Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Uskoro Gay-friendly Modern Warfare 5-6 ???
STRANA 1 OD 5  
PhatPhuck Uskoro Gay-friendly Modern Warfare 5-6 ??? 20.09.2011. 13:25 T38497

status: user
broj poruka: 1886
`Nakon godina rasprava i suđenja, i meseci finalnih priprema, američka vojska više ne sme da sprečava gejeve u ispoljavanju svoje seksualnosti.
Pobijanje zakona iz 1993. (`Neću da te pitam - nemoj da govoriš`, iliti `Don`t ask - don`t tell` - to jest - možete da služite u US Army sve dok ne počnete otvoreno da se deklarišete da ste gay) - stupilo je na snagu u utorak, to jest, danas.`

http://news.yahoo.com/repeal-gay-ban-causing-few-waves-military-070236711.html

Pitanje je: da li ćemo, kao što danas ne može da bude američkog filma a da predstavnici gej populacije nisu reprezentovani u njemu (`Blitz` sa Džejsonom Stetamom je poslednji primer NEKADA-KLASIČNO-MACHO filma u kojem je na silu uguran i gej karakter/lik - njegov kolega detektiv), uskoro i u igricama, po zakonima političke korektnosti, morati da imamo makar jednog gej sporednog lika?

Da li će u nekom narednom nastavku COD MW Soap McTavish početi da ispušta sapun kada se bude tuširao sa svojim SAS saborcima - kako bi i Modern Warfare postao politički korektan?

Da li su mu nadimak `Soap` (sapun) kreatori igre dali upravo zbog jedne takve buduće mogućnosti?

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
milos666 Ma taj koji se u vojsci... 20.09.2011. 13:31 #361347

broj poruka: 398
... izjasni da je pedercina ima da bude taban svako vece dok ne napusti istu... Sta, pa onda bi svi ostali mogli da traze od vojske da gejeve smeste u druge spavaonice i da imaju odvojena kupatila, jer sta ako ja necu da se tusiram i spavam u istoj prostoriji sa tipom koji bi da drka na mene, isto imam prava da trazim od vojske da me zastiti... A oce k***c vojska to da radi...

Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Gigabyte 6870, Kingston 96GB V100+, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW

Sub-Z Biće izgleda 20.09.2011. 13:34 #361349

broj poruka: 1620
Gaym over na ekranu...sumrak civilizacije.
Fiat iustitia, et pereat mundus

Dexter013 Re: Biće izgleda 20.09.2011. 13:36 #361351

broj poruka: 17093
Gaym over - Hahahahahaha dobar si...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Philips 22

:: Gaym over na ekranu...sumrak civilizacije
:: Fiat iustitia, et pereat mundus
::
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
h4v0kk Re: Biće izgleda 20.09.2011. 13:38 #361356

broj poruka: 326
Bravo! Da nas vajni političari i šifrofani 92 mediji na kraju ne bi primorali da i u igricama trpimo gej likove, eto, moglo bi, kao naš ustupak, da umesto Game Over - na kraju svake igrice piše Gaym over :)
Miskonius Big deal 20.09.2011. 13:56 #361363

broj poruka: 4420
Kao da dosad nije bilo pedera u bilo kojoj vojsci, a mani u americkoj...
Uostalom, Sparatanci, za koje stoji da su bili najbolji vojnici u starom veku su svi redom bili pederi
Njima je odnos sa zenom bio odvratan, i to se radilo iz ciste reproduktvne nuzde.
Ljudi su skontali da se vojnici najbolje bore ako se medjusobno `vole`...
Teba je bese isto imala neke `Svetu tebansku cetu` na celu sa Pelopidom-sve pederi do jednoga
http://goo.gl/c9Rlt
Pa i Aleksandar Makedonski i Ahil su bili pederi...

http://goo.gl/FS72A

Dexter013 @Debeli jebanje 20.09.2011. 13:57 #361364

broj poruka: 17093
Od svih teorija zavere tema i slicnih
ova ti je najbolja i najzanimljivija! +

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Philips 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PhatPhuck Re: Big deal 20.09.2011. 14:11 #361371

broj poruka: 1886
:: Uostalom, Sparatanci, za koje stoji da su bili najbolji vojnici u starom veku su svi redom bili peder
:: Njima je odnos sa zenom bio odvratan, i to se radilo iz ciste reproduktvne nuzde
:: Ljudi su skontali da se vojnici najbolje bore ako se medjusobno `vole`..

