ljudi ovo prvi put vidim, evo o cemu je rec... Igrao sam normalno do pre sat vremena, presao oko 60% igre, i odjednom u misiji desilo mi se kao da lik kojeg vodim propadne kroz zemlju i oko njega sve crno! Ja restartujem igru i ponovo od tog checkpointa krenem medjutim iznenadjenje- Ja sam nastavio na poslednjem checkpointu ali sam PRVI LEVEL (a do malopre sam bio 20 level) i invertory mi je skroz prazan, nemam nikakvo oruzje, heltbar je minimalan, a pise da sam sve questove odradio?! Nista mi nije jasno, a ako ne moze da se sredi ja cu lepo uninstal! Zna li ko sta da radim?
Rece Daum skoro da mu se obrisao savegames samo od sebe. Ocigledno igra ima nekih problema, tj. sam crack. Meni sljaka za sad dobro, nije mi se nista desilo samo od sebe. Cisto sumnjam da moze da se namesti ovo...
Ma prepucavao sam se sa nekim likovima kao u policijskoj stanici i da prepunim ja nestadoh! Stvarno sam se smorio jer igram vec par dana... A kad je vec sve izbrisao zasto me je vratio tamo gde i treba a ne na pocetak igra tj na prvu misiju!?
chapter 7: Invitation only, kad sam izašao iz kanalizacije, pogubila se igra, izgledalo mi sve kao free view iz Countera...ista stvar, level 1, inventara bez. Jbg. Ne znam da li ima resenja... Fiat iustitia, et pereat mundus
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.