Poz..pitam..se dal ima neki aptch ili tako nesto...da mi se prebace svi igraci..posto ..sam cuo od drugara nesto da moze preko pesa..da se registruje pa da ti on sam automatski skida ..nzm :S..pomoc
ali sa neta nemozes nikako direktno u igrici da skines... drug te malo maze... jedino ako ima original... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
konamijevi pecevi su radili i sa lecenom verzijom, sasvim najnomarnije updateom iz igre. poslednji je 1.3 iz januara cini mi se.
:: ali sa neta nemozes nikako direktno u igrici da skines... drug te malo maze... jedino ako ima original.. :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: ::
Kod mene nece da moze... :P AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: konamijevi pecevi su radili i sa lecenom verzijom, sasvim najnomarnije updateom iz igre. poslednji je 1.3 iz januara cini mi se. :: :: :: ali sa neta nemozes nikako direktno u igrici da skines... drug te malo maze... jedino ako ima original.. :: :: :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: :: ::
Skinuo..i kad je krenulo da mi instalira..trazi neki kod..ima ispod..neki ja ga prepisem..error..i sad mi izbaci ako hocu da ga `UNLOCK` ..moram neki kod da upisem..koji mi je takodje tu....o5..error..ja batalim.. to..reko ae da udjem u pes.bip...nmg da udjem ..o5 mi izbaci to za kod..i sve tako :((
Help..za cod :(.... 9 kolona ima kao > 1111-1111....
delete the folder `PES 2011/kitserver/` if you had an older patch installed. Start the installler and install the patch to your PES 2011 directory. Start the game with pes2011.exe or using the desktop shortcut. If the game crashes at startup add pes2011.exe / pes2011 process to the expection list of your antivirus tool or disable the antivirus tool while starting PES. Remember to use the switch before starting a master league or become a legend career. If you get an error, run game as administrator.
Ni ne secam se kada nisam imao original PES za PC u poslednjih 4-5 godina, ali i ako imas pirata mozes uci u igru i ici na donwload i on ti skine poslednje updateove i transfere - naravno to je oficijalno i nije bas `up to date` sto se kaze tj nema poslednjih transfera. tako da posto ionako ne igras preko neta skini pesedit patch 3.7 ja imam taj kad ne igram online a kad igram online moram da koristim default igricu.
Re: KAKO SKLONITI ONOG ODVRATNOG MESIJA SA GLAVNOG MENIJA ???
19.09.2011. 16:55
status: user broj poruka: 1541
Evo ja cu ti reci: instaliraj FIFU 2011 (il sacekaj 2012, sad ce) :). Salu na stranu, al mislim da PES nije vise ono sto je bio. Do verzije 6, ukljucujuci i nju, je bio sve bolji, posle toga-corak. Sve vise lici na fifu, pogotovo ovaj zadnji...
:: Vec mi se popeo na testise ne mogu da ga smislim vise!! :: :: Zna li neko kako da ga zamenim necim drugim ?? :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Imas u pecevima wallpapere, pa u meniju mozes da biras. Naravno nema svaki pec slike... Nego ljudi... Jos mesec dana i igra se i FIFA i PES... :))))))) AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.