Nije lose... Vredi probati. Mada na osnovu drugih snimaka koje sam gledao, ima nekih sitnih bagova. AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Izgleda kao solidna igra, tezi oko 7 GB i spremna je za download :: :: Pogledajte gameplay i iznesite svoje misljenje o ovoj igri :: :: http://bit.ly/mQHjx ::
Na vise mesta sam citao da su nahvalili MP i on bi trebalo da je srz igre. SP bi trebalo da je ok, u svakom slucaju nije niskobudzetna. Ako volis WWII neces pogresiti.
ili ova igra stvarno podseća na cod2? Pogotovo na početku gejmpleja, strašno podseća na nivo iz cod2 kada idete kroz onu cev ...samo što je ovde umesto cevi neki mostić ...Pa onda deo sa vagonima ...
Nisam slušao šta priča lik tokom igranja jer mi nisu ti slušalice... možda treba da bude tako
ima single player u vidu napucavanja sa botovi na MP mapama i par cutscena, mislim nije vredno skidanja ukolik ose ne planira igranje MP sto ne znam dal i je moguce sada sa narodnom verzijom...
Ne zato što je igra loša, igra je zaista dobra. Već zato što nema nišana i igra je mnogo realističnija od ostalih pucačina što se tiče tog segmenta. Naravno napaljena omladina (čast izuzetcima) voli samo Call Of Duty klonove u kojima možeš da potamaniš gomilu ljudi.
E sad što se same igre tiče ovaj sistem nišanjenja mi se veoma sviđa. Daje baš realistični šmek igri. Nema one fore da te razvali mašinkom preko 500 metara jednim hicem u glavu. A posebno mi se sviđa ono pucanje iza zaklona.
Mogli su doduše neko drugo okruženje da naprave. Drugi Svetski rat je nekako malo izlizana tema.
Re: Nešto nisam siguran da će ovo zaživeti kod nas
15.09.2011. 15:56
status: user broj poruka: 17093
1+
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Ne zato što je igra loša, igra je zaista dobra. Već zato što nema nišana i igra je mnogo realističnija od ostalih pucačina što se tiče tog segmenta. Naravno napaljena omladina (čast izuzetcima) voli samo Call Of Duty klonove u kojima možeš da potamaniš gomilu ljudi :: :: E sad što se same igre tiče ovaj sistem nišanjenja mi se veoma sviđa. Daje baš realistični šmek igri. Nema one fore da te razvali mašinkom preko 500 metara jednim hicem u glavu. A posebno mi se sviđa ono pucanje iza zaklona :: :: Mogli su doduše neko drugo okruženje da naprave. Drugi Svetski rat je nekako malo izlizana tema :: :: League of Legends refferal lin :: :: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c5816991079017 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.