Hehe... Pa ako je brza, test to ne zna. To je samo na osnovu cipa, GTX 470 je u sustini dovoljan 460 nije. Ako klokujes 460-ku, test to ne zna da li si klokovao, da li imas talon attack... .)
:: Imam GTX 460 Hawk Talon Attack graficku.Kad pustim test kaze da nije dovoljna,a GTX 470 jeste.Kako moja nije kada je ova moja brza od gtx-a 470 ::
Test da li moze da radi bf3 na tvom kompu.Pise na kutiji od graficke velikim slovima FASTER THAN GTX 470 i testovi rezultata 3D MARK Vantage u kojima moja ima rezultat od 17426,gtx 470 ima 17144 a obican gtx460 14130
Na 1GHz tesko, pre ce biti nan ekih 900MHz ali da je bas stabilno, na 1GHz ide GTX 560 mada opet ne zagarantovano...
Taj Talon je jako blizu GTX 470 u svakom slucaju, nije bas brzi, na 900MHz bi bio mozda malo i brzi od GTX470...
:: Kakav test `leba ti :: I ko ti rek`o da je 460 gtx jaca od 470gtx :: Taj Talon ako se naklokuje na 1GHz mozda i stigne 470gtx ali sumnjam. :: :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: ::
GTX 460 u kakvoj god da je varijanti sa neki ludim imenima i sl je sporiji od GTX 470, tako da tu nema dileme. GTX 460 ide do 900 ako iams srece sa primerkom za svaki dan to je veliki znak?. GTX 470 ide do 800. GTX 470 na 800Mhz ce da ojadi tog talonca i to osetno. Imao sam i obe kartice. Tj GTX 460 TA sam smo probao neko vreme i uporedjiva sa mojom GTX 470 Sporiji je talonac. :: Imam GTX 460 Hawk Talon Attack graficku.Kad pustim test kaze da nije dovoljna,a GTX 470 jeste.Kako moja nije kada je ova moja brza od gtx-a 470 ::
Talon Atack je na def brzi od def GTX470. Skoro svaki GTX 460 moze na 900 Mhz a Talon Attack prelazi tu granicu,krece se negde oko 930-940 Mhz. Tako nagruvana itekako ce da se nosi sa GTX470 max OC jer je GF114 hladniji i agilniji chip.
sintetika mozda nabere vise poena ali realnost tesko. GTX 470 ima siru magistralu jaci chip tesko da ce to overklokom da se nadoknadi. Nenasviran ta i GTX 470 brzi ce biti GTX 470 provereno. 940Mhz tesko izvodljio moras bas da ubodes neku premiju od promerka. GTX 470 moze da ide 850 na vodi, 800 na vazduhu za svaki dan tkvu sa ja imao na 800 GTX 470 lesi talonca kao hoces. :: Talon Atack je na def brzi od def GTX470 :: Skoro svaki GTX 460 moze na 900 Mhz a Talon Attack prelazi tu granicu,krece se negde oko 930-940 Mhz :: Tako nagruvana itekako ce da se nosi sa GTX470 max OC jer je GF114 hladniji i agilniji chip :: :: Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.pn :: AMD Marketing -> http://i54.tinypic.com/2dl84tu.jp :: FrekFencija :: :: :: :: :: ::
Vucina brate.Pricamo o Taloncima.Svaki ide preko 900 Mhz a GTX470 u vrh glave na stock hladjenju 800 Mhz.Na tim frekvencijama karte su tu negde,cak Talonac u odredjenim igrama i brzi jer je GF104 vise podesen za igre (tweakovan) u odnosu na GF100 koji je vise za GPGPU. Ja ti pricam za igre a ne za sintetiku tipa 3dmark. Bila su do sad 3 Talonca kod mene. Referentni GTX 460 radi na 675 Mhz,Talon Atack na 810 Mhz. Razlika je drasticna.
