Samo nemoj neko da se javi ovde i pita kako mozete to(sranje) da igrate?Bilo je prethodnih godina. Za takve,kako mozesh po ceo dan da vitlash po onom jebenom Facabook-u.
Pojavila se razor verzija u prodavnicama,a ima i lek od grupe 3DM. Distributer u prodavnici je Leader.
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
:: Svakog casa treba da se pojavi, imam informaciju da je pustena u prodaji full verzija sa prvim patchom oko 00:30h, ali i dalje bez leka :: :: Do tada, zadovoljite se ovim videom, taman da vam malo zagolica mastu: :: :: http://bit.ly/qBgto :: :: ``They call me... Prophet``
Ra*or je izbacio FIFU Manager, dakle, nema veze sa ovom igrom.
Jos se nije pojavio lek, a tek danas su izbacili full igru, tako da uozbiljite se malo, nije mogao da se pojavi lek jos pre nedelju dana, ako je release date za igru tek danas.
:: Ra*or je izbacio FIFU Manager, dakle, nema veze sa ovom igrom :: :: Jos se nije pojavio lek, a tek danas su izbacili full igru, tako da uozbiljite se malo, nije mogao da se pojavi lek jos pre nedelju dana, ako je release date za igru tek danas :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
Football manager je zakon, meni se Fifa manager ne svidja nikako.
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Sta je bolje da skidam? FIFA manager ili ovaj :: :: :: :: Nema potrebe da se izvinjavas, barem ne meni.. :: :: :: :: Jooj, izbacite vise taj lek! :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: ::
Football Manager ofcourse. FIFA Manager jeste da ima bolju grafiku, ali sve ostalo je dno!
``They call me... Prophet``
:: Sta je bolje da skidam? FIFA manager ili ovaj :: :: :: :: Nema potrebe da se izvinjavas, barem ne meni.. :: :: :: :: Jooj, izbacite vise taj lek! :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: ::
Ja se svima izvinjavam na dezinformaciji,zbrkao sam malo pojmove.
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
:: Nema potrebe da se izvinjavas, barem ne meni.. :: :: Jooj, izbacite vise taj lek! :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
ja mislim da je na ovakve komentare vec neko rekao nesto: Samo nemoj neko da se javi ovde i pita kako mozete to(sranje) da igrate?Bilo je prethodnih godina. Za takve,kako mozesh po ceo dan da vitlash po onom jebenom Facabook-u.
btw javite i meni ako izadje kojim slucajem neki `lekic` :)
Samo vise da se pojavi... a neko napisao da izashao i patch... i to pre same igre...super : ))) MSI 770-C45 AM3 Athlon x3 445( otkljuchan X4 ) TakeMS 2x1gb DDR3 1333Mhz+ 2gb DDR3 Kingston 1333Mhz 2x160GB Maxtor MSI OC 5670 1gb GDDR5 Asus DVD/RW Napajanje 550W
druze je ne probavam takve igre posto su za mene sranje,pre bih igrao S.T.A.L.K.E.R- a nego ovu glupost,nznm sta ste toliko pronasli zanimljivo u njoj...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.