Instalirao sam patch 4.1 za PES 2010, naravno prema uputstvima sa sajta sa koga sam ga i skinuo (sve redom, nema sumnje u to) medjutim nakon instalacije i pokretanja igre video sam da se igra nije pecovala vec je ostala ista. Pri startovanju igre, nakon izbora timova igra se i iskljuci. Imao sam i ranije ovo instalirano i radilo je najnormalnije, nisam nista menjao na racunaru sem HDD. Sta moze da bude i da li postoji neki lekic koji moze ovo da resi? Na ovom sajtu sa koga sam skinuo niko ne odgovara. Pozdrav.
Da se razume, instalirao sam prvo patch 1.03 i onda pomenuti PESEDIT 4.1. Tako pise na sajtu sa koga sam skinuo. Na kraju sam krekovao igru. Pokusao sam i sa varijantama da prvo krekujem igru pa onda instalaciju ovih g...na ali nakon patcha mi trazi instalacioni cd, kao kad nije krekovana igra
vrlo je moguce da si instalirao patch u c:\program files\prazan folder a ne Pro Evolution Soccer 2010, to znaci da nisi patch-ovao, moras sve ponovo i ovoga puta ne kao u upustsvu nego ga instaliras tamo gde ti je instaliran PES
:: Da se razume, instalirao sam prvo patch 1.03 i onda pomenuti PESEDIT 4.1. Tako pise na sajtu sa koga sam skinuo. Na kraju sam krekovao igru. Pokusao sam i sa varijantama da prvo krekujem igru pa onda instalaciju ovih g...na ali nakon patcha mi trazi instalacioni cd, kao kad nije krekovana igr :: :: ::
Sto sam se ja naskidao peceva za PES2010... Ako nisam imao 20GB peceva raznih... Face sam menjao kao lud, ubacivao preko onog editora, pravio sam sam igrace... I PES 2009 i 2010 sam sa gustom modifikovao... :) AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
hvala svima na trudu. Resio sam problem sam. Pa nisam bas toliko... ipak znam gde to treba da se instalira, a i po difoltu se instalira u folder Konami gde i PES tako da to nije problem nikako. Nema potrebe ni za instalacijom prethodnih verzija jer je ovo verzija za sebe, a ne nastavak bilo koje druge. Problem je bio jedan .dll fajl. Problem resen instalacijom najnovijeg drajvera za graficku kartu. Pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.