Pun je net fake Battlefield3 DEMO-a. Ako znas gde ima provereno dobar, onda baci na mail. AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Pojavio se, potrazite malo..... :: :: :: :: q6600 3.2 . 790i . 2x2gb 1600 cl7. gtx 460 . CM 690 II , CM M1000
i5-2500k Costa Rica @ Stock for now ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 X-Fi XtremeGamer Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64 Samsung BX24
:: Pun je net fake Battlefield3 DEMO-a. Ako znas gde ima provereno dobar, onda baci na mail :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: Pojavio se, potrazite malo..... :: :: :: :: :: :: :: :: q6600 3.2 . 790i . 2x2gb 1600 cl7. gtx 460 . CM 690 II , CM M1000
Ako si ikada igrao bilo koji Battlefield online i svidja ti se, onda ovo zaobidji u velikom luku kao da vozish voz.Ja sam se razocarao totalno jeftino izgleda, inace samo BF fransu gotivim i igram online.
Pozdrav.
i5-2500k Costa Rica @ Stock for now ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 X-Fi XtremeGamer Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64 Samsung BX24
:: Ovaj Battle Field Play For Free :: :: najidealnije :: idealno :: ::
svi koji su napravili preorder preko origina ili kupili zadnji MOH dobice kjluc za betu. open beta pocinje za 2 dana. digitalno izdanje se moze kupiti za 2100 dinara sto nije mnogo za ovakvu igru.
:: svi koji su napravili preorder preko origina ili kupili zadnji MOH dobice kjluc za betu. open beta pocinje za 2 dana. digitalno izdanje se moze kupiti za 2100 dinara sto nije mnogo za ovakvu igru :: :: ::
Verovali ili ne bilo je pre da kazemo pola godine akcija negde 2000din preorder,ja ni tolko tada nisam imao pri sebi i ne uzeh,kasnije sam pokusavao o5 da nadjem gde sam video to al bez uspeha,izgledalo je legit
Koliko ja znam kvalitet grafike zavisi od broja poligona nekog modela. Znaci ako su radili da to bude fest jedino fejkovanjem mogu da optimizuju a to opet utice na kvalitet samih tekstura.
Hocu da kazem da nekad nije ni tako lako optimizovati da igra bude pristupacna osrednje jakim kartama jer pored uslova i samog engine postoje i mnogobrojni faktori koji uticu na sve to.
Ipak o ovom mogu strucnije da posvedoce i objasne oni koje se bave 3d modelovanjem ,animacijom!
P.S.Mene svakako boli cose,ja cekam Kepler ,jedan ili dva sasvim sve jedno.. Za sad ce i laptop da mi zavrsi posao jer se trenutno i ne igram.
Kvalitet grafike zavisi od toga koliko dobro uspeš da napraviš balans izmedju broja poligona, textura i shadera. Ne mora igra da ima milion poligona da bi dobro izgledala. Dice je poznat da ume da napravi savršen balans, tako da ne sumnjam da će grafički izgledati odlično. Modeli inače su jako detaljni što se same geometrije tiče i imaju dosta poligona, a texture ne zaostaju za Crysisom takodje... Ne znam kakva je optimizacija, ali grafički će igra jako dobro da izgleda... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.