:: sintetika mozda nabere vise poena ali realnost tesko :: GTX 470 ima siru magistralu jaci chip tesko da ce to overklokom da se nadoknadi :: Nenasviran ta i GTX 470 brzi ce biti GTX 470 provereno :: 940Mhz tesko izvodljio moras bas da ubodes neku premiju od promerka. GTX 470 moze da ide 850 na vodi, 800 na vazduhu za svaki dan tkvu sa ja imao na 800 GTX 470 lesi talonca kao hoces :: :: Talon Atack je na def brzi od def GTX470 :: :: Skoro svaki GTX 460 moze na 900 Mhz a Talon Attack prelazi tu granicu,krece se negde oko 930-940 Mhz :: :: Tako nagruvana itekako ce da se nosi sa GTX470 max OC jer je GF114 hladniji i agilniji chip :: :: :: :: Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.pn :: :: AMD Marketing -> http://i54.tinypic.com/2dl84tu.jp :: :: FrekFencija :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Care talonac koga samjaimao prilike da probam nije mogao ni 900 za svaki dan. Naponska se grejala zavojnice vristale, karta j nasvirana ne mogu da kazem ali je krs u odnosu na ref model GTX 470. Mislim da GTX 460 ni ne postoji ref. Moze talonac da radi neki na preko 900 sve zavisi od primerka do primerka ovaj koji sam ja porbao nije mogao, ne mozes generalizovati. Slab je kvalitet elektronike na PCBU talonca pitanje je i ti sto mogu na prek 900 koliko ce dugo moci takoda rade. Ref serija 4 GTX 470 GTX480 ima jako kvalitetnu elektroniku bolju i od seije 5. To su strvine kojese mogu da idu za svaki dan i na preko 850 samo je problem ohladiti chip, a na tom kloku te karrte razaraju. Talonca i na vodu da stavis nece dugo na visokim frek 930-950 zbog losjeelektronike. Najvise reklamiranih kartica serie 4 su upravo GTX 460, dok GTX 470 i 480 nisu imali ni jednu reklamaciju, ovo t je informacija iz jedne firme u BG-u. Chip se dobro klokuje ali ostatak eklektronike to ne moze da isprati.
:: Vucina brate.Pricamo o Taloncima.Svaki ide preko 900 Mhz a GTX470 u vrh glave na stock hladjenju 800 Mhz.Na tim frekvencijama karte su tu negde,cak Talonac u odredjenim igrama i brzi jer je GF104 vise podesen za igre (tweakovan) u odnosu na GF100 koji je vise za GPGPU :: Ja ti pricam za igre a ne za sintetiku tipa 3dmark :: Bila su do sad 3 Talonca kod mene :: Referentni GTX 460 radi na 675 Mhz,Talon Atack na 810 Mhz :: Razlika je drasticna :: :: Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.pn :: AMD Marketing -> http://i54.tinypic.com/2dl84tu.jp :: FrekFencija :: :: :: :: :: sintetika mozda nabere vise poena ali realnost tesko :: :: GTX 470 ima siru magistralu jaci chip tesko da ce to overklokom da se nadoknadi :: :: Nenasviran ta i GTX 470 brzi ce biti GTX 470 provereno :: :: 940Mhz tesko izvodljio moras bas da ubodes neku premiju od promerka. GTX 470 moze da ide 850 na vodi, 800 na vazduhu za svaki dan tkvu sa ja imao na 800 GTX 470 lesi talonca kao hoces :: :: :: Talon Atack je na def brzi od def GTX470 :: :: :: Skoro svaki GTX 460 moze na 900 Mhz a Talon Attack prelazi tu granicu,krece se negde oko 930-940 Mhz :: :: :: Tako nagruvana itekako ce da se nosi sa GTX470 max OC jer je GF114 hladniji i agilniji chip :: :: :: :: :: :: Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.pn :: :: :: AMD Marketing -> http://i54.tinypic.com/2dl84tu.jp :: :: :: FrekFencija :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Moj tf gtx460 nije mogao 900 nije mogao ni za 10 od defa al bio je falican , imao problema sa naponom, a gtx 560ti dcII drzim od prvog dana na 1ghz i sve igram tako, dobro cs 1.6 nekad igram na 51 mhz xD . A bf3 necu moci da igram kaze test , al sve dok ne ocistim jedno 20 gb slobodnog prostora. :D
