B3 kad zavrsim(super igra,ali kad se predjem single player to je to,50e da da dajem za original necu,ne zato sto ne vredi nego zato sto postoji nekoliko drugih igara koje ce izaci u skorijoj buducnosti koje cu igrati,meni b3 i nije toliko zanimiljv).Dok stronghold ce da traje i da traje.
ko da ceka jos sat i po da se skine ... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
:: B3 kad zavrsim(super igra,ali kad se predjem single player to je to,50e da da dajem za original necu,ne zato sto ne vredi nego zato sto postoji nekoliko drugih igara koje ce izaci u skorijoj buducnosti koje cu igrati,meni b3 i nije toliko zanimiljv).Dok stronghold ce da traje i da traje :: :: ::
kakv isu utisci?? Jel opet onaklo ograniceno gde da se izgradjujemo, grafika, gameplay? sibanje? bolje li je? ajde neki utisci, da ne skidam dzabano :D
Jebiga, mahinalno sam obrisao sve, nisam ni razmisljao o tome ...
No nema veze, cackao sam nesto oko kola i taman se skinuo skidrow ...ekstraktuje se, pa cemo da vidimo - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
:: Zameni samo crack sa skidrowa na onu verziju sto si skinuo :: :: :: :: ja kupio onu 3dm sto neki kinez krekovao, ali ni ne upali igru a vec izbacuje stopped working :: :: :: :: Sad se bacam na skidrowa, 3.5giga .. :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: CARPE DIEM :: :: :: ::
ja razocaran Stronghold 3 je opasan trash obrisao posle 10 minuta ne vredi skidanja a kamo li igranja age 2 i age 3 su vrhunske rts u odnosu na ovo izgleda da sto se ovog zanra tice za ovu godinu jedino sto vredi je heroes VI moj savet : batalite
:: Nzm igrao sam betu caspian border jeste dobro,ali nishta specijalno,da je 20e mozda bih kupio,ovako sigurno ne :: Ipak Call of Duty meni bolji :: :: ::
:: ja razocara :: Stronghold 3 je opasan tras :: obrisao posle 10 minut :: ne vredi skidanja a kamo li igranj :: age 2 i age 3 su vrhunske rts u odnosu na ov :: izgleda da sto se ovog zanra tice za ovu godinu jedino sto vredi je heroes V :: moj savet : batalit :: :: :: CPU-Z: http://bit.ly/oxgxge :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.