Sto kako. pa valjda ce izaci u nekoj u prodavnica, naravno mislim na original, vec sam izdvojio 50e za to, cekam vec 2 3 godine koliko vec da izadje? Mislis da nece biti kod nas ?
Sto se tice preorder-a iz nase zemlje, toga nema... (crna ovca kao i obino). Mi smo u `crvenoj zoni` :)
Ja sam im slao mail izrazavajuci moje nezadovoljstvo povodom te odluke (mislim da su se slatko nasmejali). Iako nisam ocekivao nikakav odgovor na to, oni su mi lepo objasnili.Ako imas mogucnost da nabavis igru, moci ces da igras tj nema ogranicenih regija sto se toga tice.Tako da ako imas nekog u inostranstvu da ti naruci i da ti posalje igru kad izadje, odnosno key i ostalo ako je digitalna verzija u pitanju, onda si na konju...
Sto se tice kupovine igre po izlasku, mislim da ce biti i kod nas. Kontaktirao sam jednu randju u bg-u sto se bavi prodajom igara i po njihovim recima bice sigurno.
Ko nije obavesten igra je najavljena za 22. decembar za evropsko trziste.
Sto se tice preorder-a iz nase zemlje, toga nema... (crna ovca kao i obino). Mi smo u `crvenoj zoni` :)
Ja sam im slao mail izrazavajuci moje nezadovoljstvo povodom te odluke (mislim da su se slatko nasmejali). Iako nisam ocekivao nikakav odgovor na to, oni su mi lepo objasnili.Ako imas mogucnost da nabavis igru, moci ces da igras tj nema ogranicenih regija sto se toga tice.Tako da ako imas nekog u inostranstvu da ti naruci i da ti posalje igru kad izadje, odnosno key i ostalo ako je digitalna verzija u pitanju, onda si na konju...
Sto se tice kupovine igre po izlasku, mislim da ce biti i kod nas. Kontaktirao sam jednu randju u bg-u sto se bavi prodajom igara i po njihovim recima bice sigurno.
Ko nije obavesten igra je najavljena za 22. decembar za evropsko trziste.
Srbija nije na spisku zemalja u kojima ce SWTOR zvanicno izaci u decembru, tako da ne treba ocekivati da ce igra biti dostupna na mnogo mesta, ali ce moci da se igra odavde, ako nabavis primerak (tj retail key).
1. Sto se nasih tice, mmo-svet.com je najavio da ce primati pre-ordere tokom oktobra, ali nisu jos uvek poceli.
2. Amazon.de salje igru u Srbiju. Iako je klijent na nemackom, moguce je downloadovati engleske fajlove prilikom instalacije igre.
3. Mozes da probas putem sajtova tipa g2play.net.
4. Digital edition je moguce naruciti i preko UK Origin sajta, i platiti nasom karticom. Iz nekog razloga ne pravi problem oko IP-a. Ja sam jednu od svojih kopija ovako narucio.
pozdrav
EDIT: naravno, ocekujem da ce nasi preduzimljivi prodavci uspeti da obezbede kopije za prodaju svejedno :)
Ovo su neke nove informacije za mene... Nisam znao za te `rupe` da moze preorder odavde.
Zanima me koju si karticu koristio prilikom kupovine na origin sajtu i koju si drzavu stavio kad si se prijavljivao. Da li prave neke probleme sto se toga tice, kakvo je tvoje iskustvo?
Jos jedna stvar sto se tice drugog sajta (g2play.net). Da li znas nekog ko je tamo narucio i neko iskustvo sa tim sajtom?
Za UK Origin sajt sam koristio Banca Intesa Visa internet karticu. Mislim da sam stavio Hrvatsku ili BiH, nisam siguran (usput, EA account mi je na Madjarsku).
Poslali su mi odmah pre-order key, i naplatili nekih 5 evra za pre-order (mada su uradili pre-autorizaciju za celu sumu, tako da moras da imas dovoljno novca na racunu). Valjda nece biti problema kada igra izadje, mogu samo da se nadam u ovom trenutku :)
Sto se g2play.net tice, uzimao sam skoro Rift kljuceve preko njih, nije bilo nikakvih problema, ali zaista nisam siguran kakvi su sa novim izdanjima, vidim da su iskustva ljudi po netu razlicita. Narucio sam BF3 key od njih, tako da me pitaj za nekih 10 dana kakvi su.
Ja sam SWTOR narucio preko Amazon.de i putem UK Origina, valjda ce jedan od ova dva metoda `proci`. :: :: Ovo su neke nove informacije za mene... Nisam znao za te `rupe` da moze preorder odavde :: :: Zanima me koju si karticu koristio prilikom kupovine na origin sajtu i koju si drzavu stavio kad si se prijavljivao. Da li prave neke probleme sto se toga tice, kakvo je tvoje iskustvo :: :: Jos jedna stvar sto se tice drugog sajta (g2play.net). Da li znas nekog ko je tamo narucio i neko iskustvo sa tim sajtom? :: :: Hvala unapre ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.