Svi smo,procatao sam negde,da je neki lik sto radi u Runic games-u rekao da postoji verovatnoca da torchlight stigne do kraja avgusta,e sad koliko je to tacno videcemo.
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Gigabyte 6870, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW
Da ce krenuti tamo gde je stala u wc 3,znaic sve isto osim novog grafickog eninge-a.I razvoj se nastavlja kao i pre ,stim da ce razmisliti da li da nastave i sa dotom iz wc 3.
E sad stvari,koje primecujem,i koje mi se bash i ne dopadaju,su:
Mesta za inventar i spelove,su zamenjena,sad izgledaju isto kao i kod hona i lol-a,sto mi je kao dugodosnjem igracu dote,apsolutno glupo,a i bogami i ruzno.
Po onome sto primecujem na mini mapi,je da u bazi(isto kao u honu i lolu)ima samo jedan shop ,to je teski shit,ko igra dotu zna o cemu pricam.
Sve sam video a da neko radi novu igru to jest nastavk pa da bude pljunuta kopija Lola i Hon pa stvarno...... Ovo sad vec mogu da probam jer konacno su sredili da se covek ne gubi po ekranu... Jedna radnja HVALA BOGU... Sredjena mapa HVALA bogu ... Konacno cu nesto probati pored Lola ima nade za blizard posto su pukli sa Hon
LOL rules
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470
meni sto ce izgleda moci da se namesti dal cesh magije na Q W E R ili kao staro u doti,znaci da se razlikuju tasteri od heroja do heroja.
Inace Dejzan dota nije projekat blizzarda,vec icefrog je lik koji radi i koji dotu 2 radi zajedno sa valveom.
I ako nisi znao,dota nikako ne moze biti kopija neke druge igre tog tipa,jer ona je bila prva igra tog tipa a i ceo zanr nosi ime po doti.
Hon mi je uvek bio sranje,isto ko dota,samo zveknuli drugi engine i druga imena sa heroje i iteme,vremenom su ubacivali svoje stvari ali dzaba,kopija pa kopija.
Lol,sa druge strane,je druga prica drugaciji system budzenja heroja,drugaciji heroji,drugaciji itemi,totalno drugaciji gameplay,ali igra kao igra dosta laksa i prostija od dote.Nema denie,mozesh lika da ubijesh u prvom lvl-u 2v2,nzm,lol mi je uvek bio dosta laksi za igru od dota-e.
Međutim nije bila prva, prvo su postojali modovi za starcraft koji su se zvali tower defense i Aeon of Strife. To su bili prvi modovi takvog tipa. Ne čudi da su nastali prvo oni pa onda za warcraft 3, zato što je bilo lakše modovati starcraft (u to vreme je bio i tiberian sun koji se uveliko modovao, a bio je sličan ovoj igri). Tek posle je ovo prebačeno u warcraft 3 map editor.
Baš kad pomenuste sve ovo, hajde i ja da bacim neki koment. Sviđa mi se interfest za sada jer nije načičkan kao u HON-u. Jednostavan je i sličan onom u LOL-u što je dobro. Takođe mi se sviđe što su stavili tu jednu prodavnicu, tako da nema šetnje i zajebancije oko kupovine. Sam dizajn cele igre je dobar, grafika je bolja od LOL-a, ali nije bolja od HON-a.
Ne bi bilo loše kada bi izbacili recepte iz kupovine predmeta jer je jednostavno nepotrebno. Bolje da ga naprave kao što je u LOL-u. Mapa je vrlo pregledna što je još jedan veliki plus.
Sve u svemu ne deluje loše, ako nastave ovim putem imaće vrlo dobru igru. Jedini problem tu može da bude sama firma Valve jer su oni ozloglašeni baš kao i Blizzard da vole da odugovlače datum izlaska igre. Da ne bude kao sa Half-Life 2, izlazi tada, i onda slučajno pomerimo datum jer nema šanse da stignemo do tada da uradimo.
Nzm ja a i koliko sam procitao mnogi igraci dote na netu
14.08.2011. 22:05
status: user broj poruka: 6875
se vec zale sto ima jedan shop,ok ima pomocnih ali jedan u bazi,to je za mene(a i za svakog igraca dote koji je igra duze vreme)veliko SHIT!
Sto se tice grafike pa nzm bash dal je loshija nego u Hon-u ja bih rekao da je cak bolja,nzm meni je na oko lepsa(sarenija)i preglednija,posebno bolje izgleda mini mapa.
Po meni,Hon je nadrljao,sa druge strane Lol je ipak drugaciji koncept koje treba da opstane(a i verovatno ce opstati).
edit:NEGO stefane koji lvl treba u lol-u da bi se igrao neki drugi mod sem klasicnog Ap(kako se vec tamo to zove)gde se cak mogu birati i isti heroji(msm na igraca iz suprotnog teama)sto mi je sranje.
