Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Diablo 3 Beta
STRANA 1 OD 1
ilicstefan Diablo 3 Beta 13.10.2011. 11:16 T38953

status: user
broj poruka: 1577
E pa moja draga gospodo konačno smo u mogućnosti da isprobamo i taj čuveni dragulj koji blizzard brusi već 10 godina i nikako da ga izbaci na tržište. Radi se o ranoj beta fazi igre. Pošto je zatvorena beta sve što treba uraditi je naći samu beta verziju igre, zatim treba instalirati određeni program koji emulira blizzard server i igra se može komotno igrati.

Da ne bih rizikovao brisanje teme sve informacije imate u nama dobro poznatoj prodavnici zvanoj warez bb. Igra radi 100% jer sam je juče igrao. Još je veoma bagovita i treba tu dosta peglanja ali kad se sabere sve ovo će ipak biti nešto. Jedina zamerka mi je bila grafika koja nije baš najsjajnija. Možda će to popraviti do konačne verzije ali sve u svemu dobro izgleda sam sistem igranja.

Za sada može samo da se igra sa svim klasama, nema mobova, nema questova, samo prazna mapa. Međutim na desni klik se prave čudovišta tako da može da se isprobaju likovi. Takođe je moguće skupljati predmete i levelovati se. Takođe nema više onog raspoređivanja atribut poena već ih igra za vas sama raspoređuje kad god se levelujete.

Ako ima nekih nedoumica rado ću odgovoriti.

League of Legends refferal link

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c58169910790170
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Razorman Re: Diablo 3 Beta 13.10.2011. 15:13 #367324

broj poruka: 1139
Isprobao sam je pre jedno mesec dana u tom fazonu cisto da vidim grafiku i nisam impresioniram s istom..

i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870 CF,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot viper 3x2gb ddr3,haf 932.
http://www.youtube.com/watch?v=Of1FTCDUxg4
http://img545.imageshack.us/img545/6757/vantagecf30027.jpg

:: E pa moja draga gospodo konačno smo u mogućnosti da isprobamo i taj čuveni dragulj koji blizzard brusi već 10 godina i nikako da ga izbaci na tržište. Radi se o ranoj beta fazi igre. Pošto je zatvorena beta sve što treba uraditi je naći samu beta verziju igre, zatim treba instalirati određeni program koji emulira blizzard server i igra se može komotno igrati
::
:: Da ne bih rizikovao brisanje teme sve informacije imate u nama dobro poznatoj prodavnici zvanoj warez bb. Igra radi 100% jer sam je juče igrao. Još je veoma bagovita i treba tu dosta peglanja ali kad se sabere sve ovo će ipak biti nešto. Jedina zamerka mi je bila grafika koja nije baš najsjajnija. Možda će to popraviti do konačne verzije ali sve u svemu dobro izgleda sam sistem igranja
:: Za sada može samo da se igra sa svim klasama, nema mobova, nema questova, samo prazna mapa. Međutim na desni klik se prave čudovišta tako da može da se isprobaju likovi. Takođe je moguće skupljati predmete i levelovati se. Takođe nema više onog raspoređivanja atribut poena već ih igra za vas sama raspoređuje kad god se levelujete
:: Ako ima nekih nedoumica rado ću odgovoriti
:: League of Legends refferal lin
:: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c58169910790170
rasa007 re: 13.10.2011. 17:38 #367392

broj poruka: 456
Grafika nije top ali je solidna, zadržana atmosfera iz originala i biće pravi kolačić za ljubitelje serijala.

eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski

keep your head up legs closed eyes open

Scyter Re: 13.10.2011. 18:18 #367415

broj poruka: 8138
Koliko su je samo najavljivali i koliko je otkazivali...

A sada, samo sto nije izasla, a mene nesto bas boli uvo.

``They call me... Prophet``

Tristram Re: 13.10.2011. 18:47 #367427

broj poruka: 1872
Pratim redovno dokle su stigli, ima ono programče MooExt što automatski i apdejtuje i kompajlira najsvežiji build, moći će valjda uskoro da se proba kako spada. Grafika tehnički i nije nešto ali je artistički vrhunska i animacije su odlične, to ionako nikad nije bio dealbraker kad su rpg-jevi u pitanju.
Ono što me brine je taj sistem skilova i levelovanja, Preko manjka atribut poena za raspodelu i mogu da pređem, ni u dvojci nisu igrali značajnu ulogu osim kao perequisite za opremu a kad se pobrineš za to pumpaš vitality do kraja, trivijalno.
Ne leži mi taj sistem gde možeš kad ti padne na um da raspodeliš sve skilove ispočetka i napraviš neki totalno različit build u tren oka, ubija svrhu postojanja nečega kao što je `build`, to je nešto što prvo planiraš nasuvo, pa onda probaš, ne dopadne ti se pa obrišeš i igraš ispočetka, probaš drugačije i tako dok ne napipaš nešto što dobro radi.
Ovo što rade je izgleda dodvoravanje masama casual igrača, i još, ako je oprema koju si nakupio jedino što ti stvarno definiše lika sigurno će i online prodavnica bolje da im posluje.

I još ovaj `stalno online` fazon govori da im se malo previše osladila kinta od WoW-a, malo su me razočarali u svemu ovom. I nisam jedini, po svemu sudeći Torchlight 2 će da bude iznenađenje sezone.
Miskonius Ja sam cackajuci po Diablo 3 beti 13.10.2011. 19:04 #367438

broj poruka: 4420
Dobio volju da jos jednom opicimTitan Quest ispocetka...
A posle Underlord... uf, uf, uf...

Clearly you`re lacking in the intelligence department.

gile23 ... 13.10.2011. 19:13 #367445

broj poruka: 9121
Blizzard kada izbaci igricu on je izbaci :). Starcraft 2 trenutno najbolja RTS strategija :), jednostavno bez konkurencije :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Xenitron dd 13.10.2011. 19:28 #367447

broj poruka: 202
Bice to mnogo bolje kada izadje igra u fullu :Dx sto se grafickog aspekta tice :Dx
:: www :: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb Ovo 13.10.2011. 19:54 #367449

broj poruka: 6875
I Torchlight II se cekaju.

JovanZ re 13.10.2011. 20:09 #367454

broj poruka: 3008
Ne sumnjam da ce igra kao igra biti dobra. Uostalom, sve sto je iz blizzarda izaslo bilo je maksimalno ispolirano i svaka igra je bila hit. Jedino je pitanje da li ce opravdati hype i cekanje.

A Titan quest mi je bila mnogo dobra igra, imam i expanziju u nekoj fioci, nikako da instaliram, a vec par dana se razmisljam :)

I sta bi sa torchlightom II, zar nije trebalo da se pojavi vec?
djokosrb Pa koliko sam ja nacuo za Torchlight II 13.10.2011. 20:14 #367455

broj poruka: 6875
Kraj novembra ,pocetak decembra,otprilike.

Masuka ... 13.10.2011. 20:56 #367463

broj poruka: 360

@ ilicstefan

Vidi mail

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs