Nema mesta za ljutnju na forumu! :D A sto da stavljam makinu u potpis? Posle da kazu, evo ga, menjao je samo da stavi u potpis INTEL! Gde ste moderatori?
:: I gde je nova mašina u potpisu :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: ::
Ne moraš ti tu reč sa I da napišeš, stavi samo koji je model.
Dobro bi bilo da postoji posebno mesto za mašinu, kao što je i potpis. Pa kad se pretražuje forum da može da se pretražuju mašine, poruke, naslovi. Ovako kad te zanimaju teme gde se govori o P8P67 dobijaju se u rezultatima vlasnici dotične, ali teme često nemaju veze sa traženim.
i nekako mi se cini da je grafika u 2011 ispred poprilicno. Druga stvar,ovo mi je bilo i kod pesa 2011,radi na 64 fps zakucano ali kao da ima freezing i malo kocenje,to isto i kod gila bio problem. Karta je hd 6870.
:: Kod mene je mutno u picku materinu, texture su ok i igraci itd :: :: Ali kao da ima neki filter preko slike , :: neki efekat, MUTNO. :: Nesto slicno kao kod fear 3 sto je bilo :: :: Jos neko ima ovaj trip :: :: Nisam lud , evo resenja koga smara masni blur efekat : http://goo.gl/bqkT :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Kanda je ova verzija malo bolja od one 2011... Prilicno podseca na igru a ne na simulaciju... Saigraci vise nisu totalni debili bez mozga... Trcanje je OK, nema onog idiotskog oduzimanja lopte klizecim kad ti padnes a protivnik ustane i ustremi se ka golu...
Nervira me onaj CR6 ako sta je tu je argentinac me je jos vise nervirao...
Greda je da vise nema CZ no zivot ide dalje...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Ima kod brace Slovenaca u njihovoj velikoj prodavnici torrent sa svim jezicima :: :: Gde ste moderatori :: :: ::
Malo bolja, ali ne previse. Nazalost... :P Gde ste moderatori?
:: Kanda je ova verzija malo bolja od one 2011.. :: Prilicno podseca na igru a ne na simulaciju.. :: Saigraci vise nisu totalni debili bez mozga.. :: Trcanje je OK, nema onog idiotskog oduzimanja lopte klizecim kad ti padnes a protivnik ustane i ustremi se ka golu.. :: :: Nervira me onaj CR6 ako sta je tu je argentinac me je jos vise nervirao.. :: :: Greda je da vise nema CZ no zivot ide dalje.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Ima kod brace Slovenaca u njihovoj velikoj prodavnici torrent sa svim jezicima :: :: :: :: Gde ste moderatori :: :: :: :: :: ::
Mislis na Exclusions za Nod ? Stavio sam to tamo gde je PES radi ok, nego je prijavljivao u Deomaon Tools-u u instalaciji...Tek kada sam usao u Pes ponovo video sam da je ok.
Tokom instalacije samo stavis Ignore i cao... Gde ste moderatori?
:: @mixer9 :: :: Mislis na Exclusions za Nod ? Stavio sam to tamo gde je PES radi ok, nego je prijavljivao u Deomaon Tools-u u instalaciji...Tek kada sam usao u Pes ponovo video sam da je ok. ::
U 2011 je dodavanje bilo apsurdno tesko kad iskljucis pomoc racunara, a ovde je manje vise dovoljno da budes dobro okrenut ili da na pravu stranu usmeris dzojstik i manje vise je uspesno cak i kroz sumu igraca na malom prostoru... BAL je mozda malo razvucem onim silnim pricama sa managerom ali... bar se igra a ne statira kao u 2011...
Probao sam jednu egzibiciju sa Benfikom na regular i ladno sam izgubio 2:1 naravno zbog licne gluposti...
Definitivno je bolje nego 2011 AI botova je daleko daleko daleko bolji...
A posebno mi se svidja kad trazim loptu a on rukom pokaze gde da mu se gurne lopte nije vise samo ono dizanje ruke kao kod uciteljice na casu...
Grafika mi se ne dopada toliko ali sta je tu je...
