Beta u Oktobru mesecu, odlicno izgleda barem po meni, Source moze u penziju polako:) Imate par video snimka na linku. Verujem da ce ovo izaci otprilike u slicno vreme kao i Dota2 beta. Mada nisam nesto impresioniran sto se nove Dote tice.
Asus P8P67 PRO, Intel Core i5 2500K, Kingston HyperX 2x4GB, Sapphire HD6870, WD 1TB Caviar Blue, Seasonic M12 II 620w.
Stvarno super izgleda. Nema šta. Valve je stvarno dobro to odradio.
Jedino što me kopka je to što naša omladina i dalje igra onaj praistorijski 1.6 sa teksturama od pre 90-ih godina. Kad pitaš za Counter Strike Source ili za Condition Zero samo te bledo pogledaju kao da si sa druge planete, uz to da ne spominjem što skoro svi imaju neke kante koje ovo neće moći ni da pokrenu. Naravno čast izuzetcima.
Međutim tu se sada javlja jedna komična činjenica, šta ako spoje multiplayer na pc-u i konzolama u jedan. E to će biti bloodfest. Zamisli onog mučenika sa gamepad-om koji lomi one analogne kontrole da bi te nanišanio, a ti ga već do tada napunio olovom. Priceless.
ja mislim da je to nemoguce da spoje bas zbog te cinjenice da bi igraci na pc imali mnogo vecu prednost u odnosu na igrace PS3 konzole.neverujem da je to izvodljivo
:: Stvarno super izgleda. Nema šta. Valve je stvarno dobro to odradio :: :: Jedino što me kopka je to što naša omladina i dalje igra onaj praistorijski 1.6 sa teksturama od pre 90-ih godina. Kad pitaš za Counter Strike Source ili za Condition Zero samo te bledo pogledaju kao da si sa druge planete, uz to da ne spominjem što skoro svi imaju neke kante koje ovo neće moći ni da pokrenu. Naravno čast izuzetcima :: :: Međutim tu se sada javlja jedna komična činjenica, šta ako spoje multiplayer na pc-u i konzolama u jedan. E to će biti bloodfest. Zamisli onog mučenika sa gamepad-om koji lomi one analogne kontrole da bi te nanišanio, a ti ga već do tada napunio olovom. Priceless :: :: League of Legends refferal lin :: :: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c5816991079017 :: ::
CS-GO(vno) - ruzno izgleda, laguje bacanje bombe ko na CSS, nije nista lepsi od CSS samo su mape izmenili i to sto su ubacili, ovo je CSS 1.1- for xbox and ps3, samo sto ne ubace killstreakove -_-
Ovo je jos jedan pokusaj valve-a da napravi neku online igricu na foru cod-a, za decicu od 12 - 16 godina, na koju bi se izlozio jos po neki matori gamer nolifer. Ne vidim joj nikakvu buducnost.
Vi sto pricate da je cs sranje, ili niste nikad igrali ili jednostavno ne umete....
Da kao što rekoh, kad im spomeneš nešto drugo sem 1.6 belo te pogledaju
26.08.2011. 14:52
status: user broj poruka: 1577
Da, igrah counter strike nekada, bio sam čak veoma dobar, ali onda posle jedno 2 meseca igranja mi je dosadio jer runda traje 5 minuta i sve se isto radi, kupi oružije, pobij sve što se kreće/pogini, grohotno se smej/počni da besniš preko chat-a i tako u krug.
Onda videh čari Command and Conquer serijala i shvatih kako je Counter stvarno jedna monotona igra, pardon mod u to vreme.
Re: Da kao što rekoh, kad im spomeneš nešto drugo sem 1.6 belo te pogledaju
26.08.2011. 15:35
status: user broj poruka: 291
realno upravu si.... igra je monotona, mada moze da bude zanimljiva.... igrao sam ga i ja jedno vreme bas cesto al sad slabo jedino ako se skupi neko drustvance pa igramo zajedno.... meni je najjace kako se uvrede kad im kazes da ti se vise svidja neki noviji cs od onog praistorijskog 1.6.... odmah je ona fora nemas pojma ili nisi nikad igrao ili ne znas ti sta je dobro.... a kladim se da bi ih poderao u istom no necemo sad o tome :) i meni se svidja vise css od 1.6 al ga slabo ko igra a i ovo ce verovatno..... tako ce biti sad i za dotu 2.... ne treba se toliko vezati za neku igru.... ja bar volim malo da promenim, smori me stalno jedno te isto...
Case: CM 690 (Cooler master) Motherboard: GA-790XT-USB3 (gigabyte) Proc: Phenom II x2 550 Black edition Graphic card: gigabyte 6870 RAM: 2 x 2GB DDR3 @ 1600MHz (patriot) HDD: WD 500 GB + external hard drive 1TB Psu: axp 630w
:: Da, igrah counter strike nekada, bio sam čak veoma dobar, ali onda posle jedno 2 meseca igranja mi je dosadio jer runda traje 5 minuta i sve se isto radi, kupi oružije, pobij sve što se kreće/pogini, grohotno se smej/počni da besniš preko chat-a i tako u krug :: :: Onda videh čari Command and Conquer serijala i shvatih kako je Counter stvarno jedna monotona igra, pardon mod u to vreme :: :: League of Legends refferal lin :: :: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c5816991079017 :: ::
J*** vas CS 1.6. Ne mogu da verujem da igrate jos to smece.
Vi ko da ne znate za bolje. Igrao sam je 2 god. intenzivno, batalio sam je pre 3 god., sada kada joj cujem ime vec mi se povraca. Toliko matora igra sa bagovima do bola, odvratnom grafikom, pun k**ac citera koji vise dano-nocno po serverima i izigravaju virtualnog smekera...
