Poz ljudi, ortak iz igraonice mi rekao da ima neki fudbal na foru maradona, pele ..sa starim igracima, al ne zna kako se zove. Da li vi znate nesto o tome i ako znate, koji je naslov u pitanju?
`` Ko na brdo, ak` i malo stoji vise vidi no onaj pod brdom. Ja povise nesto od vas vidim, to je sreca dala al` nesreca``
Nije PES? Ima i tamo Clasic Brazil, Argentina, Germany, Italy, France... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Kad nadjes iglu javi da pokupim seno :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Ahh jebem li ga :D Nisam znao da u PES-u ima opcija classic. Fora je da mi je on rekao da ima bas ciljano takva igrica. Ako neko zna dap postoji, nek napise.
`` Ko na brdo, ak` i malo stoji vise vidi no onaj pod brdom. Ja povise nesto od vas vidim, to je sreca dala al` nesreca``
Nisam siguran da postoji tako nesto, mada znam da Pes ima takve patcheve, ja sam nasao sa classic reprezentacijama i timovima.... LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Ahh jebem li ga : :: Nisam znao da u PES-u ima opcija classic :: Fora je da mi je on rekao da ima bas ciljano takva igrica :: Ako neko zna dap postoji, nek napise. :: :: `` Ko na brdo, ak` i malo stoj :: vise vidi no onaj pod brdom :: Ja povise nesto od vas vidim :: to je sreca dala al` nesreca ` :: ::
Ne treba ti patch za klasik timove, to mozes i na cistoj igrici sami da otkljucas ako se ne varam. AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Nisam siguran da postoji tako nesto, mada znam da Pes ima takve patcheve, ja sam nasao sa classic reprezentacijama i timovima... :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: Ahh jebem li ga : :: :: Nisam znao da u PES-u ima opcija classic :: :: Fora je da mi je on rekao da ima bas ciljano takva igrica :: :: Ako neko zna dap postoji, nek napise. :: :: :: :: `` Ko na brdo, ak` i malo stoj :: :: vise vidi no onaj pod brdom :: :: Ja povise nesto od vas vidim :: :: to je sreca dala al` nesreca ` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.