Nekako mi se cini poprilicno dosadno jer se izgleda svodi na drzanje tastera, kao i one silne simulacije kamiona/traktora/itd nakon inicijalnog odusevljenja uvek se svedu na stogodisnje drzanje tastera `pravo`...jbg
Pa to sam zakljucio iz ovog trailera i pomenutih igara, a smatram sebe ljubiteljem dobrih simulacija jos od flight simulatora 5, ali ova gomila igara koja se pojavila zadnjih godina, mislim da ih nemci prave je bas bezveze, kao maraton, uz obicno nikakvu fiziku i vrlo skromnu grafiku...
jebo te simulacija, ako hoces traktor dodji kod mene naucices, ako hoces buldozer dodji vozices ga voz nemam ali cemo i njaga da sredimo ja sam upravljao, jos si od koristi jos je i tebi zanimljivije a spojis dobro i korisno, umesto sto sedis i `kao` vozis :OO
:: jebo te simulacija, ako hoces traktor dodji kod mene naucices, ako hoces buldozer dodji vozices ga voz nemam ali cemo i njaga da sredimo ja sam upravljao, jos si od koristi jos je i tebi zanimljivije a spojis dobro i korisno, umesto sto sedis i `kao` vozis :O :: :: T.S.A.R. Nuclear fire power :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.