Igrao sam kao klinac igricu Metal Slug. Nesto mi pala na pamet pa reko ajd opet da igram, pa me interesuje dal to moze da radi na PC konkretno na Windows7? Ako moze, ako neko ima linkove za download nek mi pusti na mail. I da li LoL (League of Legends) moze da se igra na MAC iOS, ako je neko probao to? _______________________
AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!!
Imas emulator , mame32 se zove , a imas ga na warezu i gde jos hoces da skines samo progurlaj , a sve metal slagove i slicne igre imas takodje na netu samo kucaj u gugl metal slug mame rom i to je to.
Metal Slug - Super Vehicle-001 12.56 MB popular Metal Slug 2 - Super Vehicle-001/II 16.66 MB popular review Metal Slug 3 76.73 MB popular review Metal Slug 3 (not encrypted) 1.68 MB popular Metal Slug 4 60.46 MB popular Metal Slug 4 Plus (bootleg) 27.12 MB popular Metal Slug 5 77.41 MB popular review Metal Slug 5 (JAMMA PCB) 72.92 MB Metal Slug 5 Plus (bootleg) 76.73 MB Metal Slug 6 (Metal Slug 3 bootleg) 2.11 MB popular review Metal Slug X - Super Vehicle-001 27.17 MB popular review
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Metal Slug X mi je trebao. Jos samo ako neko zna oko LoL-a dal moze na iOS. Na sajtu im nista ne pise : :: ______________________ :: :: AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!! :: ::
LoL je dzabe, Dota mora se placa ili preko budjave Garene ili BattleNet. A i ne igram strategije nego reko ajd da pocnem nesto posto nema sta da se igra, a ovo mi igraju neki ortaci. Tako da ono, sapke ti si geJ :) _______________________
:: LoL je gay, igraj dotu :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: :: :: Metal Slug X mi je trebao. Jos samo ako neko zna oko LoL-a dal moze na iOS. Na sajtu im nista ne pise : :: :: ______________________ :: :: :: :: AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!! :: :: :: ::
Jel se Dota ili WoW placa? Znam da se nesto placa ali nisam bas u tim vodama jel i nikad nisam igrao strategije. A sto se parade tice cuo sam da si medju glavnim organizatorima xD. Ja nisam bas tolko priznat u tom drustvu, ali probijam se nekako xD _______________________
:: Kakvo crno placanje ?! Naravno garena ili eu battle net, sta je problem :: :: Gay je sad ok, ukoro ce ti parada.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
:: Jel se Dota ili WoW placa? Znam da se nesto placa ali nisam bas u tim vodama jel i nikad nisam igrao strategije. :: A sto se parade tice cuo sam da si medju glavnim organizatorima xD. Ja nisam bas tolko priznat u tom drustvu, ali probijam se nekako x :: ______________________ :: :: AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!! :: :: :: Kakvo crno placanje ?! Naravno garena ili eu battle net, sta je problem :: :: :: :: Gay je sad ok, ukoro ce ti parada.. :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: Mis: Mx51 :: :: Philips 22 :: :: :: ::
WoW se placa , w3 tj. Dota se ne placa , uvek ima ljudi na gareni ili bnetu nema cekanja itd, tako reci ortaku, a za ovo gay probijanje cu da ti sredim da napredujes , probicu te...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Jel se Dota ili WoW placa? Znam da se nesto placa ali nisam bas u tim vodama jel i nikad nisam igrao strategije. :: A sto se parade tice cuo sam da si medju glavnim organizatorima xD. Ja nisam bas tolko priznat u tom drustvu, ali probijam se nekako x ::
Imaš celu kompilaciju metal slug igrica i to ekskluzivno samo za pc. SNK je napravio kolekciju svih Metal Slug igara u jednom. Mislim da se zove Metal Slug Complete.
League of Legends ne radi na iphone-ovima, radi na linuxu, na mac-u i win-u. Za Iphone, čisto sumnjam. Imaš dole moj link za referale ako hoćeš da se registruješ. Samo obavezno izaberi nordic and east europe server kako ti ne bi lagovalo. Ali da te upozorim, ima prvo igra da se skine, a onda možda ima i neki patch, nisam siguran.
@ilicstefan Necu na iPhone nego cu danas/sutra da probam da instal iOS i ako sve prodje kako treba onda cu samo njega da imam. Igrica mi deluje zanimljivo juce sam igrao neko vreme pa ocu da se bacim malo u te vode :)
@Dexter Bas vam tenkiju :) _______________________
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.