A ti meni neces verovati ako ti kazem da jos nisam presao prvu sezonu, uprkos tome sto imam volan...
Zadnji put sam je upalio pre pola godine, nesto mi se ne igra, a inace je odlicna. Preci cu ovih dana celu sezonu cisto radi reda, a posle toga sledi uninstall i install 2011-ice
Ja sam hteo sa volanom pošteno da je odigram, planirao sam bio do godine da uzmem G27 i da uživam a u medjuvremenu sa chillstreamom da je probam, ali uvek mi pare odu na nešto drugo... __________________ Scourge of PCBerza
Treba ti otprilike 20-30 krugova na jednoj stazi da bi naucio gde i kakve su krivine I ko zna koliko stotina i hiljada krugova da naucis da vozis sam bez automatskog kocenja i menjanja brzina. (ovo sve vazi za svaku stazu ponaosob) Ali prelepa je to nema sta Ako ces da se poigras s vremena na vreme, samo na EASY mozes nesto da napravis
Sa lotusom osvojio sampionat na najtezem jedino mi je traction control bio na medium, posle sam ubacivao modovane AI koji su bili mnogo bolji. Sve u svemu sa raznim modovima igra je bila dobra, a nadam se da ce ova biti jos bolja i da ce popraviti neke sitnice.
Igra je zaista odlična, što se tiče grafike, zvuka i doživljaja, zaista su je maestralno uradili, međutim sam žanr me nešto mnogo ne privlači, nisam baš neki ljubitelj simulacija vožnje.
Međutim, za nekoga ko ovo voli, igra je i više nego odlična. Pogotovo kad dodaš gas na bolidu, a on zareži, uhh, što volim taj zvuk. Imam osećaj kao da ću da poletim sa sve stolicom.
2010ku sam sa ukljucenim automatskim kocenjem i automatski menjac bataljivao :) . Znao sam i sa manuelnim menjacem ali trebalo mi par krugova da skapiram stazu. Sa ugasenim automatskim kocenjem na tastaturi se ne moze igra. _______________________
AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!!
Igram F1 simulacije od GP2 i vec znam sve staze napamet i cake oko podesavanja, tako da mi je ova igra donela malo osvezenje jer su dosta obratili paznju na desavanja pre i posle trke, sto je interesantno, ali sam gameplay nije previse realistican. Imao sam samo traction control ukljucen na medium jer sam igrao na tastaturi, sva ostala pomaganja iskljucena. Vozio sam za HRT i pobedio sve trke u sezoni, potpisao za Ferrari posle 15.-te trke za sledecu sezonu. Ne svidja mi ste sto je auto nekako previse `prilepljen za stazu` i treba da budes talenat da bi se okrenuo. Jako me je inace nerviralo ono skicanje motora kao svinjce kad ga kolju... AI lose odradjen, znali su i da ne odu u box u toku trke (iako se zna da mora da se promeni set guma jer mora da se koriste i prime i option), ali posto sam bio toliko ispred njih opet sam lagano pobedjivao. Takodje i najmanji kontakt je rezultirao `go through penalty`... Sve ovo sam odigrao na nivou tezine jedno iz najtezeg, posle poceo drugu sezonu sa Ferrarijem, opet pobedjujem sve trke, ali sad na najtezem... Tako da nema nekog izazova. Igrao sam i na volanu kod druga (jer je mom nesto elektronika otisla) i nista impresivno u odnosu na tastaturu. Isto skici... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
evo ja npr koji sam zaljubljenik u simulacije voznji i slicno uopste nisam zadovoljan f1 2010tkom.. jedino sto u igri valja je grafika i iskreno nista drugo ne bih mogao izdvojiti da je ok odradjeno (a ne odlicno). Igra je napravljena cisto onako coveku kad padne na pamet da se protrese malo sa f1 bolidom i to je to.. cista arkada za mene i vecinu ozbiljnih vozaca... ne flamujem samo iznosim cinjenice, to sto su gadjali to su i dobili..takav krug ljudi i igra tu igru.. prelaka, staze vrlo lose... ajmo rec samo da je neki layout pogodjen kao u svim manje vise voznjama... ali daleko je to od neke preciznosti koju zanimaju ozbiljniji vozaci :) definitivno gubi bitku sa konkurencijom by far.....
Kako da ga stavim, samo mogu da stavim maximize na prozor ? I kako se bese pravi offline LIVE acaunt, posto sam menjao vindouz pa mi sad nesto to ne ide ?
Ja cekam BB repack da ne trosim bandwidth u smislu ocuvanja svetskih resorsa. Internet je osetljiva biljka koju ne treba preterano cimati. Sta ako jednog dana odluci da mu je dosta ?
Probaj ALT+ENTER. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Kako da ga stavim, samo mogu da stavim maximize na prozor ? I kako se bese pravi offline LIVE acaunt, posto sam menjao vindouz pa mi sad nesto to ne ide ::
Probao sam jutros i odusevio se. Stvarno su u svakom delu poboljsali igru. Dosta novih opcija, voznja bolida dosta realisticnije izgleda sada, grafika je ostala ista ili malo bolja, zahtevnost se povecala, ali meni i dalje radi na Ultra, DX 11, 8x AA, 1680x1050 i FPS ne pada ispod 45.
Jedini problem je to sto igra ume da zakoci na sec, to mi se desavalo ranije sa F1 2010, na primer, FPS kuca oko 60, i odjednom zakoci na sec i opet nastavi.
Verujem da su drajveri problem, AMD ovih dana treba da izbaci 11.9, tako da bi to trebalo da resi problem.
Zaista se vidi da su dosta poradili na ovom delu, grafika je dosta bolja, kada se stavi sve na max, malo je zahtevnija, ali dobro, kako izgleda nije ni cudno. Ono sto mi se ne dopada je da su obratili paznju na sve drugo sem na fiziku igre. Zaista su docarali jako lepo taj svet F1 sa raznim animacijama, intervjuima pre i posle trke, to sve stoji, ali ono sto je meni bitno kao igracu koji vozi F1 simulacije od Grand Prix 2 (neke 1996. godine) jeste upravo ta fizika. Osecaj brzine jeste dobar, ali bolidi se ponasaju kao da vozis arkadu. Iako je iskljucena svaka pomoc igra mi u pit lane-u ne daje mogucnost da slobodno kontrolisem bolid, sam izlazi iz boxa, kada ulazim u garazu sam skrece i parkira se i to je sve vrlo nerealno izvedeno.
Jos jedna stvar koja mi je zapala za oko je da posle tri trke i dalje u kvalifikacijama redosled vozaca na kraju izgleda nerealno. Force India na prva dva mesta, pa Williams, pa onda kao Massa, a Vettel, Webber, Alonso negde pri kraju. Malo cudno...
Sve u svemu lep naredak u odnosu na prethodni deo, ali ima tu jos dosta posla. Ipak su mogli da stave i opcije za nas hardcore igrace koji smo u tom svetu vec godinama. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
.....2010-ka mi je orginal verzija a 2011 znate vec,prilikom instalacije 2011 automatski mi je dodao na ovaj stari GFWL ID uz f1 2010,jbg bilo mi stiklirano auto sing in!!! Sta sada da radim a da mi ova 2011 ne zezne nesto ovaj regularni nalog sa 2010...Sada mi i iz 2010 pokazuje da imam 2011 a ona jos nije izasla u evropi, lool...
Zanimljivo sto moram da iskljucim cf ili da izbrisem aplication profile da bi igrica radila kako treba, bez toga radila ocajno 30fps, a ovako sa jednom kartom odlicno ne ispod 60 maxed out fhd, igrica je odlicna, fino izgleda i nije zahtevna ...
:: .....2010-ka mi je orginal verzija a 2011 znate vec,prilikom instalacije 2011 automatski mi je dodao na ovaj stari GFWL ID uz f1 2010,jbg bilo mi stiklirano auto sing in!! :: Sta sada da radim a da mi ova 2011 ne zezne nesto ovaj regularni nalog sa 2010...Sada mi i iz 2010 pokazuje da imam 2011 a ona jos nije izasla u evropi, lool.. :: :: http://www.dodaj.rs/?1v/wH/32bNJqno/f12010game20110921041843.pn :: :: http://www.dodaj.rs/?2N/26/3cS5iAyU/f1201120110921035104815.pn :: :: :: Kako da obrisem 2011 iz ovog GFWL naloga? :: ::
Game Improvements: o A connectivity rating display has now been implemented for each player in an online session lobby. This appears as coloured bars (red, amber, green) to indicate the expected online performance of the player in the game session. o More network bandwidth is now reserved for game-critical systems in online sessions. This may result in low-bandwidth users having their voice chat restricted to fewer players, but should result in a smoother online experience.
Strategy & Setup: o Fixed 11/11 car setup bug. o Fixed issue where your race strategy uses the same tyre compound three times in a row & the final set are worn. o Fixed issue where wear-based punctures would occur too often. o Fixed various issues with the race engineer speech logic. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.