pešake i motocikliste u igri.Kasnije sednem u moj (pravi) auto i ako sam malo odsutan ili high-uopšte se nisam obazirao na pešake ili bicikliste.Baš dosta puta su me ortaci opominjali zbog te opuštenosti dok vozim i nekoliko puta baš napali jer zamalo da pregazim nekog,dok sam im ja odgovarao:ma koji moj se cimate,samo ukucam `leave me alone` i stvar je legla i da sam ga pregazio.
:: Ako i to useru, onda ne znam sta ce prodavati.. :: :: http://i52.tinypic.com/1o64b8.jp :: Sapphire 5770 Fle :: Da li je ova graficka neka osakacena verzija? :: -Jeste, to je bio 5870 jednog dana, ali je onda dobio strelu u koleno.. :: ::
Tu sunce mu poljubim on potepa ceo jedan manji grad XD jos da ukenjaju mracnu pricu i okruzenje koje je bilo jedna od znacajnijih elemenata prva 2 dela i totalno da uniste nastavak.... nadam se da nece.....
:: http://www.youtube.com/watch?v=ULVSPVb9kt :: ne brini bobisha, bice max do yay :: :: :: :: Ako i to useru, onda ne znam sta ce prodavati.. :: :: :: :: http://i52.tinypic.com/1o64b8.jp :: :: Sapphire 5770 Fle :: :: Da li je ova graficka neka osakacena verzija? :: :: -Jeste, to je bio 5870 jednog dana, ali je onda dobio strelu u koleno.. :: :: :: ::
Citao sam najave, video screenshot-ove, sve izgleda super, prica, grafika itd, samo cekam finalni izlazak. :) GTA IV su usrali, SA je bio daleko bolji, valjda nece usrati Max-a na kraju, videcemo. http://i52.tinypic.com/1o64b8.jpg Sapphire 5770 Flex Da li je ova graficka neka osakacena verzija? -Jeste, to je bio 5870 jednog dana, ali je onda dobio strelu u koleno...
:: http://www.youtube.com/watch?v=ULVSPVb9kt :: ne brini bobisha, bice max do yay :: :: :: :: Ako i to useru, onda ne znam sta ce prodavati.. :: :: :: :: http://i52.tinypic.com/1o64b8.jp :: :: Sapphire 5770 Fle :: :: Da li je ova graficka neka osakacena verzija? :: :: -Jeste, to je bio 5870 jednog dana, ali je onda dobio strelu u koleno.. :: :: :: ::
a jel ste probali Grand Theft Auto Episodes from Liberty City mislim da kada se sve skupi i nije tako kratak ?!
Pozdrav !
GTA serijal igram od starih 2d pticija perspektiva, do svih koji su izasli posle 2d, i mogu da kazem da je mi je poslednji gta IV najgori do sada, sem grafike koja je inace nista posebno u odnosu sta trazi od masine nema sta da ponudi...
Misije su jednolicne, uzmi auto odvezi se negde pobi njih 50 i odvezi se negde, malo da promesaju pa ubace juri te milicija na kraju ili te ne juri...
Nema letelica helikoptera brodova motora itd...Nikakvih misija u tom fazonu.
Postao je dosadna i obicna pucacina iz treceg lica.
Jedini veliki plus je odlicna muzika i fenomenalni humor u igri(radio stanice) ali to je vec i bio slucaj u svakom prethodnom GTA.
Nisam puno bio ocekivao od cetvorke..mada i sam kada god sam cuo da razgovaraju o cetvorci ja sam igru zamisljao VELIKI GRAD,MODERNIZACIJA,JAKA JAKA REALNA GRAFIKA..E tu ljubitelji GTA stanu i okrenu se od ovog nastavka jer kada izmisle jaku grafiku ne trude se na prici,dodaju par zanimljivijih misija i to je to,misle da su sve ucinili sa grafikom..drugi problem je sto su im sponzori iz GTA SA pocrkali ili bankrotirali pa su pronasli nove dizajnere sponzore koji su rasli ne u doba GTA SA MAX PAYNE 1 PUNISHER vec u doba jakih preko desetogigabajtnih igara koje nemaju veze s vezom
mada ni sleeping dogs nije nista bolje optimizovan bar za max detalje ali ako stave fxaa opciju kao u max payne bice ok za igranje Hvala za klip pratim te na youtube subscribe sam te .)
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.