Iskreno se nadam da ce verzija za PS3 biti jos bolja kao sto je i za 2011 bolja na PS3 nego na PC...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Malo bolja, ali ne previse. Nazalost... : :: :: Gde ste moderatori :: :: :: :: Kanda je ova verzija malo bolja od one 2011.. :: :: Prilicno podseca na igru a ne na simulaciju.. :: :: Saigraci vise nisu totalni debili bez mozga.. :: :: Trcanje je OK, nema onog idiotskog oduzimanja lopte klizecim kad ti padnes a protivnik ustane i ustremi se ka golu.. :: :: :: :: Nervira me onaj CR6 ako sta je tu je argentinac me je jos vise nervirao.. :: :: :: :: Greda je da vise nema CZ no zivot ide dalje.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: Ima kod brace Slovenaca u njihovoj velikoj prodavnici torrent sa svim jezicima :: :: :: :: :: :: Gde ste moderatori :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Jedino mi se to i svidja, sto su popravili AI. Gde ste moderatori?
:: Eh pa sad nije toliko malo.. :: :: U 2011 je dodavanje bilo apsurdno tesko kad iskljucis pomoc racunara, a ovde je manje vise dovoljno da budes dobro okrenut ili da na pravu stranu usmeris dzojstik i manje vise je uspesno cak i kroz sumu igraca na malom prostoru.. :: BAL je mozda malo razvucem onim silnim pricama sa managerom ali... bar se igra a ne statira kao u 2011.. :: :: Probao sam jednu egzibiciju sa Benfikom na regular i ladno sam izgubio 2:1 naravno zbog licne gluposti.. :: :: Definitivno je bolje nego 2011 AI botova je daleko daleko daleko bolji.. :: :: A posebno mi se svidja kad trazim loptu a on rukom pokaze gde da mu se gurne lopte nije vise samo ono dizanje ruke kao kod uciteljice na casu.. :: :: Grafika mi se ne dopada toliko ali sta je tu je.. :: :: Iskreno se nadam da ce verzija za PS3 biti jos bolja kao sto je i za 2011 bolja na PS3 nego na PC.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Malo bolja, ali ne previse. Nazalost... : :: :: :: :: Gde ste moderatori :: :: :: :: :: :: :: Kanda je ova verzija malo bolja od one 2011.. :: :: :: Prilicno podseca na igru a ne na simulaciju.. :: :: :: Saigraci vise nisu totalni debili bez mozga.. :: :: :: Trcanje je OK, nema onog idiotskog oduzimanja lopte klizecim kad ti padnes a protivnik ustane i ustremi se ka golu.. :: :: :: :: :: :: Nervira me onaj CR6 ako sta je tu je argentinac me je jos vise nervirao.. :: :: :: :: :: :: Greda je da vise nema CZ no zivot ide dalje.. :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: :: :: Ima kod brace Slovenaca u njihovoj velikoj prodavnici torrent sa svim jezicima :: :: :: :: :: :: :: :: Gde ste moderatori :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
E ljudi nakon zamene monitora ostao mi je prikaz ekrana u Full HD 1920x1080 tako da sad imam crnu marginu gore i dole... U settings-u postoji prikaz ekrana 1920x1200 ali prikazuje neki 8:5 umesto 16:10 i slika nije preko celog ekrana u ostalim igrama i programima je sve OK ali u PES 2010 i 2012 je shugavo...
Malo sam sarao po netu ali nista nisam pronasao...
a da probas u podesavanjima da odstikliras onu opciju `LB`, odmah kod podesavanja rezolucije? ako se secam, to je za prikaz na punom ekranu. nemam sad instaliran pes, obarao sam sistem... a i fifa je zadnje dve godine bolje :)))
:: E ljudi nakon zamene monitora ostao mi je prikaz ekrana u Full HD 1920x1080 tako da sad imam crnu marginu gore i dole.. :: U settings-u postoji prikaz ekrana 1920x1200 ali prikazuje neki 8:5 umesto 16:10 i slika nije preko celog ekrana u ostalim igrama i programima je sve OK ali u PES 2010 i 2012 je shugavo.. :: :: Malo sam sarao po netu ali nista nisam pronasao.. :: :: Ima li nekoga ko moze da pomogne.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.