Zelim samo potvrdu,ako neko zna preko privatnih izvora,ne mora da linkuje samo da znam da je tacno da je leakovala,ortak me ubedjuje da je video kod njegovog nekog druga da igra na pc-u L.A. Noire,opisao mi je neke detalje o igri koje znam jer imam na xboxu,lik ne laze a ne verujem ni da je pomesao kompjuter sa konzolom,ali opet mi nije jasno,kapiram da bi negde neko video,rekao za to na netu...
i da je u decembru release,ali ovaj je nastavio da me ubedjuje,da objasnjava o igri,sav je odusevljen,i kad sam ga pitao kakve su kontrole kad saslusavas nekoga kaze da je taj njegov drug mapirao po brojevima od 1-4. Na kraju cu da odem svojim ocima da vidim posto me tolko kopka,pogotovo sto ovaj ortak moj nikad ne baronise
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.