Naime,instalirao sam pre neki black box pes 2012,znaci osakacena verzija smao engleski jezik.Sranje nije radilo.Uradim uninstal,ali u control panelu u add/remove programs stoji kao obican file i zauzima kao 1.96 ja lupim uninstal,kaze verify that game path exsit or contact software administrator,onda pokusam da ga nadjem na hardu nema.A to sranje mi ne dozovljava da instaliram krstenu verziju igre? hvala
Ako ga ne vidiš nigde na hardu, a imaš shortcut za njega...
23.10.2011. 13:21
status: user broj poruka: 3241
Klikni desni klik/properties na shortcut, nađi opciju OPEN FILE LOCATION, vidi gde je, i obriši ga is DOS-PROMPT-a. Jesi li proverio da nije na C disku negde, ili da nije hidden file? https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535
I ja ti rekoh juce da nebrises sa Shift delete igru ali ti neslusas. Sad jedini program koji moze da ti pomogne je TuneUP ili neki slican njemu koji brise prazne putanje u registu.
Instaliraj je ponovo na isto mesto, pa je deinstaliraj iz add/remove programs. Ili jurcaj po registry-ju pod Konami, pa subfolder PES 2012 ili kako vec stoji. (search - konami) To brises iz registry-ja i ima automatski da ti nestane iz add/remove.
Instaliraj neki program za deinstalaciju recimo Your Uninstaller pa imaš tamo brdo opcija za brisanje tih stvari ili neki slican program. Mada i nek stoji ne vidim da ti išta to smeta ako stoji ta ikonica. Svima se to dešavalo.
Pokusaj preko naziva exe fajla, da trazis po registry-ju. Tipa PES2012.exe, ali trazis samo bez ovog .exe.
:: posto kad pokusam da instaliram odma daje play :)Znaci slepa ulica :: :: edit:A u registry konami kao da nema,ili ja trazim na pogresnom mestu :: :: ::
po registry edit opciji u tuneup-u,izbacio sam ga iz add/remove programs,ali i dalje nece,da se instalira,uglavnom idem dalje pa kako god,brisem svaki registry vezan za konami,pes,black box.
edit.Jebo sam mu kevu,na kraju 853 registry fajla brisana folder po folder,ali rezultat je rezultat. Hvala svima na pomoci.
Ma ništa kao ručno brisanje ako imaš živaca, jebeš te cleanere, tuneupove i mechanic-e, 90% placebo.
:: po registry edit opciji u tuneup-u,izbacio sam ga iz add/remove programs,ali i dalje nece,da se instalira,uglavnom idem dalje pa kako god,brisem svaki registry vezan za konami,pes,black box :: :: edit.Jebo sam mu kevu,na kraju 853 registry fajla brisana folder po folder,ali rezultat je rezultat :: Hvala svima na pomoci ::
Da mi je otisla 1/3 zivota dok sam sve (sto sam video)od registry-ia obrisao,ali prc nece.Digo sam ruko ruke,ako budem obarao syste,budem,ako ne budem,nikom nishta.
evo sta kaze kad pokusam instal:This patch package could not be opened.Verify that path the patch package exists and that you can access it ,or contact the application vendor to verify that this is a valid windows Installer patch package.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.