Prilikom startovanja igre prijavljuje mi sledecu poruku ERROR: Switch from current encoding to specified encoding not supported. Line 1, Column 40 in inter XML settings. Ima li leka?
Prilikom PRVOG startovanja ili nakon što si dodao neki patch? Verovatno si do sad uz pomoć gugla nešto gurnuo u vugla...pa napiši ako si rešio, a ako nisi onda obrazloži malo jače :) tipa grafika, napajnje, cpu...
Prvo da vam zahvalim sto ste se potrudili da mi pomognete, a sada cu da iznesem ceo `problem`. Ja racunar ne koristim za igranje, ali sitna decica... I elem da ih obradujem dok su na selu, kupim solidnu masinu, vidim koje igrice imaju prolaz sto se hardvera tice i instaliram ih. Na compu Win 7 Ultimate, sve radi kao u bajci. Instaliram nekoliko igrica i sve sljaka. Izmedju ostalih i Mass.Effect. Idila. Cujem se telefonom sa ovim mladjim i on mi rece ako moze jos i Dragon Age 2. Nadjem ga ja pa jos i RELOADED... Ustanovim da uputstvo mora da se ispostuje do kraja prilicno je komplikovano jer zahteva neko prijavljivanje preko neta. I kada sam pokusao da sve ispostujem i bio na domak cilja pokaza se ona gore zloglasna poruka. Zatim i u Mass.Effect koji je do tada normalno radio. ProGooglam ja mada je sve na engleskom vidim isti problem za obe igrice ima dosta ljudi, pominji i neki englsh.rar koji zaista postoji ali ne vidim da negde ima resenja. Uz put da mi Microsoft jos malo zagorca zivot izgube se i Gadgeti. Ni to ne mogu da resim jer svi imaju neki drugi problem. Kod mene su jednostavno nestali i kada desnim klikom kliknem po desktopu pojavi se dialog box u kome nema nijednog gadget-a i nikako ne mogu da ih povratim. Virus ne bi trebalo da je posto Avast sljaka, jednostavno ne znam sta je... Ako neko ima ideju nek pomaze, sutra mo dolaze deca, ni tri Save i Dunava me nece oprati...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.