Shaun White Skateboarding,je cekao 8 meseci na red pa je krekovan. From Dust je izasao skoro i odmah je razbijen,izgleda da je Skidrow grupa provalila nov sistem DRM-a. Tako da ce doci i on na red sigurno,samo je pitanje vremena.....
Presao sam HAWX 2 pre 10ak meseci, svideo mi se i dobra je igrica, ima novina i to dobrih u odnosu na kec...
A sto se aviona tice, iskreno ameri mogu samo brojem letelica da se takmice, Rusi su na tom polju masteri, uvek bili i bice, skoro je bila premijera SU T-50 ili kako @cvvelle rece PAK FA...
Raptora koliko me secanje sluzi ima u igri, a u tokom misija mislim da se otkljuca i neki suhoj tipa SU-27...
Jedino mi bilo krivo sto nisam `leteo` u igri na SU 47 Berkut, dal ga nisam otkljucao il nesto drugo vise ne mogu ni da se setim...meni je to najlepsi avion na svetu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.