:: Samo sto je bila vrelaaaaa! :: Evo sad druga kartica, 560Ti tf II drzim na 900mhz na def naponu... Znam da moze jos ali nemam neke potrebe... :: :: :: :: Dobar primerak :: ::
Elektronika zavisi od brenda do brenda tako da se kvalitet ne moze generalizovati. Asus CU Top koji sam imao je kvalitetna karta (zavojnice se i ne cuju) ,MSI Cyclone sa kojim sam se igrao je kvalitetna karta.MSI Talon Atack opet u samom vrhu ako nije najkvalitetnija. Svaki obican GTX 460 je isao na 900 Mhz i sve koje ja znam a da nisu uzeli neku socijalnu verziju karta radi dobro. Problem je sto se naponska sekcija pregreva a vecina tih socijalnih verzija cak i nema pasivni cooler na naponskoj. U svakom slucaju naravno da razlike postoje u kvalitetu komponenti ali i sam GTX470 je gladniji chip a spada u visu klasu tako da je i potreba za jacim komponentama. Malo je glupo to uopste i porediti. Ja cak nisam ni potegao pricu oko elektronike vec oko stabilnih klokova i oc potencijala. GF104 je chip koji se manje greje,elasticniji je i bolje je podesen za gaming u odnosu na prethodnu generaciju GTX470 a inace GTX 460 se proslavila kao najprodavanija karta i karta godine kada se pojavila,sa razlogom je tako. Sam znas koliko cenim nVidia-u ali postoje detalji i razlike a sto se tice Talonca sad cu ti recu u cemu je stvar.Poslednji kontigent koji je dosao kod nas je bio los,cak sam se istripovao da su karte fals jer se razlikuju od prethodnih i po kavlitetu i po samom chipu .Kod Talonca su probrani chipovi tako da ti verujem da ti je zapala verzija koja nije ono sto je na pocetku bio talon attack.MSI je poceo da fuseri i sa kartama.
:: Care talonac koga samjaimao prilike da probam nije mogao ni 900 za svaki dan :: Naponska se grejala zavojnice vristale, karta j nasvirana ne mogu da kazem ali je krs u odnosu na ref model GTX 470. Mislim da GTX 460 ni ne postoji ref :: Moze talonac da radi neki na preko 900 sve zavisi od primerka do primerka ovaj koji sam ja porbao nije mogao, ne mozes generalizovati. Slab je kvalitet elektronike na PCBU talonca pitanje je i ti sto mogu na prek 900 koliko ce dugo moci takoda rade :: Ref serija 4 GTX 470 GTX480 ima jako kvalitetnu elektroniku bolju i od seije 5. To su strvine kojese mogu da idu za svaki dan i na preko 850 samo je problem ohladiti chip, a na tom kloku te karrte razaraju. Talonca i na vodu da stavis nece dugo na visokim frek 930-950 zbog losjeelektronike :: Najvise reklamiranih kartica serie 4 su upravo GTX 460, dok GTX 470 i 480 nisu imali ni jednu reklamaciju, ovo t je informacija iz jedne firme u BG-u :: Chip se dobro klokuje ali ostatak eklektronike to ne moze da isprati :: ::
Talonac gtx 460 je zaista sjajna karta,prijatelj drzao vishe od godinu dana na 900mhz bez problema ,tiha,hladna,radi za sve pare(radila,uzeo gtx 560 ti ).
Ne znam na koga se odnosilo ali ja sam se ogradio na pocetku da sam imao 3 komada,2 su radila u SLI ,jedna single.Dve platforme. Osnova 900 Mhz,sve preko toga zavisno od primerka. Krecu se do 950 Mhz na vazduh .
Ja sam kupio graficku od jednog decka sa foruma..Ja sigurno nisam prvo gledao kutiju pa kupovao graficku.Kutiju sam video tek kad je graficka stigla kod mene...Nego kad sam gledao zahtevnost za bf3 video sam da na gtx470 moze da radi a na mojoj ne ...I ja uopste nisam imao dilemu da li da uzmem gtx470 ili gtx 460 pa sam pao na marketing sa kutije i uzeo 460 zato sto na kutiji pise da je jaca.Meni je jedina dilema bila da li da uzmem ati 6870 ili gtx 460,a posto nisam ljubitelj ati kartica uzeo sam nvidiu i ne kajem se jer kartica radi perfektno. .)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.