Ovo su neke koje su mi ostale u bas lepom secanju.
Od starijih Full throttle, monkey island 3-4, (imas i remasterovanog keca i dvojku sa punom glasovnom glumom), Dig, Messenger, Discworld noir, sam and max freelance police, Longest Journey, broken sword 1-2, Grim Fandango, Beneath A Steel Sky (Ovo nemoj da dozvolis sebi da propustis) :)
Novije, hmmm, novi sam and max, imas nekoliko sezona, novi monkey island, Gemini rue, A new beginning, Longest Journey 2, Broken sword 3-4 (uskoro ce i petica, koju jedva cekam), Runaway - a road adventure i nastavak (dream of the turtle, ako se ne varam) koji je odlican, inace izasao je i treci deo koji zavrsava pricu, ali nesto mi nije legao kako treba.
Mada, pomalo je tuzno sto je ovo zanr koji izumire, sve redje i redje izlazi neka igra koja je zaista epic. Recimo Beneath a steel sky ili Full throttle ili dig imaju toliko licnosti u sebi, i jednostavno se oseca da su ih pravili ljudi koji vole da to rade i kojima je u prvom planu bila ljubav prema igri a ne novcana zarada. Jednostavno, retko koja novija igra mi daje taj osecaj da igram nesto u sta je neko zaista ulozio deo sebe.
Ovo je neka moja lista all-time favorita i igara uz koje sam odrastao, nadam se da ces naci nesto dobro. Uh kako me hvata nostalgija :)
Jbg, znas kako ide, udri po FPS jer je najlakse, rokas,cepas Sa druge strane, nema toliko dobrih P&C igara. Mogu ti predlozim Dracula: The Resurrection, meni je bila ok. Black Mirror mi je shit. Grey Matter je odlicna! __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Odigrao sam black mirroir 1 i 2 ok je , nista specijalno, drakula je jedna od onih nebuloznih , gde nije stvar u logici nego su neke random stvari resenja, to ne volim , onaj primer sa peskom...
a sivu mater- nisam probao.
Hvala!
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
1. Echo 2. Returrn to mysterious Island 3. Returrn to mysterious Island 2 4. Paradise 5. Keepsake 6. Journeys end 7. NiBiRu 8. Treasure Island 8. Sinking Island 9. Mysterious Journey 2 10. Sacred Rings .........malo su starije igrice ali su dobre.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.