NIJE TAČNO da je njima `odnos sa ženama bio odvratan`.
Radilo se o UVRNUTOM društvu koje je debelo kažnjavalo seks pre braka.
Zato su i nestali - jer su takvim uvrnutim praksama i pogledima danas postali koliko legenda - toliko i karikatura samih sebe.

`The position is more understandable in the context of Greek social mores. There were heavy sanctions on pre-marital sex between men and women, and men married late after they had proved themselves. So it was common for a young man to take a boy as a lover in the interim until he was married, at which stage he usually thereafter adopted an hetrosexual life. There was no slur on the boy - the only criticism was if the boy was/became effeminate.

The boy similarly, when he became an adult, took a boy as lover, then got married etc etc. Some societies still do this today. It was generally a temporary expedient - rather different to those who prefer ongoing homosexual relations.`

Read more: http://wiki.answers.com/Q/Did_the_Spartan_warriors_practise_homosexuality#ixzz1YUg1Atdh

Znači, ne radi se baš o istom tipu homoseksualnosti kao danas - gde je `pozadinac` sakriven iza debele i visoko-sofisticirane vojne mašine/tehnike, i treba samo da pritiska dugmad i da diže Talibane u vazduh... Za takvo nešto je nebitno da li je feminiziran ili nije. Svako ume da sedi 5000 milja daleko od borbe i da pritiska dugmad ili izdaje komande.

Spartanci su se GADILI feminiziranih pedera.
Daum ... 20.09.2011. 14:15 #361376

broj poruka: 12794
Možda će MW imati perk gde na primer imaš veći damage ako si iza teammate-a, ili teammate ima bolji resistance ako si iza njega :D :D :D

CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd

Miskonius Sta li si ti sad ovde namlatio, ne znam... 20.09.2011. 14:31 #361384

broj poruka: 4420
Herodot je, svojevremeno, pisao da su se mladi Spartanci iskradali nocu iz Gimnazije, da bi otisli
da oplode svoju zenu i onda se krisom vracali nazad.
Kad bi ih neko pitao gde su bili, od stida nisu smeli da priznaju
Sex sa zenom u to vreme je bila neka vrsta tabu teme.
Zena je sluzila samo za priplod.
Imas ti i danas aktivne (muzevne) i pasivne (feminizirane) pedere
Kao sto ih je bilo i tada.
Inace s takvom vojskom, Grcka je pobedila Persiju i pokorila skoro celi tadasnji poznati svet
A sto se feminiziranosti tice ti i imas i hetersexualce koji su skroz zenstveni.
Na stranu sto su roze, ljubicaste i drecavo zelene boje danas trendi za vecinu muskaraca.

http://goo.gl/FS72A

Tristram Možda 20.09.2011. 14:44 #361391

broj poruka: 1872
To čega se plašimo već se desilo, znaju oni koji su igrali Dragon Age, u rpg-jevima odavno je prošlo vreme mačo Konana i sisatih varvarki. Samo je pitanje vremena kada će pošast da se proširi i na ostale žanrove.
milos666 Re: ... 20.09.2011. 14:46 #361392

broj poruka: 398
+1 :D :D :D

Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Gigabyte 6870, Kingston 96GB V100+, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW

:: Možda će MW imati perk gde na primer imaš veći damage ako si iza teammate-a, ili teammate ima bolji resistance ako si iza njega :D :D :D
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
JOSILENKO ... 20.09.2011. 14:59 #361397

broj poruka: 1013
Gade mi se pederi, ali mi se mnogo vise od njih gade puritanci i homofobi
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Tristram Re: ... 20.09.2011. 15:14 #361406

Znaš onda šta ti je činiti. U 80% evropskih zemalja dele tvoje mišljenje, privatno im se gade pederi a javno im se gade puritanci i homofobi jer tobož vrše atak na lične slobode. Ne moraš baš da živiš ovde gde nas šačica istomišljenika gradimo svoj mali homofobni raj.

:: Gade mi se pederi, ali mi se mnogo vise od njih gade puritanci i homofobi
JOSILENKO Re: Re: ... 20.09.2011. 15:30 #361411

Predlazes da svi koji se ne slazu sa misljenjima prepametne vecine napuste zemlju? da ostanete sam vi, istomisljenici?

