Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
MMO i MMO zajednica
STRANA 1 OD 1
cvvelle MMO i MMO zajednica 24.08.2011. 19:14 T38008

status: user
broj poruka: 725
Stalno provlačimo teme o singleplayer i lan multiplayer igrama pa rekoh da pitam igra li neko nešto od masivnih multiplejera na mreži i iskustva sa njihovim zajednicama igrača?

Ja već duže vremena igram EVE online, pa da uporedim kakvo je stanje trenutno sa drugim igrama.

AMD Phenom II 720 BE x3 @ x4
Gigabyte GA-MA785GT-UD3H
Patriot G series Sector 5 2x2gb
4890hd vapor-x
Samsung f3 Spinpoint 1tb
Chieftec 600w
Chieftec BG-01b-b-sl-op
Altec Lansing MX-5021
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 24.08.2011. 19:50 #354855

broj poruka: 9121
Igrao WoW, video da je trosenje vremena uzalud :D,...

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vepromon re 24.08.2011. 20:07 #354864

broj poruka: 522
igrao guild wars i wow... duuuuugo... svidela mi se zajednica. U wowu je tesko uvaliti se u dobru guildu, ali ako uspes, tokom vremena steknes dosta prijatelja. Gw je vise casual, tako da slabije. Nadam se da ce Diablo 3 comunity biti pristojan.

p.s. Heroes of Newerth comunity = UBEDLJIVO NAJGORI NA SVETU!
i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz,
MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb

cvvelle EVE 24.08.2011. 20:39 #354885

Što se EVE-a tiče, mogu da kažem da je vrlo zrela zajednica.
Korporacije (verzija guild-ova) i njihova lokacija obično diktiraju tip igrača.
Takođe, i ako sam probao wow i guild wars, mogu da kažem da je EVE kompleksniji i nema XP-a pa verovatno time tera napaljene hack n slah-a željne klince.

Gigabyte GA-MA785GT-UD3H
4890hd vapor-x
Samsung f3 Spinpoint 1tb
Chieftec 600w
Chieftec BG-01b-b-sl-op
Altec Lansing MX-5021

gorantd Moje neko iskustvo.... 25.08.2011. 07:40 #354948

broj poruka: 140
Guild Wars sam igrao jako dugo i to ti je pvp igra, nije za pve manijake, jer nema grind-a za opremu mesecima i pve je vrlo jednostavan ako nije u hard modu... Samim tim ako nisi ljubitelj pvp-a, cela igra moze da ti se ucini `casual`...
WoW nisam igrao tako da necu da komentarisem, ali sam igrao nesto vrlo slicno - Aion. Doduse na privatnom serveru pa ne radi bas sve kako treba ali sustina je tu... grind, grind i opet grind. Cak se i pvp aspekt igre svodi na 80% pve grind-a. Sto se tice zajednice, ne znam kako je na originalu, ali ovde ako nadjes dvadesetak normalnih ljudi da igras sa njima moze da bude ok, ostale ne bih komentarisao. Sa ovim i dalje gubim vreme po malo....bar dok ne izadje swtor, gw2, dota2, diablo3, skyrim....
Milunka re 25.08.2011. 10:20 #354959

broj poruka: 1624
Igram Runes of Magic vec duzi period,imao sam jednu pauzu od 3 meseca posto me smorile bile igre,pa sad opet igram kad stignem....

Sve u svemu ovde ima ekstra ljudi,od pocetka igre ucis da ustvari slobodno sve zivo pitas,i uvek ce ti neko pomoci,ima dobrih gildova,ima i onih gde ljudi moraju da budu preko 18,ali ovako u igri ima dosta klinaca naravno,kao i u svakoj drugoj,i smaraca,ali ja retko nabasam na njih. Tacnije od pocetka igranja sam nasao neke ljude,iz irske,norveske,itd,i evo sa njima sam i dalje u igri.

Cak i iz srpskih servera su ok ljudi .

Naravno treba poci od toga da su ovo ipak igrice,ali opet bolje je biti online sa dobrim ljudima, nego sa retardima.

asus p7p55d-e & intel i7 860 @3,8Ghz/Gigabyte gtx460 1gbOC/2x2gb geil 1600mhz cl9/1Tb wd green,500Gb seagate/Raptor 74gb/CM 690,cm rs620w/ yamaha A-1000 & WHARFEDALE DIAMOND 9.3.SAMSUNG F2380

Milunka Re: re 25.08.2011. 10:22 #354960

broj poruka: 1624
Evo jos da dodam da se igra tu poprilican broj ljudi iz srbije... neverovatno koliko ih je :-D

Ja igram na PVE serveru,a PVP nisam probao,jer sam cuo da likovi 60 levela vecim od tebe,samo cekaju da se neko sponuje da bi te ubili jos na 1 levelu...

