Samo jos da vidim system requirements pa da znam dal cu moci da igram ili ce cekati novu masinu. Ali igrica po trailer-ima do sada po meni boljeg nema ako bude kako zamisljam. _______________________
AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!!
nimum requirements for Battlefield 3 OS: Windows Vista or Windows 7 Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz RAM: 2GB Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card. Graphics card memory: 512 MB Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
Recommended system requirements for Battlefield 3 OS: Windows 7 64-bit Processor: Quad-core Intel or AMD CPU RAM: 4GB Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850 Graphics card memory: 1 GB Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
:: Samo jos da vidim system requirements pa da znam dal cu moci da igram ili ce cekati novu masinu. :: Ali igrica po trailer-ima do sada po meni boljeg nema ako bude kako zamisljam :: ______________________ :: :: AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!! :: ::
Hvala koleza. Mocicu na minimum ali malo jace jos neki detalj. Ali necu da je igram dok ne uzmem nesto novo. _______________________
AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!!
:: nimum requirements for Battlefield :: OS: Windows Vista or Windows :: Processor: Core 2 Duo @ 2.0GH :: RAM: 2G :: Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card :: Graphics card memory: 512 M :: Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital versio :: :: Recommended system requirements for Battlefield :: OS: Windows 7 64-bi :: Processor: Quad-core Intel or AMD CP :: RAM: 4G :: Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 685 :: Graphics card memory: 1 G :: Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital versio
ma samo da to izadje,da ne odloze kao neke naslove!
:: Hvala koleza. Mocicu na minimum ali malo jace jos neki detalj. Ali necu da je igram dok ne uzmem nesto novo :: ______________________ :: :: AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!! :: :: :: nimum requirements for Battlefield :: :: OS: Windows Vista or Windows :: :: Processor: Core 2 Duo @ 2.0GH :: :: RAM: 2G :: :: Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card :: :: Graphics card memory: 512 M :: :: Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital versio :: :: :: :: Recommended system requirements for Battlefield :: :: OS: Windows 7 64-bi :: :: Processor: Quad-core Intel or AMD CP :: :: RAM: 4G :: :: Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 685 :: :: Graphics card memory: 1 G :: :: Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital versio ::
Kaaako je extraa... Battlefield 2 i dan danas ponekad odigram... Jedva cekam...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Gigabyte 6870, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW
da ce ti trebati 2x6850 za full HD igranje. Cisto sumnjam da ce biti neoptimizovano sranje. Tacno sam znao da ce za high biti potrebna neka 6870 eventualno 6950 1GB za normalno igranje. A 6850 je mozda knap sa fps-om. :) AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
Crysis2, Dragon age 2 i jos neke tamo, sve su to igre gde je 6850 recommended, ali malo sutra da ces da ih igras na max podesavanjima (pri tom mislim na jedva igrivih 35 average fps) Ljudi ti jednostavno daju neki smer sta i kako, jer ne znam ko bi poleteo za igrom gde je preporucena graf. karta 580 gtx. Tako je skoro u svim igrama...
Edit: Ako se dobro secam preporucena grafika za Metro 2033 je valjda 260 gtx XD
za dx11 takodje i teselaciju ? ove stvari bi mogle bitno da uticu na to o cemu pricate.. mada mislim da mozemo samo napamet da trabunjamo,dok ne vidimo to na delu..
Vec vidim kako ce da samelje sadasnje AMD KANTICE. Ovo ce jedino da ide smooth na Intel platformi (Sandy ce ovde da odigra odlicnu ulogu) sa Nvidia kartom koja ce najverovatnije moci da se izbori sa naprednim efektima sa max detaljima u visokoj rezoluciji. GTX570/GTX580 -hvala Bogu sad su dosta dostupniji cenom (smesi mi se dva komada)
Koliko god da se igra optimizuje nivo kvaliteta grafickog prikaza,samog broja poligona modela,teksture visokog kvaliteta morace da zategnu grafulju.Jedino ako se bude islo na fejkovanje ali to opet ima vizuelni efekat-primeti se! Po ovom klipu radi se o veoma ozbiljnoj igri,nesto sto ce moci da zameni Crysis po svom izgledu a realno meni deluje i dosta uverljivije,zivlje,realisticnije.
@Adzem Kad menjamo platformu? Ivica stize odmah iza Sandy E .)
Za ovakve igre i treba uzeti original igras na oficijalnom serveru imas sve zive moguce update , ne cekas crackove i patcheve pa onda opet crackove za te nove patcheve itd...
:: Vec vidim kako ce da samelje sadasnje AMD KANTICE :: Ovo ce jedino da ide smooth na Intel platformi (Sandy ce ovde da odigra odlicnu ulogu) sa Nvidia kartom koja ce najverovatnije moci da se izbori sa naprednim efektima sa max detaljima u visokoj rezoluciji :: GTX570/GTX580 -hvala Bogu sad su dosta dostupniji cenom (smesi mi se dva komada :: :: Koliko god da se igra optimizuje nivo kvaliteta grafickog prikaza,samog broja poligona modela,teksture visokog kvaliteta morace da zategnu grafulju.Jedino ako se bude islo na fejkovanje ali to opet ima vizuelni efekat-primeti se :: Po ovom klipu radi se o veoma ozbiljnoj igri,nesto sto ce moci da zameni Crysis po svom izgledu a realno meni deluje i dosta uverljivije,zivlje,realisticnije :: :: @Adze :: Kad menjamo platformu? Ivica stize odmah iza Sandy E . :: :: :: Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.pn :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.