Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Ubiyo ga zbog toga što ga je ovaj fragovao :) :( :S
STRANA 1 OD 1
PhatPhuck Ubiyo ga zbog toga što ga je ovaj fragovao :) :( :S 30.09.2011. 18:13 T38693

status: user
broj poruka: 1886
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2043589/PlayStation-gamer-Mark-Bradford-46-throttles-schoolboy-Call-Of-Duty-revenge-attack.html

Čovek (pri tom i nečiji OTAC), pronašao i POKUŠAO DA ZADAVI klinca koji ga je fragovao u COD: Black Ops, a potom ga je i prozivao :)

`I`d been playing the whole day and he was baiting me and baiting me and just would not shut up. He went on and on and I just lost it`
Boy`s mother: `If you can’t handle losing to a child then you shouldn’t be playing games`

`Igrao sam celoga dana, a on me je prozivao, začikavao - i nije hteo da stane...`

EVO nove prilike za našu Vladu da osnuje još jednu Agenciju koju će PLAČati (t.j. plaćati) poreski obveznici Srbije - da se spreči uticaj ovakvih igrica na divnu srpsku dečicu - istu onu koja bodu svoje vršnjake noževima po gradu... Pored Agencije za pomorske nesreće, koju već imamo, iako nam je Ada jedino more :)

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Feti, nisi u toku: Jagodina, pa samim tim i Srbija, dobila na poklon 5 hektara... 30.09.2011. 19:21 #364136

status: user
broj poruka: 10997
obale na Jonskom moru, od Grčke.

http://goo.gl/9hfTB

Ostaje nam jos samo da prokopamo tunel ispod Bivse, Samozvane, Privremene, Siptarske Republike Makedonije pa ce biti i pomorskih pomora (i drugih nesreca).

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs