Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Amnesia
STRANA 1 OD 1
Simon72 Amnesia 16.08.2011. 16:44 T37842

status: user
broj poruka: 2799
Imam problem . Da skratim kad treba na napravim bombu od dva sastojaka da bi napravio prolaz za neke delove koji mi trebaju za popravak lifta nemogu taj drugi sastojak nikako da stavim. Gledao sam na youtubu i vidim da su i tamo imali tu problema al nekako su to prešli. Uglavnom ponove radnju kad probuše bure po drugi put i sipaju isti sastojak. Kod mene to nikako neide. Instalirao apdejt 1.2 al ni tu neide. Ako neko može neka mi pomogne.Inace igru sam poceo kad se pojavila al nesto nisam imao vremena pa sam je tek nocas poceo i posle 2-3 sata sam zaglavio pa sam imao neprespavanu noc usled pokusaja da problem rešim.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
toothless Ajd` ako se niko ne javi ranije... 16.08.2011. 16:50 #352636

broj poruka: 3241
pitaću sestru večeras kad dođem kući.Ona stalno pika te igrice i prešla ih je, mislim, sve.

https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Naviga

Simon72 ... 16.08.2011. 17:34 #352641

broj poruka: 2799
Našo sam. Ima dva bureta primarni i sekundarni. Kako nisam vido primarni nije mi jasno. Al pazi vrteo sam se tu ravno dva sata. Morao sam bromazepam da popijem na kraj . Teo poludim. Nisu igre više za mene.

vepromon re 16.08.2011. 17:35 #352642

broj poruka: 522
(bez uvrede) ostavi broj od sestre :P
alrad Re: re 16.08.2011. 19:37 #352658

broj poruka: 4829
(bez uvrede) i meni link molim :P

:: (bez uvrede) ostavi broj od sestre :P
H-nitro Re: re 16.08.2011. 20:44 #352670

broj poruka: 1973
jahahaha mozda je klinka

T.S.A.R. Nuclear fire power

My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS8

:: (bez uvrede) ostavi broj od sestre :P
lxixl Re: ... 16.08.2011. 20:46 #352672

broj poruka: 58
ako si stvarno popio malu rozu batali ti te igre... Samo jos treba da pocnemo da se vucemo po bolnicama od igara :D

:: Našo sam. Ima dva bureta primarni i sekundarni. Kako nisam vido primarni nije mi jasno. Al pazi vrteo sam se tu ravno dva sata. Morao sam bromazepam da popijem na kraj . Teo poludim. Nisu igre više za mene.
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs