Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Black Ops MP
STRANA 1 OD 1
JovanZ Black Ops MP 22.08.2011. 16:08 T37972

status: user
broj poruka: 3008
Izlecen konacno, za sada pre-release verzija.
Bice jos dosta zabagovan i padace serveri ko ludi dok se ne stabilizuje stanje i izadje nova verzija.
Bice uskoro nesto konkretnije, nadam se. Vise informacija na alteriw.net
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
subzero88 ops 22.08.2011. 16:35 #354332

broj poruka: 179
Vise informacija na alterops.net .)
Skinuo si inace? ja ne mogu, nemam 25 postova.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Athlon II x3 445/Gigabyte 770T-D3L/2x2GB DDR3-1333/Gainward 4850 512mb GS/Benq G2220HD+LG 42ld450

JovanZ Re 22.08.2011. 16:52 #354342

Upravo sam instalirao igru i skinuo, i sada mi radi update.
Alterops je za sada samo login sistem nista vise, svi tutorijali i sve ostalo ce biti na aIW, bar tako sada stvari stoje.

Pokusaj odavde http://www.megaupload.com/?d=M1OCCW3L

E sada, nekome radi, nekome ne. Nadam se da cemo moci da obrnemo neku partiju uskoro :)
vladats Re: Re 22.08.2011. 18:19 #354367

broj poruka: 4537
Jedva cekam..
cojka032 Konacno 23.08.2011. 00:46 #354434

broj poruka: 297
Vala konacno da su izbacili da moze cuveni Black Ops da se cepa na izlecenim serverima.

Samo mi neke stvari nisu jasne posto tamo pise kad se ulogujem na alterops.net izbaci mi sledece : You can`t download this. Your account has to be created before Wed Feb 23, 2011 12:47 am and you need at least 25 posts, don`t spam for it.
Removed posts don`t count and spamming will get your account banned. Please check again later.

Mene sad zanjima posto sam ja napravio pre nekih 15 ak min acc dal cu moci da igram MP preko AlterOPS a posto na AlterIW.net pise da mora de se dobije neki kod koji se kuca u konzolu pri konektovanju u igru?

POZZ

JovanZ re: Konacno 23.08.2011. 14:54 #354502

Pre-release je vezan sa nalogom na forumu (kao sto ce i finalna verzija biti) i doneli su neko pravilo da za pre-release moras da imas nalog pola godine i 25 postova. Kao nacin da naprave neku poluotvorenu betu i da smanje guzvu na serveru. To sam video tek po otvaranju teme, nazalost. Pokusaj jedino da uradis update sa ovim sto sam postavio, ali ne znam hoce li raditi.

A sto se same igre tice, rade i DLC-ovi, svi. Igra fino radi, nije mi se ni jednom desilo da pukne server. Pingovi su u pocetku bili oko 300-400 sada su oko 70-100 sto je super za toliko novu verziju.

Elem, ima jos tu nekih mana, koje ce, nadam se biti uskoro ispeglane. Recimo, kada se ulazi u igru, ume da potraje i dodje do izbacivanja ( ali kao sto sam rekao, u igri nema maltene nikakvih problema)

I jos jedna lose stvar je sto se desava level reset kada se izadje iz igre. Mada mislim da to moze da se sredi nekim level hackom ili slicnom alatkom.

Mada, ako je ono sto su uradili sa mw2 neki pokazatelj, verujem da cemo za mesec-dva ( mozda i manje) imati black ops koji je dostupan svima i bolji od steam verzije.

Jos jedna stvar koju sam primetio, a koja je verovatno ostala sa konzolne verzije, je blaga pomoc pri nisanjenju.

Takodje, zvanicno su najavljenji i besplatni dedicated serveri za MW3, mada ukoliko bude bilo matchmaking-a verujem da ce NTa sa alteriwnet-a da nam opet obraduje.

Dace bog pa cemo da se skupimo da odigramo koju partiju Black Ops zombija i MW3 coop kada se konacno pojavi :)
subzero88 ops 23.08.2011. 15:14 #354512

broj poruka: 179
Uradio je update preko tvog megaupload linka, ali su ubacili jos jednu proveru :)
http://i.imgur.com/reCDn.jpg
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Athlon II x3 445/Gigabyte 770T-D3L/2x2GB DDR3-1333/Gainward 4850 512mb GS/Benq G2220HD+LG 42ld450

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs