+1 Ovo cudo je malo bolje, ali ako hoces zombije, bolje idi na Dead Island. Mnogo dobra igra...
:: Meni je Dead Rising 2 bio sranje a za dodatak ne znam.. :: :: :: :: pojavila se u prodavnicama u S.....W izdanju x :: :: sta mislite o ovoj igri dali je shit?
Bukvalno sam od sebe. Prvi put ok, sjebao sam ga zbog update-a koji sam morao da uradim jer igra nije posle nekog dela htela više da radi autosave pa sam morao ispočetka.
Pauzirao sam igru pre 10 dana možda igrajući nešto drugo pa Drivera kasnije, zaboravio sam na igru, i sad pre neki dan da udjem u igru kad ono ne postoji savegame. __________________ Scourge of PCBerza
Reloaded, nisam probao drugu, a pošto bi mi to bio treći put da počinjem ispočetka neću ni da se cimam da isprobavam u skorije vreme... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.