i ja zadovoljan. Mnogo dobra igra - ali samo u multiplayeru sa ortacima. Ovako solo nisam bio toliko fasciniran. Mada po intervjuima koje su davali, kazu da ce da malo vise porade na prici i slicnim stvarima. Videcemo vec kada stigne vise detalja.
Borderlands 2 jedva se ceka u medjuvremenu su bas mogli da izbace jos neki dodatak da se zanimamo. Ah da da ne zaboravim borderlans igrica za sve pare.
Pa, pazi sad, fallout 3 ti je više pravi rpg, ima mnogo više statistika, mnogo više osobina i karakteristika kod samog lika, cilj joj je da te uvuče u svet i da se stvarno osetiš kao da si tamo, pritom da te i zabavi.
Cilj Borderlands-a je samo da te zabavi. Ne moraš da se uvučeš u svet i ne moraš da pratiš priču. Možeš samo da tamaniš sve što se pomera i da samo ideš napred. U suštini to ti je kao Diablo 2 samo sa puškama i iz trećeg lica.
Probao sam da ih upoređujem ali ne ide. Jednostavno nisu iste igre. Fallout 3 je više o problemima čovečanstva u budućnosti posle nuklearne apokalipse, dok je Borderlands priča o svetu koji je maltene već napušten, prva obiluje sa dosta informacija o samom svetu, dok Borderlands obiluje humorom.
Mada sve u svemu jedva čekam nastavak igre. Samo da dodaju još zanimljivih stvarčica i biče super.
Prvi deo je bio straobalan, moguće da sam u njega utucao najviše vremena od svih igara koje su se pojavile u poslednjih tri-četir godine, posle skyrima naravno.
Ala ovo dobro izgleda. Ovo je prvi deo na steroidima. I ovo sve novo dolazi 18. septembra. Još samo da ubace i likove iz prethodnog dela (Ono četvoro iz prvog dela) i biće super, takođe vidim da su mnogi ostali, tu je luda Moxxi, doktor Zed/Ned, Marcus i naravno svima nama omiljen Cl4ptr4p iliti Claptrap.
Mozak mi se smrzao od epskog izgleda svega ovoga. Jedva čekam.
Likewise... Mada kljucno ce biti to dali ce dvojka biti podjednako otkacena kao kec (sa sve DLC-ovima)
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: Evo ga novi feature trailer, vide se i novi likovi. Ubaciće gomilu dobrih stvari, samo da ga malo prošire, prodube i upeglaju i ne može da omane :: http://www.gamespot.com/borderlands-2/videos/borderlands-2-doomsday-trailer-6350811 :: :: Prvi deo je bio straobalan, moguće da sam u njega utucao najviše vremena od svih igara koje su se pojavile u poslednjih tri-četir godine, posle skyrima naravno ::
Izgleda mnogo bolje od prvog dela. Odlična igra u svakom pogledu, jer već imaju odličnu igru na kojoj je bazirana... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Izgleda da će stvarno da ulože truda u ovo, interesantno je da između ostalog najavljuju osvežen quest sistem, navodno će da se otarase koncepta `idi i uradi to i to pa se vrati`, e to me baš zanima kako će da ispadne.
Najavljuju i mnogo raznovrsniju opremu u odnosu na prvi deo ako je ikako moguće, evo šta reče ovaj što je testirao: before i came here i found what i thought was a shotgun, it had a look and feel of a shotgun but when i fired the barrel off i found it actually lobs lttle balls of lightning. i called over the guys from ## and asked what the hell was that thng, and they were `oh? i dont know`. Izgleda da je dosta stvari totalno random.
Nemam pojma, učinilo mi se da nisi jer bi ga... jedvije čekao :)
Ne treba LAN za prvi deo, može da se igra za dž i online, samo se registruješ. Nažalost tome teško da možemo da se nadamo u drugom delu ali LAN podrške će verovatno da bude.
:: Pa imali smo do skoro 2 masine u lanu, ko kaze da nisam igrao multi coop :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Btw, ne znam dal ste videli ali bombe se sad bacaju levom rukom.
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: Nemam pojma, učinilo mi se da nisi jer bi ga... jedvije čekao : :: :: Ne treba LAN za prvi deo, može da se igra za dž i online, samo se registruješ. Nažalost tome teško da možemo da se nadamo u drugom delu ali LAN podrške će verovatno da bude :: :: :: Pa imali smo do skoro 2 masine u lanu, ko kaze da nisam igrao multi coop :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: Mis: Mx51 :: :: Dell 22 :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.