Jel izaslo nesto slicno Rise of nations zadnjih par godina, nisam u toku.. Samo da nije Empire earth to sam igrao... Ili nesto slicno, tipa razvojna strategija..
Meni je svojevremeno to bila najbolja strategija... Ako nisi probao WIC (World in conflict) i COH (company of heroes) preporucujem ti. Ali nisu neke razvojne strategije, bitno je da nemas nikakvih frikova i cudovista, aliane, heroje i sl. nego lepo topovi, tenkovi, artiljerija itd...
to su potezne strategije, nisu klasice strategije........
od poslednjih strategija je izasao samo SC 2, pre par godina Tiberium wars, i nzm dal ima jos nesto od takvih, ja i dalje imam starije strategije snimljene, a od novijih nema nista, ceka se jedino da izadje Stronghold 3.....
Zove se End Of Nations. U pitanju je free 2 play mmorts, iako mrzim mmo igre, ova mi ne deluje loše. Ima u igri globalna borba u kojoj se ratuje po celoj zemaljskoj kugli. Ima i neki mod u kojem simultano može da učestvuje 50 igrača (25 vs 25). Ni grafika nije loša, nešto malo bolja od Starcraft 2, takođe ima i maštovitih jedinica.
Potražite na google-u i pogledajte, sada će uskoro da bude i beta testiranje, može da se prijavi ko hoće.
jedva cekam da izadje 3.inace nznm da li si igrao lord of the rings battle for middle earth I..samo I valja po meni.svidja mi se jer je sve radjeno po filmu..znaci sva 3 dela su u toj igrici.starija je igra iz 2004 ali grafa je solidna...super je jos je jako dugaaaa dosta se igra.ja pretezo steljase uzimam naravno sa vatrenim strelama.i krljam sve redom :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.