i ovo ce cini mi se biti kao drugi deo :) uzgred na dnu strane lepo se vide logo-i ubisoft,xbox 360,xbox live,i ostale konzole posto nigde nije navedeno PC moja pretpostvka je da ce opet da bude portovana kao i gomila drugih izdanja a samim tim nece biti kako treba ajd, ipak da pricekamo pa da vidimo na sta ce da lici :)
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Subjektivno mišljenje imate. Moje subjektivno je da je odlična igra.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Problem je optimizacija za konzole jer neće niko da gubi vreme i da radi jednu prosečnu verziju za konzole i jednu nadrkanu DX11 verziju za PC, jednostavno nema se toliko vremena. __________________ Scourge of PCBerza
FC2 je jedna od najzabavnijih MP igara ikada sto govori i broj igraca koji je i sada igraju, a SP me nikada nije interesovao tako da nemam komentar. :)
FC2 je ubijedljivo najgora igra, koju sam igrao od pucačina u zadnjih 5 godina. Marketing je odradio odličan posao i to je sve. Igra je ispod prosječna, da ne govorim, kako je lako pogoditi uglavu svakog lika online. Skinup sam i hamex mapu i to je jedina svijetla tačka za online igricu, jeste 980 MB jedna mapa ali je interesantna i zanimljiva kada se napucavate online. Bar za 2-3 dana igranja. operator
ma ... bice verovatno sranje :) ne secam se ko je skoro pisao (isto se pricalo o najpucacinama) da je Call 2 bio revolucija tad kad je izasao kao i Kriza 1 kada je izasla (da je tog trenutka kad se pojavila bila nesto sto niko nikad nije video) posle toga sve neke replike, kopije, portovi, jb li ga smorili su stvarno, cini mi se ko da kradu jedni od drugih, nema originalnosti uopste
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.