Desni klik na exe file, compability pa biraj sistem :).
Pozdrav!
:: ne znam, da ti pravo kaze :: vec sam deinstalirao : :: i instalirao Heroes IV, sve lepo radi : :: :: :: http://bit.ly/mx7ZPJ :: :: :: El moze to da se pokrene u compability mode-u :) :: :: Pozdrav!
igrao sam standardnu trojku jos odavno, ali ovaj In the Wake of Gods nisam idem da obidjem lokalne prodavnice :)
edit:
kaze `HMMIII In the Wake of Gods (WoG) is an expansion pack to the Heroes of Might and Magic III Shadow of Death game.
You must have Heroes III Shadow of Death installed prior to installing the expansion, short said, Heroes must be installed, Heroes 3 complete is not good enough if its not installed.`
Imas torrenta kolko volis ali se ponekad desava da igra pukne na primer imas titane,zmajeve i hidre i hoces da udjes u pecinu i tu pukne igra svaki put ma koliko puta ucitavao ali ako izbacis odredjenu-e jedinice pici bez problema. Znaci to su bagovi kojih oficijelne verzije nemaju i da mi obicno od dodatnih opcija na pocetku koristimo upgrade 7. na 8. jedinicu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.