Skinuo sam igru CSI:Fatal Conspiracy, resio prvi slucaj i odusevio se igrom. Bas lepo osvezenje pored ovih mojih F1 i SBK simulacija koje igram. Elem, u iscekivanju nastavka serije Dexter i Nikita (koje ce se pojaviti tek krajem septembra) hteo sam da skinem CSI serijal da ga pogledam (kad sam se vec nalozio igrajuci igru... :) ).
Odem na IMDB i vidim da postoje tri CSI serijala:
CSI: Crime Scene Investigation (TV Series 2000– ) CSI: Miami (TV Series 2002– ) CSI: NY (TV Series 2004– )
U prvi mah sam pomislio da se radi o nastavcima, pod drugim imenom, a posle vidim da se sve tri i dalje snimaju (kao sto se vidi u zagradama), pa me zanima koju od ove tri mi preporucujete da skinem i da gledam jer vidim da imaju jako mnogo epizoda.
P.S. Naisao sam i na seriju `The Wire` koja ima slicnu tematiku pa me zanima vase misljenje i o njoj.
Hvala!
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ta je najstarija i najbolja, a i prva od takvih serija sa tom tematikom. Išla je jedno vreme na prvom kanalu RTS-a. Gledao sam je i mogu ti reći da je serija zaista dobra. Ove druge dve su mi replike ove i nisu mi nešto baš zanimljive. Mnogi je zovu CSI LA.
OK... Hvala na odgovorima, skinucu prvu seriju. Niste mi rekli sta mislite o The Wire? Jel mozda bolja serija od CSI serijala posto je slicna tematika? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Bitno!!! Da li postoje CSI:Crime Scene Investigation Season 1-9 u 720p??? Ovo sto sam nasao je Xvid, katastrofa snimak. Tek od Sezone 10 ima 720p, a vidim na prevodi-online.org da ima prevod za 720p za Sezonu 1... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
@ilicstefan Tamo sam i trazio, ali tek od desete sezone ima 720p. Do tada su stvarno losi snimci.
@baxter Da li mora na tom trakeru da odrzava onaj master ratio ili kako vec? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Jel neko gledao ove serijale u 720p prvih 7 sezona? Da se ne cimam oko trazenja po netu ako nema... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Nije hotmail... mkvortex@yahoo.com **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Dao sam ti mail. Ako ti nije problem posalji mi linkove na mail ili neko uputsvo gde da ih nadjem...
Pozz **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
poslao sam ti pozivnicu tu imas u 720p formatu sve serije.Pozdrav Asus Maximus Rampage Intel Core 2 Quad 6600 3.6Ghz NH-D14 Saphire 6850 1gb 2x2Gb 1066 Black Dragon Samsung F3 1Tb SilverStone 500w
Hvala baxter! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.