Nemam pojma šta je ovo s igrama koje izbacuju ovih dana ili je možda do kreka, vuče se iz nekog razloga, kursor trepće i igra puca ko zvečka unutar deset minuta igranja.
A taman sam se obradovao jer su izbacili nešto što nije konzolaški port.
edit: Problemi s performansama i blinkovanje kusora su izgleda do igre a puca po svemu sudeći zbog kreka, izgleda da će da se čeka update.
kod mene Heroes VI radi kao sat nisam krekovao, samo instalirao, i ispratio uputstvo koje kaze
`instaliraj igru i nemoj da je krekujes. Napravi precicu od igre na desktop zatim idi desni klik na nju pa na properties i pod target opciju na kraju reda dodaj /offline`
i sve radi
inace, dopada mi se, podseca na trojku i cetvorku pa ko nije probao, nek izvoli
:: kod mene Heroes VI radi kao sa :: nisam krekovao, samo instalirao, i ispratio uputstvo koje kaz :: :: `instaliraj igru i nemoj da je krekujes. Napravi precicu od igre na desktop zatim idi desni klik na nju pa na properties i pod target opciju na kraju reda dodaj /offline :: :: i sve rad :: :: inace, dopada mi se, podseca na trojku i cetvork :: pa ko nije probao, nek izvol :: :: :: :: CPU-Z: http://bit.ly/oxgxge :: :: ::
Sredilo mi se ono s pucanjem igre, sad je ok, bilo je nešto do drajvera. Jedino ostalo treptanje kursora, javlja se ljudima na najrazličitijim mašinama i grafičkim od 4670 do GTX580, nekad zna i da ne trepće jebem mu miša, valjda će sledeći peč da ispravi.
Inače sviđa mi se kako je urađeno, interfejs je ok i oni shortcut slotovi dole desno su korisni. To što imaju samo četiri resursa je valjda urađeno zbog balansa, ko će ga znati, i nije sad neki problem da dižem dreku oko njega. Razvoj heroja je bilo krajnje vreme ovako da urade, možeš da se fokusiraš na ono što ti je najbitnije, ne moraš da moliš velikog manitua da ti udeli skill koji te zanima.
Cisto da proverima da li sam ja glup za ovu igricu. Da li je neko presao Undead kampanju? Ja ne mogu prvi nivo da predjem. BUKVALNO! Jedva sam presao tutorial kampanju. Meni daju saku jada od jedinica, a oni me stuku sa hiljadama. Cak su i najsugaviji neutralci u hiljadama. Probao sam i da smanjim dificulty i opet ista prica. Predjoh i 3. i 4. i 5. heroje, a sad me sestica totalno razocarala. Kakva su vasa iskustva? Slicna prica ili? mozda ima na onoj mapi da se nadje neki enraged exodia ili neki uber artifakt koji nisam izvalio? bzvz :( **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
ali deluje mi kao da su bas potrefili sve sitnice. I dijalozi su za sada napisani sjajno, sa sve onim gavranom, sa taman dovoljnom dozom old-school-a. Svakako jedna igra koja se igra polako i sa uzivanjem - ko stvoreno za casu\flasu finog alkohola i neki pljusak :)
:: ali deluje mi kao da su bas potrefili sve sitnice. I dijalozi su za sada napisani sjajno, sa sve onim gavranom, sa taman dovoljnom dozom old-school-a :: Svakako jedna igra koja se igra polako i sa uzivanjem - ko stvoreno za casu\flasu finog alkohola i neki pljusak :)
ja kao da igram drugu igru u odnosu na vas. sinoc sam toliko ispizdeo da nemam reci. za ceo nivo nakrpim jedva 800 jedinica sve skupa. i to oni skeletoni i ghouls, a oni fazon po 2000 crossbowmena i imperial grifona, ma daj ne zajebavajte me...? **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
:: ja kao da igram drugu igru u odnosu na vas. sinoc sam toliko ispizdeo da nemam reci. za ceo nivo nakrpim jedva 800 jedinica sve skupa. i to oni skeletoni i ghouls, a oni fazon po 2000 crossbowmena i imperial grifona, ma daj ne zajebavajte me... :: *************************************************************** :: i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, :: MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640G :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.