Imam problem . Da skratim kad treba na napravim bombu od dva sastojaka da bi napravio prolaz za neke delove koji mi trebaju za popravak lifta nemogu taj drugi sastojak nikako da stavim. Gledao sam na youtubu i vidim da su i tamo imali tu problema al nekako su to prešli. Uglavnom ponove radnju kad probuše bure po drugi put i sipaju isti sastojak. Kod mene to nikako neide. Instalirao apdejt 1.2 al ni tu neide. Ako neko može neka mi pomogne.Inace igru sam poceo kad se pojavila al nesto nisam imao vremena pa sam je tek nocas poceo i posle 2-3 sata sam zaglavio pa sam imao neprespavanu noc usled pokusaja da problem rešim.
Našo sam. Ima dva bureta primarni i sekundarni. Kako nisam vido primarni nije mi jasno. Al pazi vrteo sam se tu ravno dva sata. Morao sam bromazepam da popijem na kraj . Teo poludim. Nisu igre više za mene.
ako si stvarno popio malu rozu batali ti te igre... Samo jos treba da pocnemo da se vucemo po bolnicama od igara :D
:: Našo sam. Ima dva bureta primarni i sekundarni. Kako nisam vido primarni nije mi jasno. Al pazi vrteo sam se tu ravno dva sata. Morao sam bromazepam da popijem na kraj . Teo poludim. Nisu igre više za mene. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.