Evo ovako...Posto nema nijedna novija strategija da mi se svidja moram ovo da igram :D Problem je sledeci....Pocnem da igram lan sa burazerom protiv botova i posle nekog vremena mi izbaci...Neki problem do hardvera i tako nesto...Isto se desavalo na starom kompu,isto na ovom isto na burazerovom.Skidane druge verzije zero hour-a ,menjani kompjuteri,windowsi...Skidani patch-ovi i tako dalje...Sta jos mogu da uradim,osim da nadjem drugu igricu? :D
Skini drugu verziju te igrice. Dešava se da pukne al retko.A imaš slicnih igrica al mora pogledam kako se zovu. Izašle su par na tu foru ono 99 posto ko ta.
Možda ako imaš neki mod instaliran na to hoće da izbacuje iz igre
23.10.2011. 17:25
status: user broj poruka: 1577
Instaliraš prvo običan command and conquer generals, onda instaliraš zerohour, zatim ga patchuješ na najnoviju verziju koja postoji i igraj preko daemon tools-a nemoj da tražiš no dvd crack, nestabilni su.
Takođe imaš na Moddb-u uputstvo kako da igraš generale u fullhd rezoluciji. Potraži malo pa ćeš videti.
A što se tiče Company of Heroes, kako za koga ali to je za mene jedna tako dosadna igra, nema fluidne igre, nema gradnje baze, samo nekog mikrovanja i pored toga još mikrovanja. Međutim ima i 10 puta bolja strategija od svih tih, a to je Red Alert 1. E toj igri mogu sve nove strategije da brišu cipele.
Ne znam, kao da ne pricamo o istoj igri. Kako moze da bude dosadno kad nemas vremena u toku meca cigaru da upalis? Baze ima i gradi se, ali ne zbog nje same vec zbog proizvodnje i unapredjena jedinica i igra je generalno mnogo manje orijentisana ka unistenju i odbrani baze (sto automatski minimalizuje mogucnost retardiranog rushovanja baze koje ubijaju svaku zanimljivost kod red alerta i warcrafta). Igra je orijentisana ka konstantnom cuvanju i osvajanju resors tacaka (podseca na riziko samo uz potpunu kontrolu borbe nasuprot bacanju kockica). Da ne pominjem da pesadinac NE moze da unisti tenk puskom i slicno (red alert), 3 vrste resorsa, 4 nivoa zaklona + kuce za shtek, doktrine, raznolikost armija i oruzja, prilicna doza realizma itd itd.... 3vs3 i 4vs4 online ili u lanu je pravo uzivanje i timski rad, dok mi se 1vs1 manje svidja jer se igra pod konstatnom presijom kliktanja kao dota...
Red alert-u skidam kapu, ja i ortak smo devedesetih nocima oboljevali preko direktne dialup veze, ali nema sta da trazi pored CoH-a.
Bravo, lepo si objasnio, meni je COH jedna od najboljih igara ikada :D to je `najstrategijska` igra ikad stvorena :) polja su fenomelna sa svim onim efektima unistenja, jebeno se vide krateri od bomba, granata, projektila, fantasticno!! Jedino sto mi smeta je to da mora skupljam 3 sata resurse za jedan tenk, pa sam igrao sa trenerom :) protiv very hard protivnika, to vec lici na sibanje :)
Sto se tice zero houra, igra izgleda ima nekih problema sa `curenjem` iz ram memorije, radi potpuno normalno, i odjednom kad krene masovno sibanje pocne na sekundu u toku igre da ukoci, pa nastavi, i onda se to povecava sve vise i vise i onda igra crashuje, i pise to nesto glupost za hardware, veliko neko obavestenje. Modove za zero hour i ne treba pomisljati da se ubacuju, jer je igra onda 99% nestabilna i posle pocetka masovne izgradnje igra crashuje i onda kasnije crashuje non stop na bilo kojem polju :/
:: Ne znam, kao da ne pricamo o istoj igri. Kako moze da bude dosadno kad nemas vremena u toku meca cigaru da upalis? Baze ima i gradi se, ali ne zbog nje same vec zbog proizvodnje i unapredjena jedinica i igra je generalno mnogo manje orijentisana ka unistenju i odbrani baze (sto automatski minimalizuje mogucnost retardiranog rushovanja baze koje ubijaju svaku zanimljivost kod red alerta i warcrafta). Igra je orijentisana ka konstantnom cuvanju i osvajanju resors tacaka (podseca na riziko samo uz potpunu kontrolu borbe nasuprot bacanju kockica). Da ne pominjem da pesadinac NE moze da unisti tenk puskom i slicno (red alert), 3 vrste resorsa, 4 nivoa zaklona + kuce za shtek, doktrine, raznolikost armija i oruzja, prilicna doza realizma itd itd.... 3vs3 i 4vs4 online ili u lanu je pravo uzivanje i timski rad, dok mi se 1vs1 manje svidja jer se igra pod konstatnom presijom kliktanja kao dota.. :: :: Red alert-u skidam kapu, ja i ortak smo devedesetih nocima oboljevali preko direktne dialup veze, ali nema sta da trazi pored CoH-a. :: :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: ::
Da potpuno sam zaboravio da pomenem 3d mape sa gotovo potpuno unistivim terenom i objektima, mapa posle 1h zestokog okrsaja izlgeda kao pravo bojno polje prekriveno kraterima rusevinama, olupinama i zaostalim oruzjem poginulih vojnika. E, pa zavisi od velicine mape i stadiuma igre, velika 4vs4 mapa, 30-45min od pocetka partije i izjednaceni timovi i tenkovi ( ali i pesadija...) su vrlo lako masovna pojava :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.