Ili mi se cini, ili vecina vas koji pikaju taj CS 1.6 ne vide dalje od njega.
sa likom iz kluba dok sam dizao tegove. On je mene izbušio u Kanteru, ali su ga zato Botovi pobeđivali u Q3, što je po meni sramotno. Ništa bolje nije prošao ni u UT2004. Sad u atletskom klubu ima nekoliko osnovaca koje zovem `kanteraši`, jer ni o čemu drugom ne pričaju osim o Kanteru. Kad sam iz razgovora čuo kakve mašine imaju, sve mi je bilo jasno. Ništa drugo osim Kantera i ne mogu da igraju.
Cs nije samo smaranje preko chata i jedno te isto, jer za cs treba MO3AK, (zbog toga se brzo smorite jer vas ubijaju `citeri`, koji u stvari i nisu citeri nego bolje igraju od vas) a za ove nove igrice koje nabudzenom grafikom i vremenom prelazenja od nekoliko H igranja, i gameplay-om koji ti bukvalno pokazuje gde treba da ides i sta da radis mozes samo da zatupis mozgic.. Jos kad izadje neka naj naj najnovija igrica za koju treba grafika od 300e da potera u max jer je danas u modi da se igra sve na 1900x1200 ili sta vec..
Aj uzdravlje, dzte se vi zombija koji idu ka vama a vi ih resetate tesla gun-om...
Brate kupis preko steama sad za vikend 2e kosta i igras na Steam serverima gde nema cheatera. Steam je dobro zasticen VACom i nema sanse da upalis cheat i da igras preko Steama. _______________________
AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!!
:: J*** vas CS 1.6. Ne mogu da verujem da igrate jos to smece :: :: Vi ko da ne znate za bolje. Igrao sam je 2 god. intenzivno, batalio sam je pre 3 god., sada kada joj cujem ime vec mi se povraca. Toliko matora igra sa bagovima do bola, odvratnom grafikom, pun k**ac citera koji vise dano-nocno po serverima i izigravaju virtualnog smekera.. :: :: Ili mi se cini, ili vecina vas koji pikaju taj CS 1.6 ne vide dalje od njega :: :: ::
Vidim da se u prodavnicama pojaviljuju neke verzije `Full`, `Unlocked` itd., razlicitih velicina (u GB) pa me zanima da li je finalna verzija izasla ili ne i ako nije kada ce... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Cs nije samo smaranje preko chata i jedno te isto, jer za cs treba MO3AK, (zbog toga se brzo smorite jer vas ubijaju `citeri`, koji u stvari i nisu citeri nego bolje igraju od vas) a za ove nove igrice koje nabudzenom grafikom i vremenom prelazenja od nekoliko H igranja, i gameplay-om koji ti bukvalno pokazuje gde treba da ides i sta da radis mozes samo da zatupis mozgic.. Jos kad izadje neka naj naj najnovija igrica za koju treba grafika od 300e da potera u max jer je danas u modi da se igra sve na 1900x1200 ili sta vec. :: :: Aj uzdravlje, dzte se vi zombija koji idu ka vama a vi ih resetate tesla gun-om.. :: :: :: :: :: Bem ti telekom ads :: ::
:: cs1.3 i 1.5 je po meni najbolji i najigraniji posle kad je dosai 1.6 sranje mi je bio i ostao 1.5 je najbolj :: :: T.S.A.R. Nuclear fire power :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: :: :: ::
ukusi su razliciti. nema smisla raspravljati se. cs 1.6 je vrh ali samo 5v5 lepo clan war a ono pub dm cod i tako ti serveri to smara. ja evo mogu da se pohvalim da godinu i tri meseca igram dust2 mapu. bolesno ali bmk haha
probao sam cs go nije lose odradjeno. razmisljam da predjem skroz na to i da igram sa jednom ekipom. ali onda se setim kakav je recoil i dodje mi da placem. ono nije humano. 1.6 ce se jos dugo dugo igrati.
glup si ti, i neupucen i verovatno paljevina neka zesca za CS, pa ajde lepo prekini i idi gledaj u mesec ili nesto drugo> nikad nisi cuo za Hard Core servere na nekoj drugoj igri, gde je totalno blanko nema nisana nema mape!?!? Tebi je bato CS vrh, puske gde nemas mogucnost da zumiras, i gde se puca sa kuka?? Bravo za tebe i tvoju umetnost igranja kantera......
+1 za @scyter @stefan
Igrao se nekad kanter, izaslo je nesto bolje sad se to igra i zavrsena prica......
A vezano za Unreal Tournament, urnisao sam se od igranja :) kako je starija igra ima odlicnu grafiku i super ubijanje :)
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
:: Cs nije samo smaranje preko chata i jedno te isto, jer za cs treba MO3AK, (zbog toga se brzo smorite jer vas ubijaju `citeri`, koji u stvari i nisu citeri nego bolje igraju od vas) a za ove nove igrice koje nabudzenom grafikom i vremenom prelazenja od nekoliko H igranja, i gameplay-om koji ti bukvalno pokazuje gde treba da ides i sta da radis mozes samo da zatupis mozgic.. Jos kad izadje neka naj naj najnovija igrica za koju treba grafika od 300e da potera u max jer je danas u modi da se igra sve na 1900x1200 ili sta vec. :: :: Aj uzdravlje, dzte se vi zombija koji idu ka vama a vi ih resetate tesla gun-om.. :: :: :: :: :: Bem ti telekom ads :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.