:: Znaš onda šta ti je činiti. U 80% evropskih zemalja dele tvoje mišljenje, privatno im se gade pederi a javno im se gade puritanci i homofobi jer tobož vrše atak na lične slobode. Ne moraš baš da živiš ovde gde nas šačica istomišljenika gradimo svoj mali homofobni raj
:: :: Gade mi se pederi, ali mi se mnogo vise od njih gade puritanci i homofobi
B011 Re: Re: ... 20.09.2011. 15:39 #361414

broj poruka: 280
Ali zar nije mnogo racionalnije ili vas prevaspitati (tj barem zakonski ograniciti da ne mozete da ispoljavate svoju netrpeljivost), ili se fokusirati na indoktrinaciju omladine i formiranje njihovih stavova, pa ce prolazak vremena jednostavno da resi problem promenom generacija?

:: Znaš onda šta ti je činiti. U 80% evropskih zemalja dele tvoje mišljenje, privatno im se gade pederi a javno im se gade puritanci i homofobi jer tobož vrše atak na lične slobode. Ne moraš baš da živiš ovde gde nas šačica istomišljenika gradimo svoj mali homofobni raj
:: :: Gade mi se pederi, ali mi se mnogo vise od njih gade puritanci i homofobi
Tristram Re: Re: Re: ... 20.09.2011. 16:33 #361422

Naravno, sve dok nas zatucanih gejofoba ima više biće po našem, eto ti doktrina lokalne indijanske demokratije koja već godinama savršeno funkcioniše. Kad vas bude bilo više, mi se selimo u Iran.

:: Predlazes da svi koji se ne slazu sa misljenjima prepametne vecine napuste zemlju? da ostanete sam vi, istomisljenici
:: :: Znaš onda šta ti je činiti. U 80% evropskih zemalja dele tvoje mišljenje, privatno im se gade pederi a javno im se gade puritanci i homofobi jer tobož vrše atak na lične slobode. Ne moraš baš da živiš ovde gde nas šačica istomišljenika gradimo svoj mali homofobni raj
:: ::
:: :: :: Gade mi se pederi, ali mi se mnogo vise od njih gade puritanci i homofobi
JOSILENKO Re: Re: Re: Re: ... 20.09.2011. 16:57 #361426

A sta ce biti ako ostanem, hocete da me odvedete u koncentracioni logor?
I sta ce to biti po vasem, o presvetla vecino? Sta ste uradili ili planirate da uradite?

:: Naravno, sve dok nas zatucanih gejofoba ima više biće po našem, eto ti doktrina lokalne indijanske demokratije koja već godinama savršeno funkcioniše. Kad vas bude bilo više, mi se selimo u Iran
:: :: Predlazes da svi koji se ne slazu sa misljenjima prepametne vecine napuste zemlju? da ostanete sam vi, istomisljenici
:: :: :: Znaš onda šta ti je činiti. U 80% evropskih zemalja dele tvoje mišljenje, privatno im se gade pederi a javno im se gade puritanci i homofobi jer tobož vrše atak na lične slobode. Ne moraš baš da živiš ovde gde nas šačica istomišljenika gradimo svoj mali homofobni raj
:: :: ::
:: :: :: :: Gade mi se pederi, ali mi se mnogo vise od njih gade puritanci i homofobi
Satyr GTA 20.09.2011. 17:24 #361433

broj poruka: 226
U GTA serijalima uvek postoji bar po jedan gay lik, pa niko nikad nije pravio pitanje...

Tristram Re: Re: Re: Re: Re: ... 20.09.2011. 17:37 #361435

Podrazumeva se. A najbolji lek za čitavu situaciju bi bile liberalno distribuirane batine sa sve blagoslovom spc kako bi se mi bolje osećali u vezi čitave rabote. Nema toga kojeg neće proći volja za sodomijom kad ga par puta propustimo kroz šake i to zajedno sa simpatizerima, a ako bude tvrdokornijih sledi produžena terapija pa da vidimo ko će prvi da se umori. Ako neko, Bože me prosti ne popusti ni onda biće deportovan u najbliži manastir na pokajanje, ima da odbije i Bred Pita nakon nekoliko dana dobijanja dva`es puta lopatom po turu za doručak, ručak i večeru.

