Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
World of Worldcraft
STRANA 1 OD 1
ObiWan World of Worldcraft 28.02.2005. 11:03 T389

status: user
broj poruka: 6
NAbavio sam krekovanu verziju World of Worldcraft ,
Postoji li na netu neki krekovani server gde bih mogao je igrati ??

May the force be with you
Obi Wan
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
scrusher konacno? 28.02.2005. 13:03 #885

broj poruka: 32
naravno da postoji, samo sto nije toliko veliki(nema toliko puno ljudi na njemu) kao sto ima na b-net-ovom serveru :( ali ipak ima dovoljno :D

aj se ovako dogovorimo: ti meni narezes igricu(na mojim cd-ovima ili ti dam kintu za tvoje) a ja tebi kazem server-e(vise njih) :)

salji mail na spiritcrusher1385@yahoo.com da se dogovorimo oko detalja

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zox86 Šifre 28.02.2005. 14:27 #893

broj poruka: 94
Ne morate mnogo da se trudite, poslaće Vam Malađan Dinkić šifre, 9. marta.

psihoyu OCU I JA WOW 28.02.2005. 23:00 #896

broj poruka: 1191
E rodjaci ja obozavam te Blizzardove igre.
Aj jedan da mi nareze na moje diskove igru(ja dolazim kolima gde god da zivite),a drugi da otkrije tajnu kako igrati na netu i SVI CE BITI SRECNI!
saljite mail na psihoyu@neobee.net
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
20Alvaro Auu Pirataa, sta ih je!!! 01.03.2005. 02:15 #903

broj poruka: 288
Zeljko, zar ovo nije otvorena piraterija? Sto se ovo ne brise sa foruma? Cini mi se da je negde bilo upozorenje da je zabranjeno o ovome diskutovati?
zeljkoa Re: Auu Pirataa, sta ih je!!! 01.03.2005. 16:26 #911

status: admin
broj poruka: 713
:: Zeljko, zar ovo nije otvorena piraterija? Sto se ovo ne brise sa foruma? Cini mi se da je negde bilo upozorenje da je zabranjeno o ovome diskutovati

Naravno, piraterija je strogo zabranjena. Tu se naročito misli na male oglase. Ali ako neko za sebe traži piratske šifre ( dakle, ne vrši prodaju piratskog materijala ), onda je to njegov problem, neka se sam zeza sa policijom.

-----------------------------------
Željko Arnautovic,
PC Berza
psihoyu Ma daj! 02.03.2005. 02:35 #921

broj poruka: 1191
Ma kakva piraterija!?!?
Pa mi kupimo na pijaci igrice sa kupusom i krompirom,otkud mi znamo sta je pirat?
Jel su to oni gusari?!?! :)))

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Bjelosh Ekskluzivno 02.03.2005. 13:32 #927

broj poruka: 54
Prvo moras da skines patch da bi uopste igrao koji mozes da nadjes na https://www.3dgamers.com/games/worldofwarcraft/downloads on je tezak oko 30 Mb pa mozes da ga skines u nekom internet kafeu. Neznam tacan sajt za igranje ali ga mozes pronaci na forumu gde se okupljaju nasi WoW klanovi a to je: https://www.wow-serbia.cjb.net i https://www.klanrur.co.yu/forum/wow
Veliki poz , i ja bi se priduzio ali sta da radim kada zivim u propaloj drzavi gde vlada dailup konekcija. MLADJO EVO TI GA NA !!!!!!!!!!!!!

scrusher nja 04.03.2005. 15:09 #949

broj poruka: 32
ma moz ga igrati i na dialup samo da ti se stabilna konekcija (da ne gubi pakete mnogo)
OBIWAN ajd bre ocu WOW :) aj bar reci de i koliko si ga platio, na mail naravno, da ne sirimo pirateriju ovde posto je od skoro STROGO ZABRANJENA :D
Bjelosh kako gde 05.03.2005. 15:16 #956

broj poruka: 54

Ma imas na svakom cosku da kupis za 300 din na DVD-u . Bar kod nas nije tesko naci piratski disk

Lonewolf super resenje 07.03.2005. 20:38 #968

broj poruka: 2
Imate u programu WOW launcher(najnovija verzija)spisak gomile srvera za igranje i program vas automatski upucuje na te servere i na web stranice za otvaranje username-a i password-a,ali morate imati najsvezije patcheve jer se serveri vrlo azurno update-uju.Aktuelna verzija igre je 1.2.4.Ima dosta ljudi mada se desava da ima i problema sa serverima jer su cesto u padu ali moze se igrati.Ja sam vec dwarf level-a 33.Samo napred,i sa srecom pa se vidimo mozda
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs