`Bastion – a new PRG-style Diablo, but differs more colorful graphics. The plot of this role-playing game with the events that unfold in a fantastic universe. Battling with the various monsters, the player will unlock the secrets of the cataclysm that destroyed the entire world into a small flying islands. In addition to the main plot Bastion has to fulfill additional tasks, you can use to earn extra experience points and improve the characteristics of the hero, and get better weapons and equipment.`
Ja sam stigao da ga odigram jedno sat vremena i samo dobri utisci za sada.A narator je epic, nesto kao naracija iz Sin City-ja, ili barem meni tako zvuci.
Kontrole su malo cudne na tastaturi, ali kada se bocne gamepad igra je pravo uzivanje.
Bice ovo fina zanimacija :)
Edit: Predjen. KAKVA IGRA!!! Ne pamtim kada sam odigrao nesto ovoliko dobro. Prica, akcija, kontrole, zvuk. I jos 2d. Definitivno jedna od sada retkih igara u kojoj se oseca da momci i devojke koji su je napravili nisu imali samo novac na umu dok su je pravili. Svaka cast.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.