A i nebih da se ciganisem na pvp-u,nije to lose,ali PVE me opusta skroz.

asus p7p55d-e & intel i7 860 @3,8Ghz/Gigabyte gtx460 1gbOC/2x2gb geil 1600mhz cl9/1Tb wd green,500Gb seagate/Raptor 74gb/CM 690,cm rs620w/ yamaha A-1000 & WHARFEDALE DIAMOND 9.3.SAMSUNG F2380

:: Igram Runes of Magic vec duzi period,imao sam jednu pauzu od 3 meseca posto me smorile bile igre,pa sad opet igram kad stignem...
::
:: Sve u svemu ovde ima ekstra ljudi,od pocetka igre ucis da ustvari slobodno sve zivo pitas,i uvek ce ti neko pomoci,ima dobrih gildova,ima i onih gde ljudi moraju da budu preko 18,ali ovako u igri ima dosta klinaca naravno,kao i u svakoj drugoj,i smaraca,ali ja retko nabasam na njih. Tacnije od pocetka igranja sam nasao neke ljude,iz irske,norveske,itd,i evo sa njima sam i dalje u igri.
:: Cak i iz srpskih servera su ok ljudi
:: Naravno treba poci od toga da su ovo ipak igrice,ali opet bolje je biti online sa dobrim ljudima, nego sa retardima
:: asus p7p55d-e & intel i7 860 @3,8Ghz/Gigabyte gtx460 1gbOC/2x2gb geil 1600mhz cl9/1Tb wd green,500Gb seagate/Raptor 74gb/CM 690,cm rs620w/ yamaha A-1000 & WHARFEDALE DIAMOND 9.3.SAMSUNG F238
ilicstefan Evo ja igram league of legends 25.08.2011. 12:40 #354974

broj poruka: 1577
Društvo tamo je veoma mešovito. Pre svega što je igra besplatna za igranje pa privuče sve i svakoga što nekada predstavlja problem. Imaš ozbiljnih ljudi koji će ti zaista pomagati u igri i neće da ti besne ako nešto pogrešiš, a sa druge strane imaš i napaljenu omladinu od 13 godina koja sem bešnjenja preko četa ne uradi apsolutno ništa pametno. Odnos ovoga je negde 60 pametni 40 tinejdžeri sa mentalnim problemima.

Moja preporuka je da ako hoćete ovo da krenete da igrate onda nađite još 4 drugara i igrajte zajedno. Onda će vam ova igra biti savršena jer ima chat sistem kao facebook i veoma je lako da se komunicira.

League of Legends refferal link

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c58169910790170

Erestun re 25.08.2011. 12:45 #354975

broj poruka: 1797
Probao Guild Wars, Wow, WOT itd.
Eve je jedina igra koja me je privukla i hteo sam da je placam. Sto kaze cvele, zaista jedna zrela zajednica, ljudi koji igraju godinama, savrseno razvijen gameplay, market, proizvodnja. nazalost, igra nije sektakularna graficki i to je ono sto me je odbilo.U eve-u jedino cemu moraju da se posvete su modeli brodova, stanica, i eksplozije. Moze to mnogo bolje...

repsi re 25.08.2011. 13:06 #354979

broj poruka: 1276
moje neko iskustvo ovako govori...
igrao sam jako dugo wow 4-5 god.. ima tamo dobrih ljudi naravno, ako se skontash u nekom malo jacem/ozbiljnijem guildu to je skroz okej i zanimljivo ali igra jednostavno jede vreme.. znaci to uz fax je nemoguce..

sad vec nekih pola godine vozim iRacing gde je community ubedljivo najbolji koji sam ja okusio do sada.. svidja mi se to sto ima jako malo klinaca.. npr. ja sam u svom team-u u kojem se vozi Star Mazda (mala formula) jedini lik koji ima ispod 45 godina.. drustvo je jako komunikativno, pozitivno, prijateljski nastrojeno, uvek spremno pomoci... meni su prevodili neke tekstove sa engleskog na spanski za fax i takve scene.. ljudi uopste nisu ograniceni kao u vecini ostalih igara..
cvvelle Grafika u eveu 26.08.2011. 21:52 #355373

Središe grafiku u eveu sa poslednje dve ekspanzije a sa još jednom se očekuje i proširenje. Sada možeš da šetaš po stanicama, ulaziš u hangare i vidiš svoj brod, dodali su aktivne turete na brodovima a od septembra se očekuje interakcija igrača po stanicama, a posle toga spajaju jednu FPS igru sa eve-om, i time ti omogućiti da iznajmljuješ žive plaćenike da se bore po planetama za tebe.

Gigabyte GA-MA785GT-UD3H
4890hd vapor-x
Samsung f3 Spinpoint 1tb
Chieftec 600w
Chieftec BG-01b-b-sl-op
Altec Lansing MX-5021

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs