igrao ja. ne vidim kakav bi problem moga da bude? ako mislis na 32bit, ni tu ne vidim zasto ne bi radila **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
priznajem da je ovo bilo svojevrsan provokacija upucena tebi Miskonius (assassins creed lover-u) :),ali nije daleko od istine,pikao sam malo kod sestrica na njegovom kompu posto je moj tada bio preslab da pogura ovu igru,medjutim sada kada sam pazario nesto noviju konfiguraciju red bi bio da vidim sta se toliko lozite na ovog lika sa kapuljacom :)
:: Znaci postoje i takvi ljudi.. :: :: :: :: http://goo.gl/FS72A :: :: :: ,ja tek sada dolazim u kontakt sa ovim serijalom heheheh : :: :: :: :: :: ::
Prešao sva tri dela na win 7 64bit samo sam imao jedan bug sa prvim delom naime igra je zapucavala svakih minut,dva ako ne disable-ujem mreznu karticu ,stvarno cudno. Black Wolf
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.