Nisam te baš najbolje razumeo ali pokušaću da odgovorim kako tako. Dakle nema nikakvog ograničenja što se tiče nivoa. Dakle od prvog nivoa možeš sve heroje da koristiš i sve opcije da imaš. Jedino što se dobija sa nivoima je:
Mogućnost korišćenja novih slotova za rune (daju izuzetno mali boost za lika i mogu se otključati samo ip poenima, ip poeni se mogu samo zaraditi, ne mogu se kupiti).
Više poena za masteries stranu koja takođe daje izuzetno mali boost. Sa svakim nivoom možeš da dodaš po jedan poen. Recimo jedan mastery skill ti daje max 5% movement speed.
Sa nivoom 30 možeš da učestvuješ u rangiranim igrama i da se takmičiš na turnirima i ostalim događajima. Takođe sa ovim nivoom dobijaš pravo da učestvuješ u onom Tribunalu (ne nije Haški tribunal :) ) gde se sudi onim igračima koji su prijavljeni zbog nedoličnog ponašanja.
Sve ostalo sem ovoga je otključano, možeš da igraš kako hoćeš, dakle možeš sam sa botovima da igraš, možeš da igraš sa živim igračima u timu protiv tima botova, možeš da igraš sve sa živim igračima. Naravno tu postoji i mod u kojem kada svi uđu u onu selekciju heroja dobiju nasumičnog heroja i tako igraju.
Tokom selekcije šampiona ne možeš da vidiš šta drugi tim bira jer bi onda ovaj prvi izabraio šampione koji bi bili superiorniji nad ovima i podesili bi sve ostalo tako da bi bili u prednosti. Dva ista šampiona mogu da budu samo na različitim stranama, dva ista šampiona u jednom timu nije moguće. Ovo važi za sve vrste mečeva. Nema izuzetaka.
E sad, to što može da imaš u protivničkom timu još jednog šampiona koji je isti kao i ti može da bude samo plus. Prvo znaš kako će da igra, drugo možeš nešto novo da naučiš od njega, treće znaćeš kako najlakše da ga kontritaš u timskoj borbi.
Međutim ovo se možda desi u 30% partija jer na većem nivou (ja sam 27. trenutno) svi imaju jedno 10 šampiona koje su kupili i sa kojima igraju stalno.
``Dva ista šampiona mogu da budu samo na različitim stranama, dva ista šampiona u jednom timu nije moguće. Ovo važi za sve vrste mečeva. Nema izuzetaka.``= SHIT
isto vazi i za to da ljudi igraju samo sa 10,znaci djoko jok Lol.
Ne dešava se tako često da ima 2 ista šampiona. A i ne kvari gameplay. Različiti su ljudi tako da svako ima različite šampione sa kojima on igra. Recimo ima ljudi koji samo igraju sa magovima i druge šampione nemaju. Ja recimo imam od svake vrste po 2-3 kako bih mogao da popunim bilo koju ulogu u timu.
Mada ukusi su različiti. Ako ti se ne sviđa, neću te prisiljavati da ga zavoliš.
PS: dobro je da sam uspeo da ti odgovorio na pitanje u prvom postu jer da nisam onda bi ovo moje kuckanje bilo nizašta :)
malo neshto dogurao sam do 7 lvl-a i zaista mi je uz sestogodisnje iskustvo igranje dote bilo sranje da vidim istog heroja na suprotnoj strani.Ali dobro.
Pa ti ima da se naigraš još... Probaj sledeće šampione: Mordekaiser, Fiddlesticks, Katanrina, Kennen, Renekton, Twitch, Evelyn, Jax, Malphite, Blitzcrank, Nocturne, Karthus, Poppy...
Ti si kao ja za Dragon Age Origins, učinilo mi se glupo u prvih pet minuta i sad i zemlja da se okrene naopačke ta igra će meni da bude glupa. Probaj barem još malo, kad se upustiš u igru i manje razmišljaš o tome šta je bolje ili gore od Dote igra će ti biti lepšta.
tako je bilo za world of tanks i sad ne silazim,inace od ovih 20 partija sto sam odigrao,nekako mi warwick najinteresantiji i onaj lik u avioncicu,sto ima avatar RED BARON :)
edit:ako se odlucim da skinem(posto igram dotu ,world of tanks,deathspank)mozda odigramo neku,kasnije,posto 20-tog idem na more?mada i 16-tog stize age of empires online,videcu sta ce biti od toga :) pozz
sa WOW=om i DOTA-om potpuno unistio Warcraft i ono sto je nekad predstavljala ta igra... Gledao sam Blizzardove planove za sledecih nekoliko godina i uopste se ne planira Warcraft 4 Prodane duse...
slazem se da je pojavom dota-e,classic game pao po rejtingu,sto se tice planiranja wc 4,doci ce i to na red,trenutno im je (sto se tice rts-a)starcraft II prioritet.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.