OS: Win XP SP3, Vista, Win 7 Processor: Intel Core 2 Duo or Equivalent AMD Memory: 2GB Hard Disk Space: 25GB Video Card: GeForce 8800, Radeon HD 4200
Recommended System Requirements:
OS: Win XP SP3, Vista, Win 7 Processor: Intel Core 2 Quad or Equivalent AMD Memory: 4GB Hard Disk Space: 25GB Video Card: GeForce 9800 GTX, ATI Radeon HD 5550
Deluje i vise nego razumno za sve ono sto su obecavali. Ili su mnogo dobro optimizovali, ili su samo portovali sa konzola. :)
S obzirom da se pojavio lek, da li je neko vec stigao da je proba i kakvi su utisci ? Zanima me, a 22 GB ce malo da mi potraje s postenom firmom zvanom Beotel.
Evo ja sam skinuo ranije onu leak varijantu, jutros nije htela s kineskim pečom 1, sad skidam kineski peč 2 i kažu da s njim radi. Biće za pola sata pa ću da javim vredi li tolikih gigabajta.
Oba peča su po 1gb i oba su neophodna da bi igra radila, neće samo s peč 1 ili samo peč2.
Dobro: - igra kao igra deluje zanimljivo dobra atmosfera i dizajn - izgleda dobro a sa 6870 i ovim optimizovanim drajverima što je Bear postavio leti - keyboard kontrole su detaljne i prihvataju sve tastere osim enter, može i wheelup/down što mi je recimo bilo debilno da na battlefield 3 ne može.
E, sad, na loše stvari. S tehničke strane pitanju je BESRAMNA PORTINA, koja još bar mesec dana nije smela da ugleda svetlost dana - grafička podešavanja osim rezolucije i AA ne postoje - teksture učitava naočigled dok okrećeš lika *** - nisam probao u drajverima da forsiram vsync ali bez njega slika puca kao nekrozan himen, nisam nige drugo video da tearing ovoliko smeta, skoro pa neigrivo - teksture pucaju po šavovima i iskaču beli artefakti na sve strane, ne zanm da li je tako i na nvidia kartama, ako nije srediće stvar verovatno sledeći drajveri ***
Edit: Ovo između zvezdica se odnosi na amd-ove Rage-optimizovane drajvere, sa starijim je ok ali je niži fps.
::teksture pucaju po šavovima i iskaču beli artefakti na sve strane, ne zanm da li je tako i na nvidia kartama, ako nije srediće stvar verovatno sledeći drajver
Ovo treba da ide u readme uz svaki Catalyst...
Edit: sad sam stavio da se skida, ali ne mogu da čekam 2 ipo sata, pa javljam utiske sutra... __________________ Scourge of PCBerza
Sto je mnogo mnogo je, sve lepo krene i intro, al cim krene igrica, haos kreni stani kreni stani ma strasnoo secka, nije da mi je nesto dobar komp, al bi trebalo bar da je normalno pokrene! Dual core E5200 , 4GB rama , MSI 6770 1GB !! Bar cu je dobro uploudovati :D!!
:: Sto je mnogo mnogo je, sve lepo krene i intro, al cim krene igrica, haos kreni stani kreni stani ma strasnoo secka, nije da mi je nesto dobar komp, al bi trebalo bar da je normalno pokrene! Dual core E5200 , 4GB rama , MSI 6770 1GB !! Bar cu je dobro uploudovati :D!! :: :: ::
Problem je u drajverima, ako staviš one atijeve hotfix drajvere mnogo bolje će da radi ali će slika da se cepa i uskakaće teksture. Ako te ne mrzi probaj da ih staviš pa onda iz ccc da forsiraš vsync. Igra inače nije zahtevna, morali su da stave sranje teksture da bi mrtvi xbox mogao da tera, problem je loša optimizacija, čujem da nvidia ima stuttering problem s njom. Ispraviće stvar valjda nekoliko pečeva i novi drajveri.
Čačkam sad nešto s config fajlovima, javiću ako bude napretka.
:: Sto je mnogo mnogo je, sve lepo krene i intro, al cim krene igrica, haos kreni stani kreni stani ma strasnoo secka, nije da mi je nesto dobar komp, al bi trebalo bar da je normalno pokrene! Dual core E5200 , 4GB rama , MSI 6770 1GB !! Bar cu je dobro uploudovati :D!! :: :: ::
Da bi se stavio veći FOV najlakše je da se napravi shortcut za rage i u target polje doda +cvaradd g_fov 20 da izgleda recimo ovako: D:\Games\Rage\Rage.exe +cvaradd g_fov 20 Default FOV je 80, ovo ga stavi na 100, kome i dalje ne odgovara može da stavi šta god hoće.
Još ako se iz drajvera forsira vsync bude ok, može da se igra bez problema, još jednom za vlasnike ati kartica zasad ne stavljati drajver noviji od 11.8.
Mozda sam se previes nadao da ce igra biti dobra, ali ovo mi je cist prosek, sad sam malo igrao i nemam zelju da je igram dalje, grafika losa, sam gameplay mi je nekako cudan, ne znam po meni igra je fail.
I nisam nešto očaran sve u svemu, može da se namesti da radi kako treba, odigrao sam juče početak do ulaska u grad i trkao se malo za delove za kola. Danas nisam uspeo da se nagovorim da upalim ponovo tako da je igra otišla u kantu, biće i boljih naslova ove jeseni nadam se.
Meni se javlja nekakvo treperenje prilikom kretanja. skinuo sam rage drajvere za ati ali dzaba phenom ll x6 1100t+hd6950 1gb texture su ocaj zivi iz daleka ajde al cim pridjes jadno do bola.kao crysis na low podesavanjima
:: radi sa Phenom II 955 @ 3.6GHz i HD 6950 zakucano 60FPS :: :: 8xAA, 1920x1080, ispravljen config da se brze ucitavaju teksture i podignuta rezolucija tekstura. :: :: Nema grafickih bagova, sa najnovijim AMD drajverima 11.9 za Rage, performanse 60FPS ne pada ispod :: :: Ko ima kartu sa 2GB vram-a mzoe jos da tweakuje config da mu bolej izgleda igra.. :: :: I oni koji hoce da tweakuju nek ne stavljaju preko 8xAA il iteksture preko 8k jer ce im seckati igra :: :: ::
Ja ni ne mogu da je pokrenem. Stavljen novi rage driver fix od ati-a i ubacen dodatni config, ma jok, nece ni da cuje, kad se pokrene samo stoji black screen. Hm! Ako neko zna u cemu je fora nek napise.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.