Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
dota
STRANA 1 OD 1
markebg dota 25.09.2011. 15:57 T38591

status: user
broj poruka: 15
Kod drugara na kompu, koji igra dotu stalno, esto se desi bsod, i uvek pise da je problem realtek audio. ploca je asus p5qld-pro, sa nekim realtek alc 1200 integrisanim cipom. to je izgleda verzija samo za asus, i naso sam da njihovi standardni drajveri rade.

Da li je neko imao slican problem i da je nasao resenje za to?

unapred hvala ..
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
casper Re 25.09.2011. 16:59 #362943

broj poruka: 235

Imao sam ja taj problem na svim masinama kada sam ubacio nove ploce i procesore i kada se igra W3 samo izbaci po neki racunar i plavi ekran, dugo sam trazio resenje (menjao drajvere, memoriju, napajanja, trazio savete) i spasao me neko slucajno odgovorivsi posle nekog vremena da je problem u jednom reg. fajlu, posle instalacije racunara i W3 pokrenuo sam taj reg.fajl i od tada nemam tih problema. Moguce da je i kod njega taj problem, posalji mi mail ili ostavi ovde tvoj mail, pa cu ti poslati taj fajl pa probaj...

markebg hvala :) 26.09.2011. 15:03 #363090

broj poruka: 15

poslao sam ti mail preko pc berze :) hvala!!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs