Eve je perverzija, samo sto je ograniceno besplatno igranje. Ja sam je igrao sa apetitim, ali su mi mnoge stvari bile ogranicene. Na koju foru mozes da posaljes 30 dana besplatnog igranja???
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
:: Pa ako hoćeš nešto ozbiljno, preporučujem ti EVE online :: Ako hoćeš, poslaću ti 30 dana besplatnog igranja samo mi pošalji mail. :: :: AMD Phenom II 720 BE x3 @ x :: Gigabyte GA-MA785GT-UD3 :: Patriot G series Sector 5 2x2g :: 4890hd vapor-x :: Samsung f3 Spinpoint 1t :: Chieftec 600 :: Chieftec BG-01b-b-sl-o :: Altec Lansing MX-502 :: ::
Pošalje ti igrač koji je već pretplaćen beslatno 30 dana. Daj mi mail i poslaću ti. Ako posvetiš malo vremena, kasnije imaš dovoljni virtuelnog novca da ne plaćaš u opšte. (3 meseca, u vr` glave)
AMD Phenom II 720 BE x3 @ x4 Gigabyte GA-MA785GT-UD3H Patriot G series Sector 5 2x2gb 4890hd vapor-x Samsung f3 Spinpoint 1tb Chieftec 600w Chieftec BG-01b-b-sl-op Altec Lansing MX-5021
Igram ga 3 meseca i super je pogotovu ako volish svemir.
Sorry za off
Cvvelle jel znash nekoga ko prodaje ISK kod nas?
i5-2500k Costa Rica @ Stock for now ASUS Sabertooth P67 2x2GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 X-Fi XtremeGamer Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64 Samsung BX24
:: Pošalje ti igrač koji je već pretplaćen beslatno 30 dana :: Daj mi mail i poslaću ti. :: Ako posvetiš malo vremena, kasnije imaš dovoljni virtuelnog novca da ne plaćaš u opšte. (3 meseca, u vr` glave :: :: :: AMD Phenom II 720 BE x3 @ x :: Gigabyte GA-MA785GT-UD3 :: Patriot G series Sector 5 2x2g :: 4890hd vapor-x :: Samsung f3 Spinpoint 1t :: Chieftec 600 :: Chieftec BG-01b-b-sl-o :: Altec Lansing MX-502 :: ::
Call of duty 4,6,7 mada je 4 najlaksa za instaliranje i igranje online, eve ti i server na kome mozes da pocnes pa posle biraj:
212.200.150.15:28960
:: za neku mp igru...npr kao world of tenks...znaci da mogu da igram preko neta...pucacina strategija..svejedno.. :: :: moja azdaja!! :: biostar 8600gt OC 512 ddr :: ga m52s s3p rev 2. :: 4x1gb ddr :: amd athlon x2 5000+ 3.0gh :: atx 400w
Ne znam nikoga ko prodaje isk. Sa malo skilovanja, možeš vrlo lako da zaradit dosta iskića i platiš subskripciju, pretekne još preko toga mesečno, ja tako radim.
Pošalji mi mail sa ingame nick-om, pa ću da ti pomognem ako je moguće da se snađeš i dođeš do corp-a gde sam ja ako želiš.
AMD Phenom II 720 BE x3 @ x4 Gigabyte GA-MA785GT-UD3H Patriot G series Sector 5 2x2gb 4890hd vapor-x Samsung f3 Spinpoint 1tb Chieftec 600w Chieftec BG-01b-b-sl-op Altec Lansing MX-5021
Dexter hajde baci meni na mail linkove za dl. Hocu da igram Tower Defense u okviru WarCraft 3 FT. Igrao sam ranije, valjda preko Bettle neta, ali ova verzija sto imam vise ne funkcionise.
Hvala! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Jeste starije ali ako te zanima imaces sate i sate iganja za dz naravno :: :: Warcraft 3 the frozen throne+imas dotu tamo, lol je gay kopija dote :: :: bacim ti sve sto treba na mejl ako te naravno zanima :: :: Poz :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
puca mi net stalno.znaci kad odem u network centar i uradim disable enabled imam net..odem da igram WoT nakom par minuta mi pukne opet....i opet uradim enable disable i radi i tako stalno.sta da radim?
@Cvvelle Ja ti saljem mail, cim oporavim kompjuter. Posto sam trenutno na nekoj alternativi, i krsu od kompa. EVE obozavam, posto sam i onako Trekijevac .)
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
:: Ako još nekog zanima trial za eve, pustite mail, stvarno vredi probati igru makar na par dana :: :: :: AMD Phenom II 720 BE x3 @ x :: Gigabyte GA-MA785GT-UD3 :: Patriot G series Sector 5 2x2g :: 4890hd vapor-x :: Samsung f3 Spinpoint 1t :: Chieftec 600 :: Chieftec BG-01b-b-sl-o :: Altec Lansing MX-502 :: ::
Ovo što šaljem je invite u principu, tako da mislim da ne pasuje na stare naloge. Ali opet, 21 dan mislim da je sad, ako su smanjili, nije ni malo. Ako ćeš da uložiš malo vremena i nešto novca, posle mesec-dva zaista možeš da zaboraviš na plaćanje subskripcije pravim novcem. A i onako je igra jeftinija od svi drugih na tržištu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.