voleo bih da mi neko ukaze na razliku u kvalitetu izmedju ove dve slike? jedna je 1280*1024 a druga 1680*1050 jedna all maxed a druga je medium settings ali nema varanja: nemoj da gledate velicinu slika niti informacije OSD msi afterburner :) koja je poenta teme? pa, hteo bih da znam treba li da menjam graficku? ikad? :)
Moraćeš da menjaš jednog dana, ali ne u skorije vreme. Našao si loš primer da porediš detalje jer je igra dosta nezahtevna. Probaj primera radi Crysis 2... __________________ Scourge of PCBerza
Jebes krajsis, neoptimizovano govno, kao gta IV u svoje vreme , zbog krajsisa i takodje ocajno optimizovanog metora ljudi bacaju pare i kupuju sve i svasta zbog 20-30% vise frejmova.
Cuti i uzivaj 90% igara ce jos dugo vremena sasvim lepo raditi na toj grafici, a onih 10 % , ko ih jebe...
Naravno da nema potrebe. E sad dal ceš da smanjiš malo podešenja kao recimo za krizi 2 ako je igras u dx 11 i to ce da ti smeta jer nije sve na maximumu onda ti definitivno treba al onda racunaj bar 300 + evra za to zadovoljstvo.
da smo mi zaista nezasita stvorenja. Trebaju nam monitori i grafičke od 1000 evrona, a sve ovo može lepo da se odigra i on monitoru od 1024x768. Em, što će bolje da radi, em što ćeš isto da se naigraš. Grafika ti ostavi utisak u prvih pola sata igranja, ostatak igre zanemaruješ grafiku i važna ti je igra.
Međutim meni je sasvim sve jedno. Bitno mi je da igra radi i da je zanimljiva i da ima pristojnu grafiku, sa moje strane što se tiče detalja, tu ću da se prilagodim već nekako.
Mali offtopic: taj black ops sam bukvalno upalio, odigrao 15 minuta, ugasio i uninstalirao. Posle Call Of Duty, Call Of Duty United Offensive, Call Of Duty 2, Call Of Duty 4, Call Of Duty World at War i napokon Call Of Duty 6 nisam više mogao da igram jednu te istu igru samo sa drugim oružijima i pričom.
Hvala korisniku Ishmerish na odgovoru koji odise razumevanjem i informativnoscu. Ja nikakvu razliku nisam video osim (ne)izduzenosti predmeta. A to je zbog koriscene razmere (4:3 ili 16:10). Ali korisnik Daum je u pravu: probacu i Crysis2. Ipak je to bolje odradjena igra.
:: nativ rezolucijom onda samo pici misko, ali ako nativ 16:10 teras da radi na 4:3 i pitas koja je razlika onda do mojejga :: :: Evo probaj ovu igru,tak ces su tu oduseviti :: :: http://fwd4.me/098 :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Milsim da si lud ako mislis da ti trenutna graficka
16.08.2011. 18:16
status: user broj poruka: 4187
nije dovoljna za igre... Black Ops mozes da igras na full HD sa valjda 8600gt(znate na sta mislim). Crysis ces isto igrati sasvim ok sa tom grafom... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
Re: Milsim da si lud ako mislis da ti trenutna graficka
16.08.2011. 19:13
status: user broj poruka: 756
eh, eh...lud... uopste nije poenta u tome interesuje me da li iko vidi razliku izmedju te dve slike? ako neko ima sad instaliran Crysis 2 nek postavi slike dve razlicite rezolucije na max i medium podesavanjima. mislim da ni tad nece biti velika razlika pitanje `da menjam graficku` je bilo cisto retoricko, jerbo kad bi to uradio zena bi me sutnula (a razume se malko u HW pa kapira kad je neka komponenta zamenjena) nisam ni mislio da je menjam, ali mislim da jako malo ljudi realno ima potrebu za tim ustvari, samo se glasno pitam i voleo bih da cujem vase misljenje
:: nije dovoljna za igre... Black Ops mozes da igras na full HD sa valjda 8600gt(znate na sta mislim). Crysis ces isto igrati sasvim ok sa tom grafom.. :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.