poenta je u dve stvari: jedna je kada kupis igru koja je awesome, sto je ujedno kljucna rec da bi je kupio...a druga treba da skines dodatak za igru koji je isto awesome i posto se igra updateuje ti zatvoris igru i stavis taj dodatak... u medjuvremenu napravis free ubisoft acc a kad te pita za kljuc stavis onaj koji si dobio pri kupovini (ma stavis bilo sta)... i eto resenjenja :)
:: :: Narode jel vam radi ova kupovina iz alradove prodavnice :: Mene nesto gadno handri.. :: ::
pokrenem igru broj frejmova je uvek zakucan na 30 kada idu filmovi, na 20 kada igram ( bilo koja rezolucija i apsolutno uvek ravno 20, bez ikakvih padova i skokova), a kada tokom igranja udjem u meni ( tj i dalje renderuje sve u pozadini) opet se zakuca na 30. Nezavisno od rezolucije. Vsync mi je ugasen u drajverima a inace imam ati 5750.
Pokusao sam da igram i pod XP-om i w7 i ista situacija. Ortak sa istom grafom i prosesorom sa 4 jezgra ima isti problem.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.