:: A sta ce biti ako ostanem, hocete da me odvedete u koncentracioni logor
:: I sta ce to biti po vasem, o presvetla vecino? Sta ste uradili ili planirate da uradite?
:: :: Naravno, sve dok nas zatucanih gejofoba ima više biće po našem, eto ti doktrina lokalne indijanske demokratije koja već godinama savršeno funkcioniše. Kad vas bude bilo više, mi se selimo u Iran
:: :: :: Predlazes da svi koji se ne slazu sa misljenjima prepametne vecine napuste zemlju? da ostanete sam vi, istomisljenici
:: :: :: :: Znaš onda šta ti je činiti. U 80% evropskih zemalja dele tvoje mišljenje, privatno im se gade pederi a javno im se gade puritanci i homofobi jer tobož vrše atak na lične slobode. Ne moraš baš da živiš ovde gde nas šačica istomišljenika gradimo svoj mali homofobni raj
:: :: :: ::
:: :: :: ::
:: :: :: :: :: Gade mi se pederi, ali mi se mnogo vise od njih gade puritanci i homofobi
JOSILENKO ... 20.09.2011. 17:46 #361437

a zene, i njih planirate da tucete?

JOSILENKO ... 20.09.2011. 17:47 #361438

ili ce te da ih silujete, da osete sta je srpska kobaja pa da im ne padne na pamet da pogledaju drugo zensko?

JovanZ ... 20.09.2011. 17:52 #361439

broj poruka: 3008
http://goo.gl/8goUl
SkyFire Pa mi prisvajamo sve ono najgore sa zapada.. 20.09.2011. 17:54 #361443

broj poruka: 18472
Kod nas je i bice pederluk u punom sjaju kao recimo u Americi.
Jos samo fali da im nas dragi predsednik gay Tadic odobri sklapanje brakova i usvajanje dece i bicemo in u svetu.Srbija ima da bude hvaljena..

Inace divota jedna kako je to sredjeno u Rusiji kad se postuje zakon i kad ima neko ko ce da udari rukom o stol.
Suzbili su pokusaj gay parade i kad je izbila ona frka i kad su policajci zgazili pedere ovi nasli da se zale ..
Putin izasao i pred medije rekao da ne dozvoljava nikakvo javno eksponiranje protivno svim moralnim nacelima jedne zdrave nacije.End of story!
Na silu nego sta,govna i jesu za gazenje,trovaci umova i stvaraoci iskrivljenih degenerika buducih generacija + mediji koji ih podrzavaju.

E da imamo drzavu kao sto nemamo,da imamo zakon kao sto nemamo,da imamo ko drzavu da vodi kao sto nemamo sad nebi dozivljavali ovakve stvari..

Srbija je vec postala prebivaliste vladajuceg sljama a tek ce da postane izvoriste najvece zgadije ..
I posle se neko cudi sto narod bezi iz zemlje.
Ha,kao ovde nam je lepo,patriota i slicni nacionalisticki izgovori.

Imate pedere u vladi,sta ocekujete od ove drzave?

@Tristram
Welcome :P

Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.png
FrekFencija

toothless Potpuno se slazem sa Skajem i ostalima... 20.09.2011. 18:23 #361455

broj poruka: 3241
Homoseksualnost je dusevna bolest, i treba je leciti.To je i dalje misljenje vecine psihijatara iz celog sveta.Nemam nista protiv njih, ali bez parada i ostalih uvredljivih ispada.Kazem uvredljivih, jer se to protivi nasoj veri i kulturi, i pun mi je K kad pocnu da kenjaju kako ih je Bog stvorio takve.Napravimo lepo jedno dve gej ostrvske drzave, i smestimo sve pedere na jedno ostrvo, sve lezbejke na drugo, a mi ostali strejt ljudi posebno.Posle 100 godina, videcemo koliko ce njih opstati i ostati.Ako vas je Bog stvorio, zasto ne mozete da se razmnozavate?Koji ce vam qrac usvajanje dece?Napravite jedan drugom dete heftanjem u bulju ako ste od Boga stvoreni takvi.
Nije normalno i nikada nece biti normalno takvo ponasanje.Ako damo slobodu svim oblicima dusevnih bolesti, ode ceo Svet u qrac.Imacemo parade rasista, nacista, pedofila, nekrofila,...Svako ima pravo da radi iza zatvorenih vrata sta god hoce, ali prica o Adamu i (ST)Evi je bezobrazluk, da bi se jedna dusevna bolest opravdala i uvela u mase kao normalna.

https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

codeus ... 20.09.2011. 18:41 #361466

broj poruka: 4054

juuu huuu ...

sto vise pedera ... vise riba za mene !!
STRANA 1 OD 5  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs