Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
FIFA 12 i dzojstik!
STRANA 1 OD 1
5Ronic FIFA 12 i dzojstik! 28.09.2011. 14:21 T38636

status: user
broj poruka: 282

Ja sam ispiz..o sa ovim kontrolama, nemogu nikako da podesim dzojstik! Sve nesto pobrka nista mi nije jasno?! Izgleda da samo moze na logitec-u da se normalno igra! Ja imam genius dzojstik ali nemogu da podesim ( podesim stut, pomeri mi se dodavanje, pa onda podesim dodavanje pomesaju mi se centarsut i lopta u prazno i slicno) mislio sam da je do dzojstika ali nije0 uzo sam od ortaka i na njemu isto! Zna li neko kako da ovo resim?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JovanZ re 28.09.2011. 14:24 #363520

broj poruka: 3008
Skines TocaEDIT, to ti je emulator xbox 360 gamepada, podesis, i ne brines :)

Nista te ne kosta da pokusas.

Edit: Ima nekoliko verzija, a mrzi me da trazim tacan link, pa evo ti ona koju ja koristim http://www.megaupload.com/?d=901VFRWH , ako te bude zezao, obrisi mu samo .ini fajl.

Iskopiras sve fajlove u direktorijum igre, mapiras kontrole u aplikaciji, i pokrenes normalno igru. Ako ti iz prve ne bude video gamapad, pokreni igru dok je i aplikacija otvorena.
5Ronic ... 28.09.2011. 14:42 #363523

Hvala druze sad cu da probam!
5Ronic ... 28.09.2011. 15:11 #363530

Dal ja neznam da podesim al nemogu nikako da odradim!!! Treba li da i pozadini igre radi od one aplikacije jedan prozorcic koji non stop nesto ispisuje? Kao u DOS-u????
mixer93 Re: ... 28.09.2011. 15:45 #363539

broj poruka: 4187
Ne znas... Ja imam najobicniji Genius-ov dzojstik i podesio sam. Moras malo da se pomucis... Nema ti druge...

Gde ste moderatori?

:: Dal ja neznam da podesim al nemogu nikako da odradim!!! Treba li da i pozadini igre radi od one aplikacije jedan prozorcic koji non stop nesto ispisuje? Kao u DOS-u????
JovanZ re 28.09.2011. 16:25 #363550

broj poruka: 3008
Ako ti ispisuje non-stop, nisi uradio nesto kako treba :) treba samo da ti ispise da je pronasao gamepad i da ti tako stoji odvoren. Nisi podesio dobro verovatno.

Nista, izgleda da ces morati da jos ceprkas po opcijama. Ovaj program bi ti namestio da igra vidi da imas xbox360 kontroler i imao bi default kontrole za njega. Ovako idi samo jednu po jednu akciju i pazi da nemas neki konflikt.
Gare87 do igre je najverovatnije 28.09.2011. 16:33 #363552

broj poruka: 4700
Igra se zaglupi kad bude ukljucen `djojstik` i tastatura, tj tako su meni uflesirale kontrole skroz na fifi 11 i jedva sam nekako podesio da radi, sve ih izmesa, recimo sprint uopste nece da postavi na RB, iako premestam i premestam kontrole, ali nekako sam u kombinaciji settingsa pre ulaska u igru i u igri podesio da radi lepo. Inace savet ti je da prvo ukljucis gamepad i tstaturu, onda da podesis u game settings sve, onda da udjes u igru i da obrises onaj profil na pocetku kad te pita da mapiras kontrole, pa novi da napravis i da mapiras pa onda ce valjda da ti uvazi podesavanja.....

Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Ghz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MHz
WD3200AAKS
Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit

mixer93 Re: 28.09.2011. 16:36 #363553

Do vas je ljudi, uopste se ne zaglupljuje igra. U fifaconfig namestis kakav dzojstik imas, tj. da li imas Y,X... ili brojeve. I onda odes u controls, i gledas da ti odgovara broj na dzoistiku sa kontrolama na desnoj strani. Nadam se da ste skontali.. :)

Gde ste moderatori?

Gare87 Re: Re: 28.09.2011. 17:09 #363557

broj poruka: 4700
Ti nisi skontao :)
Sve ja to znam kako da uradim, u pesu iz prve namestim kontrole, ovde mapiram kako ja msm da treba, posle kad hocu da ispremestam jer ih on nekako mapira na svoj nacin ne zeli da mi pomeri sprint na neko drugo dugme osim na RT, posle se prejebale kontrole na tastaturi, a koju nisam nista diro, kazem igra se nesto zabaguje(msm na fifa 11), jedva sam ih mapirao kako valja..... :/

Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Ghz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MHz
WD3200AAKS
Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit

:: Do vas je ljudi, uopste se ne zaglupljuje igra. U fifaconfig namestis kakav dzojstik imas, tj. da li imas Y,X... ili brojeve. I onda odes u controls, i gledas da ti odgovara broj na dzoistiku sa kontrolama na desnoj strani. Nadam se da ste skontali.. :
::
:: Gde ste moderatori

mixer93 Re: Re: Re: 28.09.2011. 17:57 #363573

Kod mene se nista slicno ne dogadja...

Gde ste moderatori?

:: Ti nisi skontao :
:: Sve ja to znam kako da uradim, u pesu iz prve namestim kontrole, ovde mapiram kako ja msm da treba, posle kad hocu da ispremestam jer ih on nekako mapira na svoj nacin ne zeli da mi pomeri sprint na neko drugo dugme osim na RT, posle se prejebale kontrole na tastaturi, a koju nisam nista diro, kazem igra se nesto zabaguje(msm na fifa 11), jedva sam ih mapirao kako valja..... :
:: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh
:: Gigabyte GA-ep35-ds3
:: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH
:: WD3200AAK
:: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5
:: OCZ MXS-PRO 600
:: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit
:: :: Do vas je ljudi, uopste se ne zaglupljuje igra. U fifaconfig namestis kakav dzojstik imas, tj. da li imas Y,X... ili brojeve. I onda odes u controls, i gledas da ti odgovara broj na dzoistiku sa kontrolama na desnoj strani. Nadam se da ste skontali.. :
:: ::
:: :: Gde ste moderatori

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs