Na tom DeuxExu sam dosao do onog mesta kad treba nedje d izadjem iz zgrade posto sam namikario oci glavnome junaku..Kako potljen po sata nisam uspio da nadjem kuda i kako,igra je otisla u Recycle Bin.
:: Na tom DeuxExu sam dosao do onog mesta kad treba nedje d izadjem iz zgrade posto sam namikario oci glavnome junaku..Kako potljen po sata nisam uspio da nadjem kuda i kako,igra je otisla u Recycle Bin :: :: ::
:: Na tom DeuxExu sam dosao do onog mesta kad treba nedje d izadjem iz zgrade posto sam namikario oci glavnome junaku..Kako potljen po sata nisam uspio da nadjem kuda i kako,igra je otisla u Recycle Bin :: :: ::
nije za recycle bin tako na brzaka, pa cak ni dvojka, koju dosta ljudi ne voli :)
Daj Deus-u 3 jos jednu sansu. Igra je krcata pricom i licnoscu. Nesto slicno u skorije vreme nece da se pojavi. Ali kecu i dalje nema ravne igre. Ako ti ne smeta `starinska` grafika probaj je.
Kartel ustvari moze biti zanimljiv cisto da se vidi kako Chrome 5 engine radi na PC-ju :)
Sto volim ove sto odustanu posle 15 minuta trazenja resnja , izlaza ili zagoneke...
Zato su i igre kakve jesu danas golo govno , ultra lake sa debilnim zagonetkama , check pointi svake dve sekunde i slicno.
Kad sam ja bio klinac kakav internet, kakvi walkthrou, sedis mucis se pa kad predjes ti bude drago , a danas zaglaviosam se duze od 5 minuta, idem na youtube...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Ako izuzemo Prototype jedna od najboljih igara lately,necu reci 100% ali sam bar 90% siguran da je ovo jedina igra koju ne mogu zahebati ma koliko nastavaka bilo. Sad jedino ako usrani Terijarh ne bude razvijao 4-vorku.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Nikad u zivotu nisi cuo za game guide!?! :: :: Inace ni jedan deo nisam odigrao CofJ pa nzm ni da li cu neki uopste da igram : :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: :: :: Na tom DeuxExu sam dosao do onog mesta kad treba nedje d izadjem iz zgrade posto sam namikario oci glavnome junaku..Kako potljen po sata nisam uspio da nadjem kuda i kako,igra je otisla u Recycle Bin :: :: :: :: :: ::
Bravo, ne znam kako da iskomentarišem taj tvoj postupak za igru koja će verovatno biti naslov godine. Ako si očekivao Quake 4 pucnjavu onda nisi ni trebao da je instaliraš...
Kao što reče čovek, igra se gustira i polako igra jer je remek delo... __________________ Scourge of PCBerza
Dzabe pricas coveku koji odustane nakon 15 minuta necega malo tezeg...
Inace moj tip za igru godine ide na Batman Arkham City
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Bravo, ne znam kako da iskomentarišem taj tvoj postupak za igru koja će verovatno biti naslov godine. Ako si očekivao Quake 4 pucnjavu onda nisi ni trebao da je instaliraš.. :: :: Kao što reče čovek, igra se gustira i polako igra jer je remek delo.. ::
Pa na beznacajnom mestu prave teske dileme...)..Da bi na kraju ispalo da je lako.Ipak,ostaje da nije imalo smisla gnjaviti s tim.Nisam rekao da je igra losa,samo da mi je isla na zivce.A njih nemam puno.Skinuh jopen,pa cu vidjeti...
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Igraci prijavljuju da NE radi savegame :: Koliko puta mora da se ponavlja na forumu da se NE KUPUJU plagijati nego ORIGINALI.sa SCENE :: :: @Gic :: :: Prvo nesto proveri pa postuj.
ja sam uspeo,ali sam imao problem sa tonom,inace imam 7.1 zvucnike i creative zvucnu,morao sam zvucnu da iskljucim i zvucnike prebacim na integraciju.Grafika je bas losa.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.